Librex.ro aniversează 12 ani de la lansare printr-o campanie specială pentru tot iubitorii de carte și nu numai! Pe lângă reduceri, promoții, cadouri și multe surprize, Librex.ro organizează un concurs prin care pune la bătaie un super premiu compus din 120 de cărți!

CP

Pentru că de 12 ani ai Liber la citit pe librex.ro, fiecare zi a săptămânii 22-28 august aduce câte o nouă surpriză pentru toți cititorii!

În cei 12 ani de a lansare, Librex.ro a vândut peste 2.5 milioane de cărți, urmând că în viitorul apropiat să își diversifice portofoliul cu ebooks & audiobooks. În ultimul an, preferințele cititorilor s-au schimbat, astfel categoria belestristica a scăzut, în timp ce a crescut interesul pentru cărțile de dezvoltare personală, spirituală, cărți pentru copii și adolescenți.

Cea mai bine vândută carte a editurii Librex este Povestea vieții mele, ediția aniversară a jurnalului Reginei Maria, bestseller internațional. Cartea fascinează prin poveștile sale și cuprinde copilăria, tinerețea, nunta și începutul căsătoriei, alături de perioada 1906-1914.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. George Colang scrie despre dragoste, relații și femei în două cărți remarcabile lansate la Editura CUANTIC Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui Editura Publisol lansează seria „Carol al II-lea - Între datorie și pasiune. Însemnări zilnice (1904-1951)”

12 cele mai vândute cărți de la începutul anului pe Librex.ro

Când corpul spune NU, de Gabor Maté

Conversații cu Dumnezeu. Set 3 volume, de Neale Donald Walsch

Arta conversației, de Ileana Vulpescu

Povestea vieții mele, de Maria, Regina României

Cel mai bogat om din Babilon, de George S. Clason

Sapiens. Scurtă istorie a omenirii, de Yuval Noah Harari

Tată bogat, tată sărac, de Robert T. Kiyosaki

Prietena mea genială, de Elena Ferrante

Inteligența materiei, de Dumitru Constantin Dulcan

Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale, de John C. Maxwell

Arta subtilă a nepăsării, de Mark Manson

Cele cinci limbaje ale iubirii, de Gary Chapman

Printre cele mai recente lansări ale editurii Librex disponibile pe librex.ro se numără și cele mai cunoscute cărți despre success din lume, scrise de Florence Scovel Shinn - Jocul Vieții și cum să-l joci, Ușa secretă spre succes, Puterea cuvântului rostit, Cuvântul tău este bagheta magică. Florence Scovel Shinn este unul dintre cei mai populari profesori de predare a modalităților de succes, iar cărțile ei, populare în toată lumea, au schimbat viețile a milioane de oameni.

Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman Editura Publisol lansează volumul II din seria „Carol al II-lea - Între datorie și pasiune. Însemnări zilnice (1904-1951)” Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui

Jocul vieții și cum să-l joci, de Florence Scovel Shinn

Cartea ne explică modul în care ne putem bucura de lungi perioade de sănătate, prosperitate și fericire. Autoarea povestește întâmplări adevărate din viața oamenilor pe care i-a îndrumat pentru a arăta felul în care atitudinea și afirmațiile pozitive reușesc invariabil să schimbe orice persoană într-un învingător, capabil să dețină controlul asupra vieții și să atragă prosperitatea prin cunoașterea legilor spirituale.

Ușa secretă spre success, de Florence Scovel Shinn

Cartea conține o serie de învățături, prin care autoarea ne arată cum ne putem bucura de lungi perioade de sănătate, prosperitate și fericire, împărtășind povești adevărate din viața reală, alături de afirmații zilnice, pe care trebuie să le facem pentru a atrage toate lucrurile pe care ni le dorim.

Editura Librex lansează „Meditații” – o capodoperă de filosofie atemporală Editura Librex lansează romanul “Respirația Dragostei”, de Brittainy C. Cherry Editura Librex lanseaza caseta de colecție cu jurnalul Reginei Maria a României

Puterea cuvântului rostit, de Florence Scovel Shinn

Cuvintele pe care le rostim au o putere imensă, iar acordând atenție acestora, ne putem transforma viața în ceea ce ne dorim. Puterea cuvântului rostit sintetizează învățăturile lui Florence Scovel Shinn, împletește aceste cunoștințe cu povești din viața reală, cazuri concrete de oameni care și-au schimbat destinul prin puterea cuvântului rostit. Simplitatea principiilor sale le face ușor de aplicat pentru oricine își dorește viața la care a visat.

Cuvântul tău este bagheta magică, de Florence Scovel Shinn

Cuvântul tău este bagheta magică este o continuare a bestsellerului internațional Jocului vieții și cum să-l joci, unde cititorii vor găsi principiile acestuia și cele mai importante afirmații, explicate mai amănunțit. Cartea oamenilor afirmațiile pe care trebuie să le rostească pentru a-și recăpăta succesul, sănătatea, liniștea și prosperitatea. Fie că este vorba despre iubire, bani, relații, sănătate, prosperitate sau carieră, în acest volum vei regăsi cuvintele pe care trebuie să le rostești pentru o viață așa cum îți dorești.

Editura Librex lansează ,,Primul minut“, cel mai valoros ghid pentru o comunicare clară și concisă la locul de muncă Editura Librex lansează ”Gândește și vei fi bogat”, cea mai bună carte motivațională a tuturor timpurilor EDITURA CUANTIC lansează PHRONESIS MARKETING, de Corneliu Vîlsan – prima carte de marketing strategic scrisă de un autor român!

Toate cărțile sunt disponibile pe www.librex.ro. De 12 ani ai liber la citit pe librex.ro!

Repere principale din viaţa Librex

2010 – Librex.ro ia naștere, din pasiune pentru cărți, cu o investiţie de 30.000 de euro.

2016 - Lansarea editurii Librex Publishing, cu focus pe promovarea autorilor români contemporani

2018 - Publicarea proiectului editorial special, unic în Romania, Colecţia Centenarul Marii Uniri, de Cristian Moşneanu

2020 - Pe fondul pandemiei, Librex devine singurul agent economic care, timp de un an de zile, elimină costul transportului la orice comandă, oriunde în ţară

2021 - Un an de transport gratuit (120.000 de colete livrate, 312.000 de cărţi vândute, 48 de milioane de kilometri parcurşi)

2021 - Librex ajunge la 2 milioane de cărţi vândute

Editura CUANTIC promovează autori români Libris și Salvați Copiii duc cărțile mai aproape de 33.116 de elevi cu acces limitat la lectură CarteTeca, ediția a 4-a: 50 de biblioteci școlare vor primi cărți noi

2022 – Publicarea a 50 de cărți în cadrul Librex Publishing


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri