Horoscopul Thailandez: zodiile si misterele personalitatii lor

12:07, 26 Iulie 2010 publicat în Lifestyle1 share-uri

Horoscopul thailandez are multe similitudini cu horoscopul vestic, insa spre deosebire de ultimul care are ca punct de referinta soarele, horoscopul thailandez are ca punct de reper pamantul. Iata care sunt zodiile horoscopului thailandez si intervalele lor, dar si trasaturile lor caracteristice:

Horoscopul thailandez are multe similitudini cu horoscopul vestic, insa spre deosebire de ultimul care are ca punct de referinta soarele, horoscopul thailandez are ca punct de reper pamantul. Si chiar daca exista tot 12 zodii, precum in horoscopul european, perioadele de timp specifice fiecare zodii sunt total diferite. In Thailanda se crede ca fiecarei zodii ii este asociat un templu si ca pentru a ajunge la un echilibru cu destinul sau, fiecare individ ar trebui ca macar o data in viata sa faca un pelerinaj la templul corespunzator zodiei sale. Iata care sunt zodiile horoscopului thailandez si intervalele lor, dar si trasaturile lor caracteristice:

14 Ianuarie -13 Februarie – Comparativ cu celelalte zodii, cei nascuti in aceasta perioada au o capacitate de rezistenta mai ridicata si pot face fata dificultatilor, suferintei, dezamagirilor, obstacolelor cu demnitate, fara a se depersonaliza sau fara a face compromisuri fata de propriile principii. Viata lor este un amestec ciudat intre aceste ingrediente, alternari de momente fericite si momente mai putin placute. Destinul lor sta sub semnul neprevazutului. Sunt precum pasarea Phoenix. Chiar daca sunt loviti, stiu sa se ridice cu demnitate. Chiar daca in unele situatii viata ii invinge, prin natura lor sunt niste invingatori ai vietii. Chiar daca vor avea parte de ele mai ales in partea a doua a vietii, bunurile materiale nu ii fac fericiti. Foarte rar vor cadea in patima banilor, a lacomiei sau a luxului. Le lipseste un tel fix in viata si uneori se simt dezorientati. Sunt introvertiti si aleg sa-si deschisa sufletul doar fata de cei pe care ii considera a le merita prietenia. Iau deciziile cu dificultate si in ciuda timpului indelungat de gandire, deciziile sunt bruste, luate in ultimul moment.

Citeste si:
Zodia Pești - zodia viitorului! 10 MOTIVE pentru care ultima zodie...
Zodia Pești - zodia...

14 Februarie – 13 Martie – Nativii acestui semn sunt inzestrati cu frumusete si cu putere fizica, dar si cu abilitatea de a vedea dincolo de suprafata lucrurilor. Au o oarecare moliciune in miscari si sunt precauti fata de lucrurile si persoanele cu care se inconjoara. Se bucura de o abilitate innascuta de a intelege oamenii si de a crea legaturi intre ei, avand inteligenta emotionala foarte bine dezvoltata. Au obiceiul de a studia oamenii din jurul lor si de a le observa reactiile, comportamentul, cuvintele pentru a-si face o idee clara asupra personalitatii persoanei pe care o au in fata. Gratie instinctelor si intuitiei lor bine dezvoltate, rareori se insala. Sunt capabili de empatie si isi doresc sa schimbe situatia lumii in bine. Manifesta un grad mare de toleranta fata de ceilalti, insa sunt si foarte corecti. Daca le-ai gresit, nu te vor mai include printre prietenii lor. Intuitia lor fantastica poate reprezenta cheia succesului in viata, iar succesul in viziunea lor nu include neaparat si bani.

Citeste si:
Mâini îngrijite și unghii frumoase în cinci pași simpli
Mâini îngrijite și unghii...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri