Diferentierea durerii de cap moderate de o migrena si viceversa este foarte importanta deoarece poate preveni intensificarea durerii, cat si posibilitatea provocarii altor complicatii.

5. Cauze.

Durerile usoare de cap, in general, pot avea cauze usor de urmarit. Tensiunea la nivelul capului poate fi cauzata de stres suplimentar sau de lipsa de somn. Durerile de cap pot fi si un rezultat al deshidratarii. in cazul migrenei insa pot interveni si alti factori, precum: sex si schimbari hormonale, alergii, istoria familiei si genetica, leziuni ale nervilor, cauze de mediu.

Exercitiu pentru controlul durerii de cap

1. Identifica locul exact unde este durerea. Exact locul, la milimetru.

2. Ce culoare are?

3. Ce forma si dimensiune?

4. Cum se misca sau in ce sens?

Incepe apoi sa modifici fiecare dintre aceste elemente si astfel modifici senzatia, pas cu pas. Incepi cu culoarea, apoi forma si dimensiunea, apoi sensul si viteza de miscare.

Asociatia Romana de Hipnoza ii aduce pentru prima oara in Romania pe Freddy si Anthony Jacquin, tata si fiu, doi hipnoterapeuti renumiti din Europa. Freddy Jacquin este recunoscut la nivel mondial pentru crearea Tehnicii Sageata, o tehnica care se foloseste de puterea mintii pentru a controla si elimina durerea, fie ea fizica sau emotionala. Trainingul se desfasoara in weekend-ul 21-22 Aprilie 2018, in Bucuresti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Foto homepage: puhhha /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri