15 Septembrie 2014 publicat în Lifestyle 32 share-uri

Descopera care sunt vibratiile celor 7 zile din saptamana 15 - 21 septembrie si in ce aspect iti poarta noroc. Drept bonus, primesti in dar si gandul norocos al zilei, spre a te calauzi si a te initia in energia zilei respective.

Gandul norocos pentru Vineri, 19 septembrie

Simplul fapt ca nu vrei sa renunti la ceea ce iti doresti inseamna un pas inainte catre el. Oportunitati bune se ivesc astazi si ar fi perfect daca ai profita de ele si nu le-ai lasa sa treaca pe langa tine. Recunoaste un lucru cu potential atunci cand il vezi si jongleaza cu posibilitatile!

Gandul norocos pentru Sambata, 20 septembrie

Astazi este cazul sa renunti total si integral la trecut si sa te bucuri de ceea ce iti ofera prezentul. Nu poti anticipa ce iti aduce viitorul si nici nu poti sterge trecutul, dar viata este minunata exact asa cum este ea. Indrazneste sa traiesti astazi si da-ti voie sa te rasfeti si sa fii rasfatata.

Gandul norocos pentru Duminica, 21 septembrie

Banii nu aduc fericirea emotionala, dar contribuie atat de mult la cea materiala… Aceasta zi de duminica are un potential financiar enorm. Vestile bune curg in acest sens. S-ar putea ca astazi sa iti satisfaci capricii pe care multa vreme le-ai trecut cu vederea din lipsa banilor si a faptului ca altele ti-au fost prioritatile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Foto homepage: Viata, speranta via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri