27 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 185 share-uri

Relatiile karmice sunt relatii complicate. Cei doi fie se ajuta unul pe altul in a alege drumul corect in viata, fie din contra, il abat pe celalalt de la drumul cel adevarat, crescand astfel datoria karmica intr-o viata viitoare.

“Iubirea este precum o vioara. Muzica se poate opri cand si cand, insa corzile raman pentru totdeauna”. (June Masters Bacher)

Un 'ceva' karmic se leaga intre noi... Despre Relatiile Karmice

Pe scena mare a universului in care fiecare isi are rostul sau, se duc nu lupte, ci reechilibrari karmice De-a lungul experientelor lor pe acest pamant, intre unele suflete raman relatii si chestiuni neterminate, incomplete, nerezolvate. Emotia si sentimentele au cel mai puternic impact asupra unui suflet. Atat de puternic incat un suflet trebuie sa treaca prin mai multe vieti pentru a si le echlibra si a ajunge la un consens cu ele...

Poate ca in existenta anterioara ai ales modul in care iti vei invata lectia actuala de iubire. Iar acum universul, in infinitele sale posibilitati, se asigura ca persoanele care sunt datoare sa contribuie la echilibrarea noastra karmica vor aparea in realitatea fiecaruia dintre noi. Trebuie sa intelegem inainte de toate un principiu esential: karma nu pedepseste pe nimeni. Karma este o forta care ECHILIBREAZA.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

De-a lungul experientelor noastre pe acest pamant, apar personaje care ne permit, sub o forma sau alta (convenabila sau deloc confortabila) sa invatam, sa crestem si sa ne dezvoltam, sa evoluam prin intermediul lor. Dincolo de vointa noastra, chiar daca din cauza liberului arbitru esuam sa ne ducem la bun sfarsit rolul si misiunea karmica, la un moment dat in viata vom stabili anumite conexiuni karmice cu aceste suflete.

Fie ca ne convine, fie nu, relatiile cu aceste persoane nu par intotdeauna facile, placute, armonioase sau aducatoare de liniste. Din contra. Relatiile karmice sunt relatii complicate. Cei doi fie se ajuta unul pe altul in a alege drumul corect in viata, fie din contra, il abat pe celalalt de la drumul cel adevarat, crescand astfel datoria karmica intr-o viata viitoare.

Pentru ca planul lor initial este de a contribui la evolutia noastra, in multe cazuri, relatiile karmice vin insotite de neliniste, zbucium, tulburare lupta interioara si par a cauza mai multe probleme in loc de a le rezolva. Chiar daca nimic nu pare a ne incuraja sa le percepem astfel, relatiile karmice sunt daruri pretioase care ne ajuta sa evoluam pe lungul nostru drum spiritual pe care il avem de strabatut in viata.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Foto interior pagina 1: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri