10 Ianuarie 2014 publicat în Entertainment 31 share-uri

Un roman tulburator despre arta si adulter! Un tur de forta literar semnat de una dintre cele mai fascinante scriitoare ale Indiei!
Ajuns intr-o statiune de pe malul unui rau din Kerala pentru a-l cunoaste pe Koman, unchiul Radhei si faimos dansator kathakali, autorul de romane de calatorie Christopher Stewart patrunde intr-o lume fascinanta a mastilor si a emotiilor bine strunite.

De la prima lor intalnire, Radha si unchiul ei sunt atrasi de tanarul enigmatic ce poarta cu el un violoncel si vrea mereu sa afle cate ceva despre trecut. In afara triunghiului va ramane Shyam, sotul mai varstnic al Radhei, care nu poate decat sa asiste neputincios cum aceasta il imbratiseaza pe Chris cu o pasiune pe care el nu a putut niciodata sa i-o starneasca.

Imbinare sclipitoare de imaginatie narativa si de explorari subtile ale sensului artei si al vietii, Cele noua chipuri ale inimii este un tur de forta literar semnat de una dintre cele mai fascinante scriitoare ale Indiei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume 

Carte aparuta la Editura Leda

Autor: Anita Nair


Cartea este disponibila pe elefant.ro


Foto homepage: Diwali via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri