Duminica, 25 martie, la implinirea a doi ani de spectacol cinematografic, CinemaPRO sarbatoreste impreuna cu iubitorii de film.
Duminica, 25 martie, la implinirea a doi ani de spectacol cinematografic, CinemaPRO sarbatoreste impreuna cu iubitorii de film. Se anunta o super petrecere, adrenalina cu 300 - Eroii de la Termopile, "Cartea Stelelor", bomboane de ciocolata, intrare libera pentru cei nascuti de ziua cinematografului si o multime de alte surprize. Dupa ce a cucerit inimile a aproape 150.000 de cinefili, transformand experienta vizionarii unui film la cinema intr-un veritabil spectacol de divertisment, primul cinematograf romanesc de gala inaugureaza o noua premiera. Timp de doi ani pe covorul rosu au defilat, rand pe rand, productii premiate la festivalurile internationale de film si stele ale cinematografiei romanesti si internationale. De aceasta data insa, cu ocazia petrecerii aniversare ce se va desfasura duminica seara la ultimele doua spectacole ale filmului 300 - Eroii de la Termopile, pe covorul rosu vor pasi spectatorii.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Recomandat pentru tine

De la partenerii noștri

Articole recomandate

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri