Kudika si editura Nemira te provoaca la concurs. Daca esti talentata si iti place sa scrii, te invitam sa participi la scrierea unui roman Kudika ce va fi editat de editura Nemira.

Kudika si editura Nemira te provoaca la concurs. Daca esti talentata si iti place sa scrii, te invitam sa participi la scrierea unui roman Kudika ce va fi editat de editura Nemira. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa scrii pe blogul tau de pe Kudika un text care va contine intre 500 si 2000 cuvinte si care va trebui sa se circumscrie urmatoarelor domenii :

Participa la concurs!

- dragoste – sectiune sponsorizata de Jade Alliance

- cariera – sectiune sponsorizata de www.garderoba.ro

- moda - sectiune sponsorizata de Otto Hermann

- sex - sectiune sponsorizata de Just4Girls.ro

- infidelitate - sectiune sponsorizata de www.charm.ro

Pentru a participa la concurs cu postul respectiv, trebuie sa alegi in modulul de editare a postului, sectiunea in care se incadreaza textul tau.

Dupa ce ai selectat domeniul si ai incarcat textul, invita-ti prietenii sa il voteze.

Cel mai votat text din fiecare sectiune castiga un premiu in valoare de 300 lei oferit de sponsorul fiecarei sectiuni. La sfarsit, un juriu format din reprezentati ai editurii Nemira si reprezentanti Kudika vor alege textele ce vor fi cuprinse in viitoarea carte Nemira. Selectia textelor se va face independent de numarul de voturi acumulate de fiecare text in parte.

Participa la concurs!

Pentru mai multe detalii, citeste regulamentul!


Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri