Atelier de pictura pe pantofi

12:09, 2 Septembrie 2013 publicat în Entertainment1 share-uri

Creative Arts organizeaza miercuri, 4 septembrie a.c., incepand cu ora 18:30, la Caffé D`Arthé (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de pictura pe pantofi. Sunt asteptate la eveniment persoanele care isi doresc sa revitalizeze o pereche de pantofi vechi sau sa dea un plus de personalitate unora noi, oferindu-le o alura unica.

 Comunicat de presa

Animatie pe incaltari este cel de-al patrulea eveniment din cadrul Proiect13, platforma care contine 13 ateliere legate de lifestyle si moda. Atelierul se adreseaza persoanelor care vor sa invete cum sa reinventeze o pereche de pantofi cu orice model sau isi doresc sa descopere modalitatea prin care pot aduce un plus de stil si culoare tinutelor de zi cu zi prin acest accesoriu atat de indragit.

Citeste si:
Moda Primăverii: 25 Pantofi și balerini comozi pentru picioare...
Moda Primăverii: 25 Pantofi...

Participantii vor invata diferite tehnici de pictura pe pantofi, materialele necesare (vopsea, pensule, sabloane, stampile, etc.) fiind puse la dispozitie, astfel incat acestia sa-si poata imprima personalitatea pe propriile incaltari.

Cursantii vor transforma pantofi simpli in adevarate obiecte de arta pline de viata, cu o personalitate debordanta, care se pliaza pe propria persoana.

Citeste si:
TEZYO lansează colecția de Primavară - Vară 2021 și noua campanie...
TEZYO lansează colecția de...

Fiecare participant isi va aduce o pereche de pantofi pentru reinventat care, la finalul atelierului, vor fi luati acasa


 

Atelierul este sustinut de Cristina Radulescu, trainer de design textil si pictura in cadrul Creative Arts.
Costul atelierului este de 60 RON si include voucherul de 10 RON din partea Caffe D’Arthe.
 

Durata cursului: aproximativ doua ore, in functie de modelele alese de fiecare participant.
Inscrierea se poate face, intre orele 10:00 si 20:00, prin e-mail: anca@creativearts.ro sau la telefon: 0721.321.890. Data limita de inscriere: 04.09.2013, ora 17:00, in limita locurilor disponibile.
Mai multe informatii despre atelierele Proiect13 puteti afla accesand pagina de Facebook:

http://www.facebook.com/Proiect13
 

Proiect13 este un eveniment marca Creative Arts sustinut de: Breslo, Revista Atelierul, TV City, Ziarul Metropolis.ro, ENVY, Mamica Urbana, Garbo, Orasul meu, Stil feminin, Mayra.ro.
 

Despre PROIECT13

Proiect13 (sustinut de Creative Arts) reuneste 13 ateliere pe teme legate de moda si stil de viata. A doua platforma Proiect13 cuprinde o serie de ateliere organizate saptamanal, in fiecare zi de miercuri in perioada iulie-octombrie 2013.

Despre Creative Arts:

Creative Arts este un centru de cultivare a creativitatii, creat in scopul descoperirii si dezvoltarii potentialului creativ care se afla in fiecare dintre noi, fie ca suntem copii sau adulti. Creative Arts realizeaza o gama larga de ateliere, pentru toate varstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionatii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialistilor, notiuni teoretice si practice de: pictura si mozaic, croitorie, design textil, arta foto si retouching fotografie de moda, ceramica si modelaj, design interior, reciclare creativa, creatie de bijuterii si alte accesorii, muzica, actorie/improvizatie si stand-up comedy.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri