15 Septembrie 2014 publicat în Lifestyle 32 share-uri

Descopera care sunt vibratiile celor 7 zile din saptamana 15 - 21 septembrie si in ce aspect iti poarta noroc. Drept bonus, primesti in dar si gandul norocos al zilei, spre a te calauzi si a te initia in energia zilei respective.

GANDUL NOROCOS PE ZILE

Gandul norocos pentru Luni, 15 septembrie

Foto: Noroc, Trifoi via Shutterstock

Daca simti ca lucrurile capata o turnura neasteptata astazi si te simti coplesit, aminteste-ti un singur lucru: nimic in aceasta lume nu este permanent, nici chiar problemele care sunt cel mai greu de rezolvat. Inspira, expira, calmeaza-te. Ai sa vezi ca maine, cand iti vei schimba atitudinea fata de ceea ce te preocupa, vei putea solutiona usor situatia.

Gandul norocos pentru Marti, 16 septembrie

Indrazneste sa visezi astazi, dar viseaza creativ si actionand. Tot ceea ce planifici astazi si ii dai forma unei dorinte arzatoare are sanse mare sa vibreze pozitiv si sa se indeplineasca. Scoate-ti determinarea, hotararea si increderea in sine in sertarul din care le-ai ascuns si pune-le sa lucreze in folosul tau.

Gandul norocos pentru Miercuri, 17 septembrie

Distanta fizica dintre tine si partenerul de viata se topeste cu usurinta daca reusesti sa topesti distanta emotionala dintre voi. Chiar daca astazi partenerul nu iti este aproape fizic la un eveniment important pentru tine, faptul ca vibrati emotional la unison in colturi diferite ale lumii va poate ajuta relatia foarte mult.

Gandul norocos pentru Joi, 18 septembrie

Iti doresti prea mult sa ii schimbi pe ceilalti ca sa nu intelegi ca schimbarea incepe astazi chiar de la tine. Asteptarile mari pe care le ai de la cei din jur sunt de fapt asteptarile pe care le ai de la tine insati. Nu suntem perfecti si nici roboti. Invata sa fii mai toleranta si mai intelegatoare fata de tine insati, fata de ceilalti, fata de umanitate in general.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri