Ce evenimente, iubiri, casatorii, revolutii interioare, despartiri, revelatii sentimentale sunt anuntate in Primul Trimestru Astrologic Chinezesc 2011? Afla ce-ti rezerva astrele in iubire pentru aceasta primavara!

Nativii care formeaza de ceva timp un cuplu vor incerca sa isi consolideze relatia/ casnicia. Se are chiar in vedere aducerea pe lume a unui nou copil in cazul celor care au deja unul sau a primului in cazul cuplurilor mai tinere si formate recent. Totodata, se are in vedere achizitionarea unei locuinte sau mutarea intr-una mai spatioasa, se au in vedere anumite investitii benefice pentru viitorul acestor nativi.

Iubirea in primavara 2011 pentru zodia COCOS – In ciuda catorva probleme cauzate de desincronizare si de o comunicare deficitara, prima luna a primaverii se anunta a fi una pozitiva pentru nativii Cocos implicati intr-o relatie. Te vei afla intr-o conditie fizica si spirituala de zile mari si te vei simti motivata in a-ti imbunatati relatia cu partenerul de viata. La randul sau, partenerul de viata iti sustine si incurajeaza eforturile, investind la randul sau mai mult pe plan emotional. In aprilie, simti nevoia unor schimbari in viata ta, iar tendinta ta de a fi independenta se va amplifica usor. De aici se vor naste micile conflicte. Unele din ideile tale par usor deplasate partenerului de viata. Cuvantul “separare” bantuie usor, dar sigur mintile amandurora. Sfarsitul lunii aduca insa cuplurile din noua impreuna. Numitorul comun este in sfarsit gasit. Partenerii invata sa faca impreuna compromisuri, sa aiba rabdare unul cu celalalt si sa se sprijine reciproc in implinirea dorintelor.

Luna aprilie aduce cu ea provocari sentimentale pentru nativii Cocos singuri, insa sunt sanse destul de mici ca aceste provocari sa se transforme in relatii stabile. Luna Mai este mai favorabila din acest punct de vedere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri