Astmul bronsic la micutii nostri

asa de multe produse de sinteza ii administrezi copilului ??? mi se par prea multe...sigur ai putea sa-i rezolvi problema legata de astm cu TRANSFER FACTOR...care este 100% natural si fara nicio contraindicatie...ar fi util pentru tine si copilul tau sa te informezi un pic asupra TRANSFER FACTOR...nu te costa nimic,decat cca 15 minute din timpul tau.
silviu_m74
Postat pe 26 Octombrie 2009 22:26
Multumesc pesntru sfat Angi. Intradevar aerul rece si in special umezeala ii fac rau Sarei. Am patit-o de mai multe ori. Si pediatra la care o tratez mi-a indicat sa nu o scot afara cand este umezeala.
Va pup si va urez multa sanatate!
luiza_sara
Postat pe 27 Octombrie 2009 15:44
Buna Angi. Multumesc pentru sfat. Am observat deja ca aerul rece si umezeala ii fac rau Sarei. Dealtfel si pediatra mi-a recomandat sa nu o scot afara cand este umezeala in aer.
Va pup si va urez multa sanatate.
luiza_sara
Postat pe 28 Octombrie 2009 12:23
Ceau, sa stii ca la ei de multe ori apar "suprize". Mi-a spus o mamica ca pe masura ce a crescut la fetita ei s-au "diversificat" alergenii... Sper sa nu fie si cazul nostru. Noroc ca eu am gasit o pediatra tare buna aici, la Resita. Se pare ca pe langa specialistii din alte orase mari unde mergem pt teste, e bine sa ai si aici pe cineva care stie. Cand il apuca criza, nu dau fuguta la Timisoara, ci stau in oras. Mai ales ca la ei tratamentul e cam la fel.Dureaza cateva zile sa ii treaca complet criza.
Numai bine va doresc si voua.Va pupam.
Angela_kidz
Postat pe 28 Octombrie 2009 15:11
buna seara,
am citit cu interes problemele pe cale fiecare dintre voi le-a intampinat. si eu am doi copii, o fetita de 2 ani si jum, si un baietel de 4 luni. fetita mi-a facut mereu probleme cu racelile, tusea si rosu in gat si mai tot timpul a luat antibiotic. dar de data asta am zis ca trebuie sa ma opresc. am cautat peste tot un tratament naturist. precizez ca de data asta pediatrul a spus ca are amigdalita, dar si tuseste f .urat. astfel am gasit-o pe maica Veronica, de la Schitul Sf Andrei din Falticeni Suceava, care se ocupa cu tratamente naturiste. vreau sa spun ca a reusit sa vindece si de cancer. e f bune, va recomand sa o cautati si sa rezolvati problemele de sanatate ale copiilor. multa sanatate!

eu45
Postat pe 28 Octombrie 2009 20:57
buna ziua .pt ioneamihoc.as vrea sa te rog sa-mi dai mai multe detalii despre maica veronica .am un baietel de 2 ani si o luna si deja mi-a racit a doua oara intr-o luna.nu stiu ce sa-i mai fac pt ca de medicamente m-am saturat si eu numai si numai antibiotice.anul trecut nici nu mai stiu de cate ori mi-a racit baiatul.te rog din suflet da-mi mai multe detalii.cand o pot gasi ,daca sta de vorba cu oricine sau trebuie sa iti faci un fel de programare inainte(in cazul in care este ocupata).iti multumesc foarte mult
nico_sabo
Postat pe 30 Octombrie 2009 09:26
am avut si eu probleme cu fetita mea cea mare care acum are 9 ani dar cand a facut weezing avea 3 ani jumatate si la fel de la o bronsiolita tratata cu n antibiotice care nu-si aveau rostul tot respira suierator si am mers la un profesor din craiova si mi-a prescris in primele 3 zile ventolin apoi cam o luna i-am dat flixotide si apoi mai multe luni singilair.Si eu am suferit atunci enorm dar medicul mi-a axplicat ca nu e neaparat sa aiba astm ci ca aparatul respirator al copiilor pana la 6 ani nu e bine dezvoltat si mare dreptate a avut ca acum nu mai avem nici o problema.Vrau sa mai spun ca atunci a mai facut weezing de 2 sau 3 ori la raceli ulterioare dar ii treceau.asa ca eu zic sa nu fii sigura ca are astm bronsic .eu ti-am raspuns poate in putina cunostinta de cauza ca am citit doar primul tau subiect aici pe forum. Cgiar zilele astea baietelul fratelui meu a patit la fekl are weezing si a primit ventolin si flixotide.te pup si sanatate multa va doresc
kidz004811
Postat pe 30 Octombrie 2009 13:46
buna...maica veronica e de gasit f simplu la un telefon. ii spui de prblemele pe care le ai si ea iti poate da tratmentul naturist. nr de tel 0742118164. multa sanatate.
eu45
Postat pe 1 Noiembrie 2009 19:27
buna. si eu am avut probleme cu baietelul de la 6 luni, a avut internari ptr. enterocolite, bronsiolita, pneumonii. Dupa mai multe internari doctorita mi-a recomamdat sa fac o testare ptr. TBC. Doctorita de la pneumologie ne-a trimis sa facem teste de alergie. Avea 2 ani, 6 luni si vreo 20 de alergii printre care la tot felul de ierburi, polen la mucegaiuri, pisici, caini cal, pene de rata, arahide, alune, grau, soia, capsuni kiwi, banane. Acum are diagnosticul Astm alergic indus viral. Bineintels ca am scos tot din casa ca e alergic si la praf. Luam Singulair si un tratament pe baza de plante chinezesti recomandat tot de doctorita. Speram sa fie bine, desi mi-a zis doctorita ca o sa fie un copil cu probleme intotdeuna.
kidz005079
Postat pe 5 Noiembrie 2009 12:03
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
office@salinasusesi.ro
www.salinasusesi.ro
Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya.

TARIFE 1. Copii (maxim 14 ani), pensionari
- 20 RON / sedinta
- abonament 12 sedinte - 200 RON (la 10 sedinte primiti 2 sedinte GRATUIT)
Un insotitor al copilului sau al pensionarului beneficiaza de intrare GRATUITA
2. Adulti
- 20 RON / sedinta
- abonament 12 sedinte - 200 RON (la 10 sedinte primiti 2 sedinte GRATUIT)

O sedinta de terapie dureaza 50 minute.
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 5-6 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu programare
Tel. 0725 217 077 ( pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 24 Noiembrie 2009 23:02
Multumesc pt info. E fain ca e si al Timisoara o salina.
E bine de stiut.
Angela_kidz
Postat pe 26 Noiembrie 2009 10:34
Multumim pentru informatie. Noi suntem la Rm. Valcea destul de departe de Timisoara. O sa incercam si noi la Salina din Ocnele Mari. S-a modernizat de curand si am inteles ca este tare faina si ca da rezultate la copilasii si adultii bolnavi de astm.
Pup.
luiza_sara
Postat pe 29 Noiembrie 2009 13:21
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
office@salinasusesi.ro
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna
din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care
a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme
Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl,
Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la
standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind
acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la
salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte)
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un
interval de circa 3-4 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu
programare
Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 14 Februarie 2010 21:38
buna.am si eu o problema.fetita mea de 7 ani a luat 3 pastilute de singulaire de 5 mg o data.ce ar trebui sa fac?
ankada
Postat pe 22 Februarie 2010 21:05
office_salinasusesi_ro
Postat pe 14 Martie 2010 11:20
Buna mamicilor!!!
am un bebelus de vreo 4luni jumatate si la 3 luni a facut bronsolita acuta...am facut tratament intravenos cu amoxicila si hemisuscinat si aeorso cu adrenalina si ventolin...scum tot imi msi hsrsie din cand in cand ...insa dupa ce plange din diverse motive se aude un zgomot ciudat in respiratia lui.....un zgomot care ma cam inspaimanta:((
dr meu pediatru mi-a recomandat de la 5 luni singuler pt orice eventualitate
nu shtiu ce sa cred :(((
florecta_f
Postat pe 14 Martie 2010 22:23
Buna florecta! revin cu detalii. am patit si eu cu bebe cu respiratia grea.
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 22:25
florecta_f la homeopat ai fost?
bau
Postat pe 14 Martie 2010 22:28
florecta, tratamentul cu adrenalina mi se pare cam dur...sa nu mai zis de amoxicilina intravenoasa, un calvar....mi se pare ciudat, totusi e un tratament foarte dur pentru un bebe de 4 luni. a avut si febra ? sau de ce i s-a administrat amoxicilina?? da-ne detalii pls
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 22:35
buna florecta_f si copilul meu a facut bronsita asmatica cronica de la 9 luni si am facut tratamente cu ventolin si aerius pe langa antibiotice dar degeaba tot i se auzea in plamani cand respira si mi sa dat tratamentul de imunitate ''singulair''eu ti-l recomand este foarte bun datorita lui am iesit de la cronici si am scapat de bronsita. si sanatate.

singulair sunt niste pliculete cu un praf care se pune cate unul seara inainte de culcare in iaurt sau pireu de fructe,este de fapt un tratament de imunitate cam scump dar foarte bun noi luam si acum desi am terminat cu bronsita
anaROBERT
Postat pe 14 Martie 2010 23:23
office_salinasusesi_ro
Postat pe 15 Martie 2010 19:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Colief, Infacol, cele mai bune impotriva colicilor 4 De la: anamaria0906 21 Aprilie 2010 11:22
Vand carucior Primii Pasi model H309 si scaun masina 1 De la: simi_clau 15 Aprilie 2010 23:54
la balaceala 18 De la: office_salinasusesi_ro 13 Aprilie 2010 16:49
vand jucarii de la baiatul meu 1 De la: pinky 19 Ianuarie 2010 08:15
flourvigantol 2 De la: pinicuta 26 Decembrie 2009 19:02
Setari Cookie-uri