3 Martie 2016 publicat în Cultura 30 share-uri

Acest om a vorbit cu imensa modestie timp de aproape 60 de ani in fata unor audiente vaste, aratandu-le oamenilor viata, iubirea si modul nebun in care umanitatea trateaza viata.

16. Ceea ce esti tu, este lumea. Iar, fara transformarea ta, nu poate exista o transformare a lumii.

17. Majoritatea dintre noi irosim acest lucru extraordinar care este viata. Am trait 40 sau 60 de ani, ne-am angrenat in activitati sociale, am evadat in diverse forme si la sfarsitul ei, nu am ramas decat cu o viata goala, prosteasca, stupida, o viata irosita.

18. Fericit este omul care nu este nimic.

19. Descrierea nu este ceea ce este descris; Eu pot descrie muntele, dar descrierea lui nu este muntele, iar daca esti prins in descriere, asa cum majoritatea oamenilor sunt, atunci nu vei vedea muntele.

20. A plouat noaptea trecuta puternic, iar acum cerul incepe sa se limpezeasca; este o noua si proaspata zi. Haideti sa ne intalnim cu aceasta noua zi, ca si cand ar fi ultima zi. Sa ne incepem impreuna calatoria, cu amintirea lui ieri lasata in urma – si sa incepem sa ne intelegem pe noi insine, pentru prima data.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

21. Cu totii vrem sa devenim faimosi si in momentul cand ne dorim sa ajungem cineva, ne pierdem libertatea.

22. Sfarsitul este inceputul tuturor lucrurilor, ascuns si suprimat, asteptand sa fie eliberat, in ritmul durerii si al placerii.

23. Aceasta este dragostea: iar inflorirea iubirii este meditatia.

24. Un om caruia nu ii este frica, nu este agresiv, un om care nu are nici cea mai mica urma de frica, este cu adevarat liber, un om in pace.

Citeste o opinie asemanataoare despre frica, de Nale Donald Walsch.

25. Cand ma inteleg pe mine insumi, te inteleg pe tine, iar din aceasta intelegere vine iubirea.

26. Daca iti lasi putul pe care l-ai construit pentru tine si mergi in raul vietii, atunci vei vedea cum viata are un mod uimitor de a avea grija de tine, atunci nu va mai trebui sa ai tu grija de tine.

27. Fara a te elibera de trecut, nu exista libertate, fiindca astfel, mintea nu este niciodata noua, proaspata, inocenta.

28. In obedienta exista mereu frica, iar frica intuneca mintea.

29. Atunci cand cineva isi pierde relatia intima pe care o are cu natura, atunci templele, moscheea si bisericile devin mai importante.

30. Cand individul se afla in conflict in interiorul sau, in mod inevitabil creeaza conflict si in afara sa. Si doar el este in stare sa aduca pacea in el insusi si la fel in lume, fiindca el este lumea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri