24 Noiembrie 2017 publicat în Entertainment 88 share-uri

Reteaua de socializare Facebook face ca in ritualurile noastre de comunicare zilnica, sa folosim simboluri si imagini. Aceste imagini haioase vorbesc insa despre personalitatea noastra.

Test de personalitate Facebook

Emoticonul no. 8

Daca ai ales emoticonul no. 8, esti o persoana lipsita de prejudecati, care va spune in orice clipa ceea ce gandeste, fara teama de consecinte. Te caracterizeaza de asemenea un spirit energic si dorinta de a face multe lucruri. Iti vin adesea idei marete, esti o persoana indrazneata si creativa.

Ai un simt al sinelui foarte dezvoltat, nu consideri ca ar trebui sa iti ceri scuze pentru cine esti si ce gandesti, de aceea poti deveni adesea o voce puternica in cauzele sau proiectele in care te implici. Vrajesti prin carisma ta si spiritul tau debordant. Iti place sa te simti in atentia unui public numeros.

Emoticonul no. 9

Daca ai ales emoticonul no. 9, esti o persoana cu o inteligenta emotionala crescuta si foarte agreabila pentru toti cei care te cunosc. Stii sa te faci placut/a inca din primele clipe ale unei intalniri si reusesti astfel sa iti faci relatii si prieteni foarte usor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Este atuul tau in viata pentru ca “a sti cum sa iei omul” iti deschide mereu usile si desigur, oportunitatile. Esti o persoana orientata spre succes, care stie sa echilibreze foarte bine impulsurile de moment si strategiile de tip rational. Iti asumi riscuri dar stii si sa pui limite sanatoase atunci cand situatia necesita aceasta reactie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri