27 Iunie 2016 publicat în Consiliere 3 share-uri

Inteligenta emotionala: se refera la acea dimensiune a existentei pe care fiecare dintre noi trebuie sa o dezvoltam si sa o gestionam in mod adecvat. Este esential sa stii cum sa controlezi propriile emotii, sa asculti emotiile celuilalt, sa stii sa comunici si sa inspiri in jur un respect tacit din care la final, toti vom iesi invingatori.

4. Automotivarea

Poate ca astazi nu aveti placerea, nu sunteti deloc motivati dar, incepand de acum facem un simplu exercitiu: privim latura pozitiva a lucrurilor, lasand de o parte aspectele negative! Treziti-va in fiecare zi gandind la ceva care va fascineaza si pe care doriti sa il obtineti!

Viata fara fascinatie, nu e viata!

Gasiti motivatia voastra cotidiana. Uneori, chiar si micile lucruri sunt utile: sa sfarsiti ziua in acel bar unde nu ati mai intrat vreodata. Sa telefonati unei persoane pe care nu ati vazut-o demult. Sa va cumparati ceva nou de imbracat. Sa planificati o miniexcursie la sfarsit de saptamna. Sa va inscrieti la un curs de yoga sau de pictura. Sa suradeti putin mai mult...

Foto: Pixabay

5. Abilitati sociale

Sa incercam sa comunicam mai bine. Dar nu numai cu ajutorul vorbelor, dar si cu ajutorul gesturilor. Apropiati-va mai mult de persoanele din jur, suradeti-le, oferiti-le o mangaiere, o bataie pe umar, o imbratisare. Veti vedea ca reactia celor care va sunt in preajma va fi diferita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Cautati si daruiti emotii pozitive, incercati sa ascultati putin mai bine pe cel care-l aveti in fata si priviti-l in ochi. De cele mai multe ori, veti descoperi mult mai mult decat va pot spune simplele cuvinte.

Puneti in practica aceste exercitii, dezvoltati Inteligenta voastra emotiva si veti fi mult mai fericiti facandu-i fericiti si pe cei din jurul vostru.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri