Probleme de sanatate ? le rezolv natural si gratis ! sau macar incerc !
Intra in contul tau
|
Postat de
necunoscut pe 22 Octombrie 2008 la 20:38
Mă consider un tip normal, însă suferința și durerea mă impresionează mai mult decât un film sau o carte bună (de care oricum nu am timp să mă bucur). În aproape 20 de ani "am văzut" cu mâinile lucruri pe care doctorii nu le-au dat de cap și cred că D-zeu mi-a plătit suficient până acum și în plus luminița , mulțumirea , sclipirea din ochii celor vindecați. Sănătatea este așa de simplu de întreținut, de păstrat. Hai să vă spun un secret, în orice individ boala apare înainte cu mult timp de a se manifesta. De ce se manifesta? Poate pentru că ați tulburat îmtr-un fel sau altul echilibrul dintre energia pozitivă și cea negativa, sau poate nu ați dormit în locul cel mai potrivit. Ce pot să fac? Ca să fiu corect pot încerca să vă ajut gratuit în limita timpului prea puțin liber pe care îl am. Dar la urma urmei ce am eu sau d-voastră de pierdut? Am să vă trimit răspunsul prin e-mail.Aș dorii istoricul bolii detaliat. Astept problemele la adresa cigaroxana@yahoo.com.
|
|
Postat de
garbo021546 pe 6 Iulie 2009 la 09:49
Draga Roxana,voi avea in sept.61 de ani.Sunt nemultumita de viata mea,desi nu-mi place sa ma gandesc la trecut.Acum,ca sunt mai grasa si batrana,ma feresc sa ies din curte,de teama sa nu intalnesc cunostinte.Si cu familia comunic dificil,doar de stricta necesitate.De citit n-am rabdare si ditr-un om organizat am devenit o neglijenta,dezlanata.Si cu cat constientizez mai mult asta cu atat devin mai nemultumita de ceea ce am devenit,dar cum ziceam,prea lenesa sa indrept ceva.Poate este o scuza ,sau nu,dar acum vreo trei ani am avut un infarct si am un stent pe coronariana.Ma vad si urata si batrana deci,si cu "hibe",si fara scapare de-a iesi,nemultumita de ce-am facut sau fac.Cred ca n-am leac,dar iti multumesc daca citesti.Numai bine,Doina
|
|
Postat de
tantza pe 4 Septembrie 2009 la 14:25
Probleme de greutate am si eu si incerc din rasputeri sa le rezolv dar f greu si in disperarea mea sa slabesc am tot facut exericitiiacum nu stiu sigur din ce cauza m-am pricopsit cu o durere de genunchi nu am stabilitate pe picior.Mentionez ca mai am si varice care le-am operat acum un an dar degeaba ca sunt tot aolo la locul lor si probleme cu bila in care sunt doua pietricele una de18mm si una de9mm.SI sotul meu are probleme un infarct cu stent,hipertiroidie si diabet tip 2 care s-au declansat cand a facut infarctul.
|
|
Postat de
tutankhamon pe 5 Septembrie 2009 la 01:03
mai roxana....hotaraste-te mami...esti baiat sau fata??? ca te expimi la adresa ta ca si cand ai fi baiat si lasi id de femeie.....sau poate esti hermafrodit......
zambeste acum, maine poate fi mai rau.
ACCEPT PRIETENI NUMAI PE CEI PE CARE II DORESC EU...NU MA MAI ASASINATI CU CERERI DE PRIETENIE.... |