20 Aprilie 2016 publicat în Noutati 30 share-uri

TRUVIVITY by NUTRILITE foloseste complexul PhytoInfuse si PhytoCeramide pentru o noua abordare a ingrijirii tenului cu suplimente alimentare: adresandu-se mai intai bunastarii interioare si apoi lucrand din interior spre exterior pentru o piele de o frumusete radianta.

Comunicat de presa

In ultimii ani, blogurile, revistele de sanatate, orele de nutritie si emisiunile dedicate prepararii mancarurilor au fost dominate de ideea unei nutritii sanatoase. Pielea este, de asemenea, un indicator al sanatatii. O piele luminoasa, radianta, reflecta catre lumea exterioara cum ne simtim in interior. O piele sanatoasa este ca o afirmatie: „Ma simt bine, am grija de mine si am incredere in mine”. Asa ca folosim creme si lotiuni hidratante pentru a imbunatati aspectul exterior al pielii. Dar o mare parte dintre factorii de stres pentru piele vin din interior: obiceiuri alimentare nesanatoase sau lipsa somnului suficient sunt doar doi dintre factorii care afecteaza negativ sanatatea pielii. De aceea, noul TRUVIVITY by NUTRILITE functioneaza din interior spre exterior – deoarece cu TRUVIVITY, ADEVARATA FRUMUSETE VINE DIN INTERIOR.

TRUVIVITY by NUTRILITE este noua marca de la Amway, care consta in suplimente de infrumusetare si bautura din pudra, fiind realizate pentru a sustine sanatatea pielii, cu un amestec de ingrediente bogate in nutrienti. Suplimentul de infrumusetare ofera vitaminele A, C si zinc, care contribuie impreuna la mentinerea unui ten normal. In plus, vitamina C si zincul ajuta la protectia celulelor pielii impotriva stresului oxidativ. Bautura de infrumusetare este un supliment care contine vitamina C, ajuta la formarea colagenului pentru o functionare normala a pielii si contribuie la reducerea oboselii.

TRUVIVITY – ADEVARATA FRUMUSETE VINE DIN INTERIOR
In timp ce alte produse de acest gen ofera rezultate rapide si vizibile la nivelul suprafetei pielii si diminueaza aspectul de linii fine si riduri, TRUVIVITY by NUTRILITE incepe sa actioneze din interior. Sistemul de infrumusetare conceput atat pentru femei, cat si pentru barbati, este complementar regimurilor de infrumusetare de zi cu zi si vizeaza frumusetea pielii prin folosirea a doua complexe noi:

Complexul PhytoInfuse contine un trio de extrase din plante: macese, goji chinezesc si seminte de struguri care ajuta la protectia celulelor organismului impotriva radicalilor liberi. Ceramidele din grau din Complexul PhytoCeramide sunt ceramide naturale obtinute din boabe de grau integral.

Un nou nivel de piele luminoasa
„Pe masura ce imbatranim, pielea noastra poate deveni mai subtire si ceramidele din epiderma (primul strat exterior de piele) devin mai putin dense si nu mai au puterea sa lucreze ca o bariera eficienta pentru organism”, spune Dr. Dawna Venzon, Senior Cercetator la Departamentul de Cercetare si Dezvoltare al Amway. „Acest fapt are ca rezultat o piele mai subtire si mai uscata”.

Sistemul de infrumusetare TRUVIVITY by NUTRILITE ofera o solutie cu adevarat eficienta pentru infrumusetare. Spre deosebire de abordarile conventionale de ingrijire a pielii, care au drept scop hranirea pielii din exterior, TRUVIVITY by NUTRILITE ofera suplimente alimentare care actioneaza din interior. Sistemul complet consta intr-un supliment de frumusete ingerabil si, complementar, o pudra de baut.

Bazat pe complexul PhytoInfuse vitamina C si zinc, suplimentul de frumusete este special conceput sa ajute la eliberarea pielii de stresul oxidativ. Doua tablete sunt administrate in fiecare seara, avand rolul unui program zilnic de ingrijire a pielii. In timpul noptii, acesta foloseste ritmul de refacere a pielii pentru a combate efectele negative ale mediului asupra pielii, cum ar fi: expunerea la soare, poluarea sau urmele unei vieti haotice.

Bautura din pudra este complementara suplimentului. Ofera vitamina C, zinc si complexul PhytoCeramide, precum si extractul de merisoare. Bautura racoritoare cu aroma de grepfrut poate fi savurata dimineata sau pe tot parcursul zilei, iar substantele sale nutritive ajuta la reducerea oboselii si contribuie la mentinerea sanatatii pielii.

In viitor, linia TRUVIVITY by NUTRILITE va fi extinsa cu produse noi pentru un sistem de infrumusetare care actioneaza din interior spre exterior.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri