Accentele florale nu puteau lipsi, asa ca sezonul acesta lasati-va vrajiti de splendoarea si delicatetea florilor de cires!

Comunicat de presa

Farmecul primaverii se regaseste din plin in colectia primavara-vara PANDORA, care intampina noul sezon cu o gama larga de bijuterii la un pret accesibil. Accentele florale nu puteau lipsi, asa ca sezonul acesta lasati-va vrajiti de splendoarea si delicatetea florilor de cires!

Va invitam sa va bucurati de versatilitatea si splendoarea bijuteriilor PANDORA din argint masiv sau din aur de 14k, ornate cu pietre pretioase. Frumusetea efemera a florilor roz de cires este redata de inelul statement cu minunatele flori de cires.

Aranjamentul floral culmineaza cu cele cinci perle de cultura care orneaza inelul din argint masiv, cu ornamente din email roz.

De asemenea, setul de cercei cu flori de cires din argint masiv sunt usor de purtat atat la o tinuta de zi, cat si la o tinuta de seara.

Cu multiple valente simbolice, floarea de cires intampina primavara si inspira energie reinnoita, dragoste si feminitate. Veti regasi acest simbol in modele variate de talismane, cercei, inele si pandantive in colectia primavara-vara 2013.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri