A calatori nu inseamna doar a vedea locuri noi si a invata ceva despre diferitele culturi ale lumii. A calatori inseamna a te descoperi, a afla cine esti cu adevarat si care este scopul tau in viata.

Calatorind, poti sa descoperi legi naturale si adevaruri despre viata ce te vor ajuta sa evoluezi frumos ca persoana.

30 de lectii de viata pe care le descoperim calatorind:

1. Oamenii din intreaga lume au aceleasi nevoi si dorinte de baza. Nu conteaza de unde venim, cum aratam sau in ce credem. In esenta, cu totii suntem fiinte umane, iar acest lucru conteaza cel mai mult. Diferentele minore sunt cele care ne individualizeaza si ne fac viata unica!

2. In viata trebuie sa ne bucuram de lucrurile marunte, de momentele simple. De exemplu, sa te balansezi intr-un hamac pe plaja in timp ce privesti apusul este ceva nepretuit!

3. In viata, cu cat detinem mai multe, cu atat ne simtim mai inrobiti.

4. Pentru a descoperi fericirea sau a ne simti impliniti nu avem nevoie de lucruri palpabile, ci pur si simplu de relatii pline de dragoste si momente memorabile. Viata numara trairile noastre demne de tinut minte, nu ceea ce detinem.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 
5. Cu cat ii ajutam mai mult pe cei din jurul nostru, cu atat vom primi o rasplata mai mare in viata.

6. Un zambet sau o atitudine prietenoasa pot sparge barierele si crea legaturi interpersonale acolo unde limbajul nu poate fi inteles. Trebuie sa fim constienti de faptul ca bunatatea este universala.

8. Suntem mai puternici decat credem. Nu stim de ce suntem capabili in viaya pana in momentul in care nu iesim din zona de confort si ne rupem propriile bariere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri