Natasha Romanoff dezvăluie cine este cu adevărat.

Comunicat de presă

“Black Widow / Văduva neagră”, un nou action-thriller Marvel din seria Avengers, o are în prim plan pe Natasha Romanoff, care este nevoită să își confrunte trecutul după ce se trezește prinsă într-o conspirație ce are legătură cu viața ei.

Urmărită de o forță care pare decisă să o doboare, Natasha trebuie să facă față repercursiunilor din perioada în care era spion și să repare relațiile lăsate în urma ei cu mult înainte de a deveni un Avenger.

“Am simțit de la bun început, de la primele discuții despre un potențial film de sine stătător, că nu are niciun sens să îl facem dacă nu săpăm adânc în trecutul ei”, afirmă Scarlett Johansson, cea care o interpretează, după cum era de așteptat, pe Natasha Romanoff.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Black Friday la Animax pentru toate animăluțele de companie Black Friday 2022: 10+ categorii unde vei găsi cele mai mari reduceri din piață Black Friday la MAM Bricolaj: oferte de preț pe măsura oricărui proiect!

“Cum am mai jucat acest personaj în ultimii ani, am vrut sa ma asigur că rolul va genera satisfacție și pentru mine și pentru fani”, mai spune actrița.

Producătorul Kevin Feige, președintele și directorul de creație al Studiourilor Marvel, spune că personajul Natasha Romanoff a stârnit interes de la apariția sa în “Iron Man 2”, producție a anului 2010.

“Are o poveste atât de bogată! În toate celelalte filme din serie am făcut referire la diverse detalii din biografia ei. De data aceasta am abordat povestea dintr-o altă perspectivă, complet neașteptată. Natasha s-a confruntat cu multe probleme în ultima vreme – mai ales că descoperim indicii despre ele în celalalte filme – unele dintre ele chiar surprinzătoare pentru oameni”.

Black Friday la Mobexpert: 12 zile cu oferte speciale și reduceri de până la 50% la mii de produse Black Friday cu reduceri de până la 90% la HOMELUX Black Friday la Xpert Beauty - reduceri de până la 70% pentru toate produsele, în perioada 8-14 noiembrie

Potrivit lui Feige, Scarlet Johansson a fost cea care a luat legătura cu regizorul Cate Shortland să afle dacă ar putea fi la cârma noului film. “Cate a venit la Los Angeles și instant s-a îndrăgostit de personaj și de toate nuanțele lui. Și-a dat seama că ar putea spune o poveste personală și că ar putea face ceva cu totul special pe marele ecran”, spune Feige.

“Ceea ce m-a entuziasmat la acest film este că faptul că ne jucăm un pic cu așteptările publicului. Explorăm anumite părți din trecutul Natashei care sunt complet necunoscute publicului. Ne axăm asupra familiei ei, iubirii și pasiunilor ei, așadar le oferim oamenilor ocazia să descopere toate acele laturi ale personajului despre care până acum nu aveau nicio idee”, explică Shortland.

Potrivit regizorului, echipa creativă a lucrat intens la crearea istoriei personale a Natashei. “Am lucrat cu un istoric rus stabilit la Londra pentru a crea biografia Natashei, pentru a stabili unde s-a născut, cine era mama ei, de ce a renunțat la ea, cum a fost copilăria ei până să intre în Camera Roșie”, spune Shortland.

Black Friday 2022 – vânează ținute în stil streetwear de la Sizeer! Little black dress: a MUST HAVE în garderoba ta Începe Black Friday la Ensana!

“Apoi am creat o întreagă poveste pentru a se preta ideii filmului despre tot procesul acesta în care ea a fost pregătită să devină o americancă, să vorbească engleza și să înțeleagă cultura populară. Am încercat mereu să creez personaje pornind de la scheletul lor pentru a avea un sentiment de autenticitate, de om real. Chiar dacă acest film este despre un super erou am urmat același proces. Văduva Neagră este o femeie fatală, dar ce se ascunde de fapt sub acest înveliș?”, adaugă Shorthand.

Șase filme Marvel în panoplia Văduvei Negre

De la debutul său în 2010, Natasha Romanoff a apărut în șase filme Marvel: “The Avengers,” “Captain America: The Winter Soldier,” “Avengers: Age of Ultron,” “Captain America: Civil War,” “Avengers: Infinity War” și “Avengers: Endgame.”

Notino Black Friday 2022 – O săptămână cu promoții de până la 40% El Studio Black FriDay’s 2022 au început! Lensa lansează Black Friday începând cu 24 octombrie, cu reduceri de până la 90%

“Prima întâlnire cu Natasha Romanoff a fost în . Totuși, pentru mine, cea mai importantă scenă cu ea este cea din când se luptă cu niște ruși, într-un depozit, îmbrăcată într-o rochie. La plecare o vedem cum își ridică pantofii cu toc de jos, ca o super femeie. În noul film ne întoarcem în punctul în care ea are 12 ani și, strat cu strat, descoperim cine este cu adevărat”, spune producătoarea exectuvită Victoria Alonso.

Acțiunea din “Black Widow / Văduva Neagră” se petrece, din punct de vedere cronologic, înainte de “Avengers: Infinity War / Răzbunătorii: Războiul Infinitului”. “Natasha tocmai a rupt acordurile Sokovia, l-a trădat pe secretarul Ross și Răzbunătorii se trezesc brusc dizolvați. La începutul filmului, o regăsim pe Natasha disperată să evadeze de la Ross și să plece de pe teritoriul american. Dar când primește șansa să o ia de la capăt, realizează că are de-a face cu forțe și mai rele care o obligă să revină la acțiune”, spune co-producătorul Brian Chapek.

Când este Black Friday (Vinerea Neagră) în 2022 și ce zile de reduceri au stabilit marile magazine? SMYK reduce prețurile de Black Friday la o gamă variată de produse Sportisimo dă startul promoțiilor de ‘Black Friday‘ în toate magazinele fizice și online

Potrivit scenaristului Eric Pearson, misterul din jurul Natashei Romanoff a fost irezistibil, stârnind fascinație, atât în rândul publicului, cât și al producătorilor din industrie. “Cred că este acea Răzbunătoare care a dezvăluit cel mai puțin despre sine de când apare în filmele din serie. E clar că nu este cine pretinde a fi. Cu bună știință ea alege să nu își facă cunoscut trecutul. În noul film pătrundem adânc în istoria ei și aflăm de ce a ezitat până acum în a arată cine este și de unde vine”, adaugă scenaristul Eric Pearson.

Rezultatul final este un thriller de acțiune extrem de intens care rezolvă misterul ce înconjoară acest personaj. “În fiecare film Marvel încercăm să avem un alt ton în felul în care spunem povestea, să mergem pe alt gen, să ne axăm pe ceva diferit”, spune producătorul executiv Brad Winderbaum.

La evoMag au început reducerile de Black Friday 2022: prețuri care scad cu până la 60% SAGA Festival - sold out în campania de Black Friday Brio se listează pe eMAG Marketplace și oferă reduceri de Black Friday de până la 80% la pachetele de teste standardizate

Bazat pe seria de benzi desenate Marvel publicată pentru prima dată în 1964, filmul “Black Widow / Văduva Neagră” îi are în ditribuție pe Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Black Widow), Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Alexei aka Red Guardian), Rachel Weisz (Melina).

Regia este semnată de Cate Shortland, iar producător este Kevin Feige. Responsabili de scenariu sunt Eric Pearson alături de Jac Schaeffer și Ned Benson.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri