A calatori nu inseamna doar a vedea locuri noi si a invata ceva despre diferitele culturi ale lumii. A calatori inseamna a te descoperi, a afla cine esti cu adevarat si care este scopul tau in viata.
9. Mama Natura este atotstiutoare. Sa ne intoarcem spre ea pentru a deveni persoane mai sanatoase atat fizic, cat si psihic.

10. Scopul nostru in viata este sa fim fericiti.

11. Viata inseamna schimbare pentru fiecare persoana din aceasta lume. Daca stabilim reguli si asteptari rigide nu vom fi decat dezamagiti.

12. In esenta, toti oamenii sunt buni.

13. Nu te teme sa vorbesti cu strainii pentru ca majoritatea dintre ei sunt acolo pentru a te ajuta, nu pentru a te rani.

14. Nu lasa societatea sau alti oameni sa dicteze modul in care iti traiesti viata. Tu esti singura persoana care stie ceea ce este cel mai bine pentru tine.

15. Pune totul sub semnul întrebari pana cand întelege exact despre ce este vorba. Nu face lucrurile intr-un anume fel doar pentru ca asa le fac ceilalti.

16. Dumnezeu exista in toate. Nu trebuie sa te duci la o biserica sau templu si sa te rogi de cinci ori pe zi pentru a-L descoperi. Este nevoie doar sa iti traiesti viata frumos si sa fii atent la ce se intampla in jurul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

17. Dumnezeu vrea ca tu sa duci o viata fericita, nu sa suferi. Insa fericirea depinde numai de propria ta persoana.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri