4 Aprilie 2014 publicat în Retete culinare 10 share-uri

In postul Pastelui, salatele de legume si boabe sunt printre cele mai bune. Pentru azi avem o salata de post, foarte rapida si plina de proteine.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de naut, de post:

  • 2 conserve naut de 400g
  • 8-10 rosii cherry
  • 1 ceapa rosie
  • 100 g masline
  • 2-3 linguri zeama lamaie
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura marar
  • un praf de oregano uscat
  • 4 linguri ulei masline
  • sare, piper

Mod de preparare salata de naut, de post:

Procesul de preparare e foarte simplu si incepe prin a scurge conservele intr-o sita incapatoare. Clatim bine nautul si il curatam de coji. Il amestecam cu zeama de lamaie, uleiul, patrunjelul si mararul tocate marunt, oregano, sare si piper si lasam la marinat pana cand pregatim restul ingredientelor.
Taiem in sferturi sau jumatati rosiile cherry, tocam marunt ceapa si le amestecam cu nautul si maslinele.
Cam asta este salata de post, in curand urmeaza si o reteta de dulce.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul furnicuti.blogspot.ro/

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri