Gandurile vin si pleaca. Tu ramai. Experientele vin si pleaca. Tu ramai. Dorintele vin si pleaca. Tu ramai. Fericirea vine si pleaca. Tu ramai. Durerea vine si pleaca. Tu ramai. Formele vin si pleaca. Tu ramai. Pentru ca tu nu esti o forma, ci esti Insasi Viata care se exprima printr-o forma.

Gandurile vin si pleaca. Tu ramai. Experientele vin si pleaca. Tu ramai. Dorintele vin si pleaca. Tu ramai. Fericirea vine si pleaca. Tu ramai. Durerea vine si pleaca. Tu ramai. Formele vin si pleaca. Tu ramai. Pentru ca tu nu esti o forma, ci esti Insasi Viata care se exprima printr-o forma. Nu esti nimic din ceea ce este temporar, tocmai din acest motiv, nimic din ceea ce este temporar nu te poate ameninta sau completa.

Dansul formelor se afla intr-o permanenta miscare. Tu esti Nemiscarea care asista la acest dans. Martorul relativului. Iar daca vrei sa te implici in dans, o poti face oricand. Insa, daca uiti Cine Esti Cu Adevarat, risti sa te pierzi in dans. Dar, nicio problema. Te pierzi doar pentru a te regasi iarasi. Dar, ai posibilitatea sa dansezi in mod constient, fara a pierde legatura cu Misterul Nevazut din spatele dansului. Ai posibilitatea sa canti, fiind constient de Linistea din spatele sunetului. Ai posibilitatea sa alergi, fiind constient de Nemiscarea din spatele oricarei miscari.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Acum, inchide ochii. Accepta Momentul Prezent si permite-i sa fie. Permite-i acestui moment sa fie. Oricum, el va continua sa fie chiar daca nu ii permiti tu, insa, daca te vei abandona in Oceanul Infinit al Acestei Clipe, te vei scufunda in Liniste. PUR si simplu, nu mai lupta impotriva acestei clipe. Doar las-o sa fie, fara a opune niciun fel de impotrivire. Iar atunci cand accepti si te contopesti cu Ceea Ce Nu Are Forma, toate formele vor patrunde in realitatea ta individuala chiar prin vibratia acceptarii. Forma care transcende forma - aceasta este marea eliberare.

Asadar, permite-i Vietii sa fie. Permite-ti Tie sa fii, fara a te mai raporta la tot ceea ce este temporar. Fii constient de Viata din forma ta. Esti Una cu Ea. Esti Ea. Viata care se manifesta printr-o forma umana. Formele se schimba, vin si pleaca, dar Tu ramai. Aceasta prezenta neinfluentabila de ansamblul spatiu-timp. Lasa formele sa danseze, fara a te raporta la ele. Doar, asista la dansul lor. Nimic nu Te poate ataca. Esti deja Complet. Nimic nu Te poate intregi. Esti deja Intreg.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

E Liniste Acum. Este firesc sa fie.

de Catalin Manea, expert Garbo

Prin cartile scrise si prin conferintele sustinute, Catalin Manea isi orienteaza atentia catre a aduce Linistea in viata calatorului spiritual. Mesajul activitatii sale este foarte simplu: intoarcerea la Esenta Fara Forma, care sustine existenta oricarei forme. Pentru a beneficia de cartile si de articole scrise, dar si de clipurile video si de seminariile sustinute de Catalin Manea, viziteaza www.catalin-manea.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri