Nu, nu este un banc si nici nu am facut aceasta afirmatie cu intentia de a va face sa radeti. In chiromantie, degetul mare reprezinta puterea creierului, capacitatea de a se orienta si mobiliza constient catre un scop anume. Degetul mare reprezinta un segment important al chiromantiei, semnificand energia vitala a individului si vointa.

Particularitatile degetului mare si unghiul pe care il face cu indexul (degetul urmator) releva multe despre felul de a fi al unei persoane. Iata asadar cateva dintre semnificatiile principale ale degetului mare si ce spune acesta despre personalitatea unei persoane:

Daca degetul mare este lung - acest fapt indica o persoana independenta, cu o vointa puternica si o mare putere de control asupra celor din jur si cu un nivel energetic inalt. Unii experti in chiromantie asociaza lungimea degetului mare cu ideea de fidelitate si loialitate. Cu cat degetul este mai lung, cu atat o persoana este mai statornica, fidela celorlalti, dar si propriilor principii de viata.

Un deget mare care este foarte lung indica o persoana dominatoare, care are tendinta de a-i controla si manipula in permanenta pe ceilalti, urmarind propria satisfactie si realizarea propriilor dorinte si interese.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Daca degetul mare este scurt – acest fapt indica o persoana cu o vointa mai putin dezvoltata, care se lasa influentata in deciziile si opiniile sale de gandirea celor din jur. In cazul acestor persoane, emotionalitatea este foarte inalta. Exista o inclinatie innascuta pentru artele frumoase, mult talent si sensibilitate, dar si lipsa de initiativa si spontaneitate.

Daca degetul mare este flexibil – flexibilitatea degetului mare indica o persoana flexibila, care se adapteaza oricaror situatii si oameni, usor materialista, capabila sa faca orice pentru a-si atinge scopurile. Cu cat degetul este mai flexibil, cu atat mai usor se va acomoda persoana respectiva schimbarilor. Degetul mare care este total inflexibil denota o persoana incapatanata, care cedeaza greu, chiar si atunci cand nu are dreptate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri