2 Ianuarie 2013 publicat în Entertainment 8 share-uri

Saint Petersburg State Ballet On Ice revine in aceasta iarna in Romania cu un turneu ce include patru orase si trei spectacole diferite: 'Romeo si Julieta', 'Lacul lebedelor' si 'Spargatorul de nuci'.

Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din St. Petersburg a fost infiintat in 1967 de catre coregraful Konstantin Boyarsky, combinand pentru prima data in lume baletul clasic cu patinajul artistic. Singurul ansamblu de balet pe gheata cu drepturi pentru aceasta denumire este condus in prezent de directorul artistic Konstantin Rassadin, artist emerit al Rusiei si fost solist al Mariinsky Ballet, elev al lui Rudolf Nuriev. Ca balerin, Rassadin a dansat alaturi de nume precum Mihail Barisnikov si Natalia Makarova. Directorul muzical si unul dintre fondatorii baletului este Leo Korkin, dirijor ce a condus si orchestra simfonica a Academiei din Sankt Petersburg. Ansamblul numara peste 50 de balerini patinatori, multi campioni europeni, mondiali sau olimpici la patinaj artistic, majoritatea maestri ai sportului in Rusia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

Din 1995, balerinii pe gheata ai Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheata din St. Petersburg sustin reprezentantii pe scene de opera si teatru. Repertoriul lor include Lacul lebedelor, Frumoasa din padurea adormita, Cenusareasa, Spargatorul de nuci si, din acest an, Romeo si Julieta. In ultimii ani, balerinii au ajuns in SUA, Canada, Olanda, Germania, China, Spania, Coreea, Taiwan, Grecia, Portugalia, Irlanda, Serbia, Slovenia, Romania, Turcia, Elvetia, Columbia si Argentina. Spectacolele din Romania au inceput in urma cu doi ani si de fiecare data s-au bucurat de un succes remarcabil la public.

Turneul din aceasta iarna al Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheata din St. Petersburg este organizat de Diesel Events, cu sustinerea Ambasadei Federatiei Ruse la Bucuresti, si se estimeaza ca va avea peste 12.000 de spectatori.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Program turneu „Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din St. Petersburg” in Romania

  • Bucuresti, 19 ianuarie, Sala Palatului, orele 19:00: „Romeo si Julieta”
  • Cluj - Napoca, 17 ianuarie, Teatrul National, orele 18:00 si 21:00: „Lacul lebedelor”
  • Timisoara, 15 ianuarie, Sala Olimpia, orele 18:00 si 21:00: „Spargatorul de nuci”
  • Sibiu, 18 ianuarie, Sala Transilvania, orele 18:00 si 21:00: „Spargatorul de nuci”

Biletele se gasesc la casieriile salilor de spectacole si in reteaua Eventim.

Saint Petersburg State Ballet On Ice” este cea mai faimoasa trupa de balet pe gheata din lume si unicul ansamblu de acest fel, fiind considerata una din bijuteriile Rusiei.Turneul din aceasta iarna este organizat de Diesel Events, cu sustinerea Ambasadei Federatiei Ruse la Bucuresti, si se estimeaza ca va avea peste 12.000 de spectatori.

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri