Comunicat de presa
Cea mai cunoscuta trupa de balet pe gheata din lume, Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din St. Petersburg (Saint Petersburg State Ballet on Ice), revine in aceasta iarna in Romania cu un turneu ce include patru orase si trei spectacole diferite: „Romeo si Julieta”, „Lacul lebedelor” si „Spargatorul de nuci”. Trupa este considerata una din bijuteriile Rusiei si este condusa de artistul emerit al Rusiei, Konstantin Rassadin, fost solist al Mariinsky Ballet.
Spectacol Duty Free de Black Friday@BestValue

Cei ce vor alege sa petreaca o seara grandioasa alaturi de Saint Petersburg State Ballet on Ice, vor avea parte de un spectacol pus in scena de peste 80 de balerini-patinatori, majoritatea castigatori ai multor medalii internationale la patinaj artistic, dar si de coregrafii de exceptie si sute de costume fastuoase. De asemenea, pentru a transmite atmosfera magica creata de artistii din Saint Petersburg sunt necesare peste doua tone de gheata.
Bucurandu-se de un succes fulminant iarna trecuta, cand reprezentatiile s-au desfasurat cu casa inchisa, Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din St. Petersburg revine in Romania la inceputul anului 2013 cu sapte spectacole, ce se vor desfasura in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Sibiu. In plus, turneul din aceasta iarna al balerinilor pe gheata este sustinut de Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti.
5-6 septembrie: Un nou weekend de teatru în aer liber la Festivalul...

In Capitala, melomanii vor avea ocazia sa vada in premiera absoluta spectacolul „Romeo si Julieta” (in 19 ianuarie, la Sala Palatului, orele 19:00). Clujenii se vor delecta cu „Lacul lebedelor” (in 17 ianuarie, la Teatrul National, orele 18:00 si 21:00), in timp ce la Timisoara si Sibiu va fi pus in scena „Spargatorul de nuci” (in 15 ianuarie – Timisoara, la Sala Olimpia, orele 18:00 si 21:00 si in 18 ianuarie la Sibiu, in Sala Transilvania, orele 18:00 si 21:00).
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?