In anotimpul rece pielea este mai sensibila si are nevoie de mai multa protectii. Din cauza expunerii la temperaturi scazute, pielea corpului si a fetei, parul, unghiile si mainile trebuie mult mai bine ingrijite:

In anotimpul rece pielea este mai sensibila si are nevoie de mai multa protectii. Din cauza expunerii la temperaturi scazute, pielea corpului si a fetei, parul, unghiile si mainile trebuie mult mai bine ingrijite:

Pentru maini

Foloseste un scrub cu zat sau cafea macinata si ulei de masline aproximativ de 2 ori pe saptamana si o masca hidratanta facuta dintr-un cartof fiert si 2 linguri de smantana.

Pentru par:

Aplica saptamanal fie o masca compusa din ou si ulei de masline, fie o masca obtinuta dintr-un ou si 2 linguri de gaz. Gazul are o influenta benefica asupra parului, reducand caderea sa si ajutand la regenerarea firului de par. De asemenea, inainte de baie, poti aplica pe suprafata firului de par zat de cafea sau, pentru un plus de stralucire te poti clati cu otet.

Pentru corp:

Foloseste un scrub cu ulei de masline si zat de cafea (sau cafea/ tarate/ malai) pentru a elimina celulele moarte, dar si pentru a scoate la suprafata firele de par. Ulterior, dupa dus, aplica ulei de masline pe suprafata corpului si lasa-l sa actioneze asupra pielii pentru aproximativ 15 minute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Pentru fata:

Aplica un scrub cu ulei de masline si zat de cafea/ cafea / malai/ tarate sau malai si miere de albine. Si masca pe baza de ou poate gi insa la fel de eficienta.

Pentru unghii:

Pentru unghii frumoase si stralucind de sanatate, tratamentul pe baza de ulei de ricin, ulei de masline sau vitamina A timp de 10 zile consecutiv poate face minuni.

Pentru calcaie:

Foloseste unul din scrub-urile mentionate mai sus, combinandu-l cu crema hidratanta pe care o folosesti in mod frecvent.

Un articol de Anca Ciobanu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri