In data de 28 aprilie, Mercur, Marte, Saturn, Pluto si Jupiter vor intra simultan in retrograd, un eveniment astrologic important care nu a mai avut loc de zece ani.

In data de 28 aprilie vor intra in retrograd si Marte, Saturn, Pluto si Jupiter si astfel expansiunea noastra individuala este provocata la cote inalte. Transformarea si expansiunea sunt semnificate de Jupiter. Pluto guverneaza aria dragostei si a relatiilor noastre intime. Curajul, pasiunile noastre si aspiratiile sunt guvernate de Marte. Iar Saturn guverneaza energia noastra karmica. Va fi vorba deci, despre un cocktail de emotii si vibratii pe care al trebui sa il celebram, ca pe un moment al dezvoltarii noastre interioare.

Foto: Pixabay


In aceasta perioada, multe aspecte nerezolvate vor aparea la lumina si este benefic daca veti folosi constient aceast moment. Nu este momentul ca noi sa fugim de lucrurile care ne dor, ci mai degraba sa mergem spre ele observandu-le si conectandu-ne astfel cu esenta divina.

Folositi aceasta oportunitate pentru a privi lucrurile cu claritate. Acceptati-va pe voi insiva, cu emotiile si slabiciunile voastre, fiindca acesta este primul pas spre iubirea de sine si spre relatiile armonioase cu cei apropiati. Daca te intelegi pe tine insuti, gasesti cele mai bune solutii si mai apoi, iti dezvolti capacitatea de a-i intelege pe ceilalti, prin compasiune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Odata ce am inteles o lectie importanta a vietii, oricat de provocator si uneori dureros ar fi acest proces, am pus de fapt „stop” manifestarii unui pattern care ne facea sa suferim.
Acest moment astrologic vorbeste de fapt despre capacitatea noastra de a transcede durerea, regasindu-ne in serenitate si dandu-ne posibilitatea de a merge catre alte experiente ale vietii, de data aceasta incarcate de o vibratie mai benefica noua.

Cele 5 planete vor fi in retrograd pana la inceputul lui mai. Sa ne pregatim deci, cum se cuvine de acel moment al eliberarii si al expansiunii sufletesti!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri