Gandurile vin si pleaca. Tu ramai. Experientele vin si pleaca. Tu ramai. Dorintele vin si pleaca. Tu ramai. Fericirea vine si pleaca. Tu ramai. Durerea vine si pleaca. Tu ramai. Formele vin si pleaca. Tu ramai. Pentru ca tu nu esti o forma, ci esti Insasi Viata care se exprima printr-o forma.

de Catalin Manea, expert Garbo

www.catalin-manea.com

Conectare constienta la Momentul Prezent

Opreste-te pentru o clipa din tot ceea ce faci. Permite-ti sa fii aici, acum, in mod constient, fara a incerca sa ajungi in alt loc sau in alte circumstante. Pentru o clipa, permite-ti sa nu mai cauti nimic. Pentru o clipa, permite-ti sa onorezi aceasta clipa. Oricum, este singura care exista.

Clipa Acum este singura clipa, insa in perceptia umana s-a format o mare confuzie: Acum-ul este confundat cu ceea ce se intampla acum. Momentul prezent nu este ceea ce faci tu acum, ci Acum-ul in care faci ceea ce faci. Pentru faptul ca momentul prezent a fost confundat cu continutul momentului prezent, acceptiunea umana a proiectat o convingere care a dat nastere mai multor momente - fictive.

De fapt, nu exista un alt moment sau mai multe momente. Nu exista mai multe Acum-uri, caci Acum-ul este etern, neschimbat si fara forma. Tot ceea ce are forma, este dansul creatiei care are loc in clipa de Acum. Creatia este intr-o permanenta miscare, ceea ce face ca schimbarea sa fie singura constanta a lumii relative. Insa, acest dans schimbator are loc pe scena care este vesnic neschimbata: Eternitatea Momentului Prezent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Fie ca meditezi, ca alergi, ca faci cumparaturi - toate acestea le infaptuiesti in clipa de Acum, fara ca aceasta clipa sa fie influentata de dansul sau de tendinta actiunilor tale. Dansul este temporar, scena este eterna. Dansul este intr-o permanenta miscare, scena este Nemiscarea Eterna.

Foto Timp, viata via Shutterstock

Cei mai multi oameni isi raporteaza existenta la ceea ce se schimba in permanenta. Ei se identifica total cu actiunile lor, cu gandurile lor, cu pretentiile lor, cu atasamentele lor - intr-un cuvant, cu ceea ce este temporar. Insa, Ceea Ce Esti Tu Cu Adevarat, nu exista in relativitatea relatiei timp-spatiu.

Momentul prezent este Realitatea Nevazuta in care exista tot ceea ce se vede. Nevazutul de dincolo de tot ceea ce se vede. Ceea ce nu poate fi gandit, ceea ce nu poate fi auzit, ceea ce nu poate fi atins. Ceea Ce Nu Are Forma, dar care sustine existenta tuturor formelor. Asadar, a sosit clipa sa te intorci in Centrul Fiintei Tale, pentru a imbratisa din plin Ceea Ce Esti Cu Adevarat.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Principiile de bază ale mașinii CNC 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

In Centrul Fiintei Tale exista un punct infinit, fara de forma, din care si prin care intreaga ta forma a inceput sa se dezvolte ca si entitate indivi-duala. Asadar, acum este momentul sa te intorci la Origini. Forma, care isi reaminteste de Ceea Ce Nu Are Forma. Privirea care se scunfunda in Marele Mister. Sunetul care se intoarce la Liniste.

Chiar acum, fii constient de Aceasta Clipa. Nu de ceea ce faci acum acum, ci de Acum-ul in care faci tot ceea ce faci. Acea prezenta, inseparabila de Tine, de Ceea Ce Esti Cu Adevarat. Momentul Prezent nu te-a parasit niciodata, pentru ca nimic nu va poate desparti. Sunteti Una. In Vecie.


Foto homepage: Bucurie, Prezent via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri