ghid pentru o viaţă împlinită

Sarbatoreste romaneste, cu specialitati culinare romanesti

Grupul City Grill invita bucurestenii si nu numai, sa se bucure de sarbatoarea romaneasca a primaverii in stil romanesc, in compania preparatelor vedeta din restaurantele din Grup.

De Martisor, chefii restaurantelor din familia City Grill - Caru’cu bere, Hanu’ Berarilor, Hanu’ lui Manuc, Pescarus si City Grill–invita publicul sa intampine primavara in stil romanesc, cu specialitatile casei. Adevarate „mancaruri destinatie”, cele mai apreciate preparate din meniuri promit sa devina memorabile.

Restaurantul Caru’ cu bere propune specialitatea casei, ciolan românesc de porc impreuna cu varza calita, mamaliguta, hrean si ardei iute. Gatit dupa o reteta de care se bucura anual sute de mii de romani, ciolanul de porc de la Caru’ cu bere este preparatul care uimeste vizitatorii straini si ii face sa se indragosteasca de bucataria traditionala romaneasca.

La restaurantele Hanu’ berarilor, chefii gatesc cu pasiune Mancarea berarului. Pulpele de rata rumenite la cuptor cu varza calita au un gust unic, delicios, imposibil de regasit sau descoperit altundeva.

Legendarul restaurant Pescarus, cel mai nou membru al familiei City Grill, isi imparte meniul in trei parti. Meniul contemporan, inspirat din viata bucurestenilor de astazi, meniu de peste, inspirat de pasiunea bucurestenilor pentru pescuit si meniul pentru nostalgici, inspirat de viata bucurestenilor de altadata. Pentru inceputul primavarii, propunerea Pescarus este bibanul in crusta de sare gatit la cuptor, un preparat gustos, usor si sanatos.

Hanu’ lui Manuc propune vizitatorilor un rasfat gustativ complet: ciolan de miel caramelizat, pregatit la cuptor cu mirodenii i vin ro u, asortat cu cartofi copti i soté de fasole verde cu usturoi. Restaurantele City Grill sunt deja celebre datorita retetelor de mici, astfel ca propunerea din partea lor se refera la a experimenta gusturile diverse din Platoul Micilor - mici de Obor, mici de Medgidia, mici de Lehliu Gara, mici de-ai lui Iordache, serviti cu cartofi prajiti.

Toate restaurantele din Grupul City Grill folosesc retete proprii, inspirate din preparatele traditionale pe care romanii le iubesc. Mancarurile din meniuri au ingrediente proaspete, de calitate, fara aditivi sau conservanti alimentari, iar respectarea retetelor si pastrarea furnizorilor de-a lungul anilor asigura vizitatorii ca regasesc intotdeauna aceleasi gusturi pe care si le amintesc si pe care le apreciaza.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sarbatoreste romaneste, cu specialitati culinare romanesti.


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.