3 Februarie 2014 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Intr-o lume atat de conditionata, a iubi neconditionat pare imposibil... Este insa atat de simplu si vine atat de natural cand iubesti cu adevarat... Joanne Cipressi, speaker motivational, ne arata de ce este benefica iubirea neconditionata si de ce ar trebui cu totii sa iubim astfel:

Articol via joannecipressi.com

Joanne Cipressi este speaker motivational si are o experienta de peste 13 ani in coaching. Ca si coach, Joanne ajuta oamenii sa invinga depresiile, dependentele, efectele abuzurilor, problemele legate de stima de sine, de increderea in sine etc. Intr-un articol publicat pe site-ul sau joannecipressi.com, expertul in relatii ne impartaseste cele 10 beneficii ale iubirii neconditionate pe care ea le-a desoperit prin prisma propriei experiente, dar si prin observarea experientelor celorlalti:

10 beneficii ale Iubirii Neconditionate

CAND IUBESTI NECONDITIONAT...

1. Cand iubesti neconditionat, esti mai conectata la partenerul tau...

Foto Iubire neconditionata via Shutterstock

Cand iubesti neconditionat, te simti mai conectat la partenerul tau deoarece il vezi asa cum este. Esti mai curios sa explorezi cine este, ce iubeste, ce sentimente il incearca, care sunt gandurile sale fara sa il judeci. Cu cat iti accepti mai mult partenerul, cu atat mai mult acesta se va simti liber sa fie el insusi – asadar cu atat mai mult te poti conecta cu el. Aceasta conexiune duce la mai multa satisfactie care la randul sau sporeste activitatea celulelor albe conform doctorului Vermon Coleman. Activitatea celulelor albe din sange intareste sistemul imunitar, distrugand astfel celulele canceroase si imbunatatind starea generala de sanatate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

2. Cand iubesti neconditionat, comunici mai deschis...

Cand iubesti neconditionat, comunicarea va fi mai deschisa, mai onesta si mai binevoitoare. Comunicarea este una din partile vitale ale unei relatii. Va dura mult mai mult decat frumusetea, sex-appeal-ul si multe din calitatile de care va bucurati tu si partenerul tau. Comunicarea deschisa permite o conexiune mai adanca, mai intima ce dureaza mult.

3. Cand iubesti neconditionat, renunti la control...

Cand iubesti neconditionat, renunti la control. Cand iubesti folosindu-te de control, poti acumula tensiuni care iti zdruncina nervii. Aceste tensiuni pot fi resimtite de celulele tale si pot cauza boala daca le prelungesti. Adesea, controlul foloseste tactici care sunt nedrepte precum negocierile care sunt impotriva a ceea ce este partenerul tau. Aceste tactici cauzeaza tensiuni, resentimente si alte emotii si reactii care sunt nesanatoase pentru o relatie, dar fac rau si starii tale de sanatate.

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate


Foto homepage: Inima, Dragoste via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri