Natura ne influenteaza in mod puternic atat fizic, cat si psihic. Fie ca ne expunem la razele ultra-violete (UVR), fie ca privim cerul diminetii, fie ca facem o plimbare in padure sau ca inotam in apa marii – natura stimuleaza hormonii si energia din corpul nostru.

S-a gasit faptul ca in noptile care se apropiau de luna plina, voluntarilor le trebuiau in medie, cu 5 minute mai mult ca sa adoarma, iar somnul lor dura in medie cu 20 de minute mai putin decat de obicei. De asemenea, nivelul hormonului melatonina (cel care regleaza ciclul somnului) era mai mic decat in noptile fara luna plina. Iata de ce foarte multi oameni sunt predispusi la insomnie in zilele cu luna plina. De exemplu, din cauza unui nivel crescut de energie in corp, practicantii ashtanga yoga, o traditie veche de aproape o mie de ani, sunt sfatuiti sa evite a practica yoga in zilele cu luna plina si cu luna noua si sa aleaga in schimb meditatia.

E adevarat, luna ne influenteaza in mare masura, dar putem sa nu lasam vibratiile lunii sa ne copleseasca si putem folosi energia lunii in favoarea noastra. Luna noua provoaca acele senzatiile stocate in subconstinet si poti folosi acest moment pentru a-ti curata mintea si sufletul de ganduri care in mod neconstientizat nu iti dadeau pace. Acum, lucrurile pot fi mult mai clare si in conecinta, mai usor de gestionat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Iti recomandam si:

Calendarul celor 13 LUNI. Adevaratul calendar al omenirii!

Un articol via www.the-open-mind.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri