4. Automotivarea
Poate ca astazi nu aveti placerea, nu sunteti deloc motivati dar, incepand de acum facem un simplu exercitiu: privim latura pozitiva a lucrurilor, lasand de o parte aspectele negative! Treziti-va in fiecare zi gandind la ceva care va fascineaza si pe care doriti sa il obtineti!
Viata fara fascinatie, nu e viata!
Yale lansează Linus, încuietoarea inteligentă cu funcții inovatoare

Gasiti motivatia voastra cotidiana. Uneori, chiar si micile lucruri sunt utile: sa sfarsiti ziua in acel bar unde nu ati mai intrat vreodata. Sa telefonati unei persoane pe care nu ati vazut-o demult. Sa va cumparati ceva nou de imbracat. Sa planificati o miniexcursie la sfarsit de saptamna. Sa va inscrieti la un curs de yoga sau de pictura. Sa suradeti putin mai mult...
Foto: Pixabay
Puzzle-uri pentru copii – beneficii pentru dezvoltarea lor

5. Abilitati sociale
Sa incercam sa comunicam mai bine. Dar nu numai cu ajutorul vorbelor, dar si cu ajutorul gesturilor. Apropiati-va mai mult de persoanele din jur, suradeti-le, oferiti-le o mangaiere, o bataie pe umar, o imbratisare. Veti vedea ca reactia celor care va sunt in preajma va fi diferita.
Cautati si daruiti emotii pozitive, incercati sa ascultati putin mai bine pe cel care-l aveti in fata si priviti-l in ochi. De cele mai multe ori, veti descoperi mult mai mult decat va pot spune simplele cuvinte.
Puneti in practica aceste exercitii, dezvoltati Inteligenta voastra emotiva si veti fi mult mai fericiti facandu-i fericiti si pe cei din jurul vostru.
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili