Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Administrativ

Festivalul clatitelor-arad

Intra in contul tau

Username:
 Password:
Am uitat parola    Nu am cont
SAU
Login cu Facebook
Ridhima
108 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 23:16

Ediția a IX-a a evenimentului „Festivalul clătitelor” se va desfășura anul acesta în zilele de 25-26 iulie, la Moneasa.

Acțiunea a fost anunțată de vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Adrian Țolea, în cadrul unei conferințe de presă, acesta declarând că, în premieră, CJA, împreună cu hotelierii și primăria din Moneasa, va fi co-organizator al festivalului, care anul acesta se va numi „Clătite încâlcite”.
„Ne-am implicat în organizare pentru că este vorba de un eveniment la care participă mii de cetățeni din întreg județul Arad”, a declarat Adrian Țolea.
Vicepreședintele Țolea a mai precizat că, la fel ca în fiecare an, va avea loc un concurs denumit „crosul clătitelor” la care se va putea înscrie orice participant. Totodată, cei prezenți se vor putea bucura și de o expoziție cu standuri și preparate din clătite gătite de către reprezentanți ai primăriilor, politicieni, ziariști, turiști și specialiști. Încă o expoziție ce va avea loc în cadrul Festivalului clătitelor va fi de fotografie turistică. De asemenea, va avea loc și un concurs pentru fotografii amatori. În programul festivalului mai este trecut și un meci de fotbal între ziariști și politicieni.
Atmosfera va fi întreținută prin spectacole folclorice și nu numai. Iubitorii muzicii populare se vor putea bucura ascultându-i pe Rapsozii Zărandului, dar și pe Benone Sinulescu, acesta fiind invitatul special, dintre artiștii de muzică populară.
Și cei care preferă muzica ușoară vor avea de unde să aleagă. Punctul forte al show-ului va fi trupa arădeană Pacifica, formată din artiști deja consacrați

Sursa : Glasul Aradului

Raporteaza abuz de limbaj
Ridhima
garbo037011
11 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 09:19

,frumoasa actiune,felicitari organizatorilor,la noi la iasi greu se hotarasc sa organizeze astfel de manifestari!!!

Raporteaza abuz de limbaj

Mergi la:

Inchide Setari

Forum