M-ar interesa experientele placute sau mai putin placute legate de maternitatea din Botosani si de medicii de acolo.. Nu de alta, dar sa stiu la ce sa ma astept.. | ||
Adda Postat pe 28 Ianuarie 2009 15:13 |
||
---|---|---|
Buna...in primul rand cu cine vei naste? Iti recomand pe dr. Pitrop (cu ea am nascut eu, o dr excelenta) sau dr. puflea...bineinteles, iti ca trebui bani pt spaga, depinde ce informatii vrei | ||
anflo Postat pe 28 Ianuarie 2009 15:53 |
||
Pai.. m-am hotarat asupra doctoritei ILCU, am auzit ca e de nota 20 si m-am si convins de asta.. Sper sa nu patesc ca si multe alte mamici, care au fost lasate balta de medicii la care erau in evidenta..din diverse motive.. Chestia e ca ma ingrijoreaza nasterea, desi mai am pana atunci (sunt de abia in a 4-a luna), e primul bebe si nu as vrea sa am parte de evenimente neplacute legate de medici sau personalul de la maternitate.. ![]() |
||
|
||
Adda Postat pe 28 Ianuarie 2009 16:03 |
||
Daca ai bani sa imparti pe acolo, totul va fi bine.. Eu nu am avut si slava Domnului, s-au purtat toate extraordinar de frumos cu mine... Dar s-au purtat frumos pt ca din neatentia lor, era sa patesc eu ceva urat |
||
anflo Postat pe 29 Ianuarie 2009 01:39 |
||
am aproape 17 saptamani si sunt la dr. Pitrop. as dori sa stiu cat se plateste pentru o nastere normala? dar pentru o cezariana? multumesc |
||
omonica Postat pe 3 Februarie 2009 12:30 |
||
buna fetelor |
||
ysssea Postat pe 3 Februarie 2009 13:04 |
||
Salut, Pitana! Eu tot cu dr. Pitrop am nascut. E o doctorita f. buna...iti vorbeste, iti explica si e si f. calma, nu am vazut-o sa tipe la cineva..fata de alte doctorite. Eu nu am dat bani, dar celelalte fete din salon(ele au nascut cu altcineva) au spus ca au dat 3 mil, 5 mil, 2 mil, mai era una la nasteri care a zis de 200 de euro (la nastere normala). Depinde si de buzunarul tau. Si ar mai fi moasele si asistentele...dai cat crezi tu...nastere usoara! | ||
anflo Postat pe 3 Februarie 2009 13:11 |
||
Buna, ana_bubu85! | ||
anflo Postat pe 3 Februarie 2009 13:12 |
||
Cea mai mare teama a mea este sa nu raman fara doctor la nastere avand in vedere ca termenul este pe 14-15 iulie cand lumea pleaca in concediu. La o cezariana pretul se dubleaza? Mersi mult! ![]() |
||
omonica Postat pe 3 Februarie 2009 14:30 |
||
Eu am avut o dr. si asa cum zici tu, m-a lasat balta cu ceva timp inainte sa nasc, nu prea cred ca o sa fie asa dna. dr. Pitrop. Nu stiu de cezariene, dar poti da un search pe google. Te sfatuiesc sa ii spui dr. de ce te temi...te duci cu o atentie, ceva si ii spui; de ce sa stai cu griji? | ||
anflo Postat pe 3 Februarie 2009 19:23 |
||
buna fetelor!!!sunt noua pe forum si asavea si eu o intrebare??la ce doctor sa merg,un doctor bun si calm.am fost in evidenta la domnul Szente dar....s-a intamplat ce s-a intamplat.eram vecini!!DUMNEZEU SA-L IERTE!!Acum nu stiu ce sa fac??sunt in luna a sasea si nu stiu incotro sa o apuc.va rog sa imi recomandati un doctor bun. | ||
kidz000714 Postat pe 20 Aprilie 2009 10:20 |
||
fetele nu e nimeni pe aici????? ![]() apropo am nascut cu dr. vantu o dr.ffff buna ![]() |
||
cata_frumy Postat pe 17 Octombrie 2009 11:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce analize , ecografii se fac copiilor 0-3 ani | 1 | De la: mony08 17 Februarie 2010 14:59 |
vacinul antigripal | 4 | De la: laura_paisan1983 19 Noiembrie 2008 11:12 |
despre curatenie | 70 | De la: garbo_462951 15 Februarie 2017 14:13 |
|
||
operatia de strabism | 4 | De la: kidz005943 10 Decembrie 2009 21:17 |
GREUTATE BEBE LA 1AN | 9 | De la: GretaPopescu 5 Aprilie 2010 01:36 |
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân