Autoarea va propune o metoda foarte simpla si sigura de detoxifiere a organismului si de scadere in greutate. Dieta de sapte zile si planul de exercitii asociat acesteia vor favoriza eliminarea toxinelor de catre ficat, intarirea sistemului imunitar si absorbtia de catre organism a cantitatilor de nutrienti si de vitamina C necesare.

Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.

Colectia „Sa fii sanatos“ deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata.
Autoarea va propune o metoda foarte simpla si sigura de detoxifiere a organismului si de scadere in greutate.

Punand in aplicare sfaturile sale, veti descoperi ca, pentru a slabi, nu este nevoie sa va infometati, ci doar sa profitati din plin de proprietatile naturale ale sucului de lamaie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman

Dieta de sapte zile si planul de exercitii asociat acesteia vor favoriza eliminarea toxinelor de catre ficat, intarirea sistemului imunitar si absorbtia de catre organism a cantitatilor de nutrienti si de vitamina C necesare, dar mai ales o pierdere in greutate permanenta, care nu va va afecta starea de sanatate, precum dietele care promit o slabire drastica in doar cateva zile. Veti pierde rapid si fara efort din greutate si veti arata grozav, iar sanatatea dvs. va fi mai buna decat oricand!

Autor: Theresa Cheung

O carte aparuta la Editura Curtea Veche


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri