Deschid un after school in Aviatorilor! Asteptam copii clasa 1=2, scoli din zona.

:sml-haCopilul dumneavoastra a inceput scoala! Sunteti emotionati, entuziasmati si nerabdatori sa-i vedeti cum evolueaza zi de zi, pas cu pas. Aveti insa de luat o decizie importanta pentru viitorul copilului si de ce nu, pentru cariera dumneavoastra: cine va asigura supravegherea lui dupa orele de curs? Bunicii? Vecina? O bona? Oare sunt potriviti pentru aceasta? Vor sti sa-l ajute la teme? Nu-l vor rasfata prea mult? Sau poate vor fi prea severi?
Noi va oferim solutia ideala! Un al doilea camin, o a doua familie, PRECIOUS STAR! Aici va avea un program echilibrat ce respecta particularitatile de varsta ale elevului de varsta scolara mica, imbinand armonios programul educativ cu cel recreativ, aducand in prim plan elementul ludic si dand astfel ocazia, fiecarui copil sa-si dezvolte creativitatea.

PENTRU ACEASTA NOI VA OFERIM:

program after-school desfasurat intre orele 12:00 18:00;
 Preluarea copiilor
 Asigurarea mesei de pranz si a unei gustari de dupa-amiaza, respectand standardele de calitate igienica si nutritiva; masa este pregatita in ziua respectiva din ingrediente proaspete, continind carne, legume proaspete, bio, lactate de cea mai buna calitate, fructe si dulciuri, de catre un bucatar profesionist, sub atenta indrumare a medicului nutritionist.
 Asistarea si sprijinirea copiilor in efectuarea temelor, sub indrumarea unor invatatori ce au minim gradul didactic II si dezvolta o reala preocupare si respect ptr copii.
 Stimularea creativitatii, aptitudinilor si talentelor copiilor, prin participarea activa a acestora la diverse activitati:
 studiul intensiv al limbii engleze si franceze
 cerc de informatica;
 activitati creatice: modelaj, pictura, teatru, sah, dans
Locatia este una foarte luxoasa, in cel mai sigur si mai elegant cartier al Capitalei, intr-o vila minunata, ce dispune de o curte proprie spatioasa. Aici copii se vor putea juca in siguranta si vor putea desfasura diverse activitati recreative (ping pong, tobagan, biciclete, botanica, concursuri sportive, etc).
Parintii vor primi saptaminal fise de evaluate a activitatii copiilor, precum si meniul saptaminal.
Micutii nostri merita tot ce este mai bun!
Pretul acestui pachet complet este de 1000RON pe luna.

Va stau la dispozitie pentru orice informatie, sugestie sau simpla intrebare.
ralucalecca
Postat pe 7 August 2008 12:00
na! foarte ok ideea, dar vin si eu cu o intrebare....ati fi interesati de o colaborare in privinta unor lenjerii de pat din bumbac 100%? u le confectionez la orice dimensiune doriti! Va atasez si niste imprimeuri foarte viu colorate
http://community.webshots.com/album/563318839adkJnR?start=0
Toate cele bune
leiiana
Postat pe 26 August 2008 14:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bebelusul meu 1 De la: kidz000252 12 Martie 2009 16:20
logoped 31 De la: eu_geminy 18 Decembrie 2011 19:56
Constipatie 33 De la: claudiasimonblue 21 Martie 2010 12:50
In vacanta 7 De la: office_salinasusesi_ro 12 Aprilie 2010 23:57
al doilea copil 6 De la: tatusilvia 12 Aprilie 2009 11:45
Setari Cookie-uri