Ideea proiectului a venit din necesitatea de a le propune copiilor mici programe de muzica, miscare si instrumente muzicale.

Va asteptam la ultima serie a acestor programe, o vizita interactiva si educativa de neuitat atat pentru parinti, cat si pentru copii! Veti avea parte de clipe pline de veselie, curiozitate, muzica, dans, istorie, creativitate... toate pentru cei mici si cei mari, puse la dispozitie de Asociatia De dragul artei si de Muzeul „George Enescu” prin proiectul Muza.Muzica.Muzeu. finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Structura programelor:

• Sambata, 8 septembrie, ora 10.30, - „Pe-un picior de-arcus, la un pian jucaus” – program pentru familii cu copii de 2-3 ani;

• Duminica, 9 septembrie, ora 10.30, - „Pe-un picior de-arcus, la un pian jucaus” – program pentru familii cu copii de 4-6 ani;

• Sambata, 15 septembrie, ora 10.30 - „Pe-un picior de-arcus, la un pian jucaus” – program pentru familii cu copii de 4-6 ani;

• Duminica, 16 septembrie, ora 10.30 - „Pe-un picior de-arcus, la un pian jucaus” – program pentru familii cu copii de 2-3 ani.

• Sambata, 22 septembrie, ora 10.30 - „Domnul Do si Domnisoara La” – program pentru familii cu copii de 2-3 ani;

• Duminica, 23 septembrie, ora 10.30 - „Domnul Do si Domnisoara La” – program pentru familii cu copii de 4-6 ani;

• Sambata, 6 octombrie, ora 10.30 - „Domnul Do si Domnisoara La” – program pentru familii cu copii de 4-6 ani

• Duminica, 7 octombrie, ora 10.30 - „Domnul Do si Domnisoara La” – program pentru familii cu copii de 2-3 ani

Inscrieri:

Programarile sunt obligatorii si se fac numai in saptamana programului, de luni pana vineri, la e-mail: dorothea@dedragulartei.ro (este necesara precizarea datei, numele si varsta copilului) sau la tel. 0747 027 353. Participarea este gratuita atat pentru copii, cat si pentru parinti. Din cauza numarului mare de solicitari va sfatuim sa solicitati inscrierea in cursul zilei de luni a saptamanii programului.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Muza.Muzica.Muzeu. - programe de toamna pentru familiile cu copii de 2 - 6 ani.