Vrajeala de la cotnari
Intra in contul tau
Forum
- Renasterea dupa divort. multumesc...
- Se poate de inselat sotul daca nu mai...
- Ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!...
- Am ales cu inima.am ales bine?
- In lupta cu gelozia si posesivitatea...
- Sfaturi pentru mamici
- Va place emisiunea"burlacul"?
- Portretul unui prieten
- Se poate sa raman gravida? pls ajutor...
- El sagetotor eu fecioara.
|
Postat de
bucatareasa pe 2 Iulie 2008 la 16:58
am trimis un mail cu faptul ca nu au vin francusa intr-un anumit restaurant, am primit mail de la ei sa le dau nr de telefon si nu m-au mai contactat. O alta campanie prin care sa pacalim lumea..tot mai buna-i berea
yo |
|
Postat de
necunoscut pe 3 Octombrie 2008 la 00:35
Chiar asa? ce aiurea.Credeam ca sunt mai seriosi
|
|
Postat de
Misa73 pe 28 Octombrie 2008 la 19:27
Is mai inceti (la minte), ca moldovenii, chit ca's de-al lor, din Iasi!
Misa 73 |
|
Postat de
Monixa_delly pe 12 Martie 2009 la 11:43
ha ha ha
ca moldovenii ce sa-ti povestesc ... |
|
Postat de
garbo103871 pe 12 Martie 2009 la 12:21
de fapt cred ca bucurestentii sunt inceti la minte, deh, de la poluare nu ca asa ar fi de la origini...
|
|
Postat de
alexa95 pe 20 Aprilie 2009 la 09:17
Eu cred ca asa e peste tot in tara
|
|
Postat de
necunoscut pe 24 Aprilie 2009 la 16:10
Nu mai crede tot ce spun astia. Si daca iti place berea intra pe http://www.beerclub.ro.
|
|
Postat de
mirelavanea pe 25 Aprilie 2009 la 21:17
AM TRIMIS SI EU ADESELE LA DOUA RESTAURANTE UNDE NU SA GASEA VINUL FRANCUSA.NU AM PRIMIT PREMIUL PROMIS.DECI EI SI-AU CULES INFORMATIILE FARA SA PLATEEASCA ,ASA SI-AU VERIFICAT DISTRIBUTIA FARA NICI-UN EFORT.CREDEAM CA SUNT O COMPANIE CARE SA RESPECTA SI ISI RESPECTA PROMISIUNILE DAR .....VAIDE EI!!!!!!!!
|
|
Postat de
adriandvnationaltv pe 6 Iulie 2009 la 15:51
eu am luat 2 baxuri de vin la promotia aia cu francusa in vara anul trecut si 2 baxuri in iarna
sa fie primit ! |
|
Postat de
berestianu pe 21 Septembrie 2009 la 00:51
toata treaba e ca restaurantele de care pomeniti sa fie distribuitoare ale produselor Cotnari.
mai insistati la ei deoarece eu am primit 2 baxuri pana acum...dar restaurantele erau restaurante nu niste bombe sau amarate de pizerii. |
|
Postat de
garbo037011 pe 26 Septembrie 2009 la 19:49
probabil unele zone din tara[restaurante],nu vor sa desfaca vinurile din zona cotnari-iasi:si lasati aprecierile impertinene ce privesc moldovenii,ca ei au fost cei ce au muncit din greu[slugarit]si pe brasoveni,olteni,bucurestenis.a.suntem noi domoli dar ..sufletisti!!!!
|
|
Postat de
dorina27 pe 21 Octombrie 2009 la 10:14
De la: doribbb, la data 2009-09-26 19:49:31probabil unele zone din tara[restaurante],nu vor sa desfaca vinurile din zona cotnari-iasi:si lasati aprecierile impertinene ce privesc moldovenii,ca ei au fost cei ce au muncit din greu[slugarit]si pe brasoveni,olteni,bucurestenis.a.suntem noi domoli dar ..sufletisti!!!! Ce molai, d-le.? , calca-ma pe coada si-ti arat eu molae Diferenta dintre moldoveni, ardeleni si munteni, olteni, este doar ca,moldovenii, ardelenii, vorbesc cu dictie si pronunta cuvantul in totalitate si nu ca, oltenii ,muntenii care pronuntia este pe ''juma'', si repeziti de nu se intelege nimic. ex.'' este care este''. Iar invadarea moldovenilor in toata tara , este motivata ca, orasele mari au apelat si a cumparat inteligenta moldoveanului, ardeleanului. A se observa ca; televiziunile au angajat moldoveni, ardeleni, Cele mai multe functii de raspundere sunt ocupate de ardeleni,moldoveni. veleitati artistice asisderea(arta plastica, muzicala, actorie)etc. Cele mai frumoase fete sunt ardelencile, moldovencile.Ex. pot continua.
|
|
Postat de
garbo037011 pe 21 Octombrie 2009 la 15:44
:subscriu sml-happy0065:
subscriu articolului de mai sus!!!
|
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului yo |

subscriu articolului de mai sus!!!
Promotia zilei pe Kuponiada.ro