Atelier de aranjamente florale

12:09, 11 Septembrie 2013 publicat în Entertainment1 share-uri

Creative Arts organizeaza miercuri, 11 septembrie a.c., incepand cu ora 18:30, la Caffé D`Arthé (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de aranjamente florale. Participantele vor realiza aranjamente florale inedite pentru diverse ocazii speciale sau pentru a aduce un plus de culoare si arome florale deosebite locuintei personale.

Comunicat de presa

Florile, instrumentele si materialele necesare pentru realizarea aranjamentelor florale vor fi puse la dispozitia participantelor de catre organizatori.

Citeste si:
Primăvara, o poveste: 25 de Imagini de vis care ne conving să ieșim...
Primăvara, o poveste: 25 de...

Atelierul este susţinut de Ana Savu de la Florias (http://www.florias.ro/).
Durata cursului: aproximativ doua ore in functie de dificultatea aranjamentelor realizate de participante.
„Flower power” este un atelier in cadrul caruia participantele vor invata sa realizeze aranjamente florale pentru mese festive sau pentru cadouri cu personalitate.


Costul atelierului este de 80 RON si include voucherul de 10 RON din partea Caffe D’Arthe.
Inscrierea se poate face prin e-mail: anca@creativearts.ro sau la telefon: 0721.321.890 intre orele 10:00 şi 20:00. Data limita de inscriere: 11.09.2013, ora 17:00, in limita locurilor disponibile.

Citeste si:
În Grădina Raiului: 20 Cele mai frumoase peisaje și câmpuri cu...
În Grădina Raiului: 20 Cele...

Mai multe informaţii despre atelierele Proiect13 puteti afla accesand pagina de Facebook: http://www.facebook.com/Proiect13

Proiect13 este un eveniment marca Creative Arts susţinut de: Breslo, Revista Atelierul, TV City, Ziarul Metropolis.ro, ENVY, Mamica Urbana, Garbo, Orasul meu, Stil feminin, Mayra.ro, Roevents, Photo Booking si Florias.

Despre PROIECT13

Proiect13 (susţinut de Creative Arts) reuneste 13 ateliere pe teme legate de moda si stil de viata. A doua platforma Proiect13 cuprinde o serie de ateliere organizate saptamanal, in fiecare zi de miercuri in perioada iulie-octombrie 2013.

 


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri