a slabit cineva cu herba life

Buna! Si eu depun eforturi sa slabesc....A folosit cineva Evening primose cu vitamina E de la Rotta natura?
marmota_kidz
Postat pe 21 Ianuarie 2010 12:30
Acai Berry comes from Brazil and it combats free radicals.Acai Berry
garbo098300
Postat pe 8 Februarie 2010 13:43
Buna ziua mamiici si viitoare mamici!
Am revenit cu vesti... proaste ! Am pastrat sarcina si am nascut un bebic de 3300g si 54 cm! Sotul acum iubeste enorm bebicul! Il cheama david gabriel si e nascut pe 9 noiembrie 2009!
Va cer ajutorul, va implor sa ma ajutati!
bebe a meu are tumoare de baza de craniu etaj anterior biopsie transnazala ! se poate face un tratament in turcia si ne costa 6000 euro! va implor daca ne puteti ajuta??? va implor din suflet! pana acum am strans 3200 euro!
ne poate cineva ajuta???? va implor
somotiucu
Postat pe 8 Februarie 2010 13:45
Am luat si eu produse Herbalife acum vreo 4 ani.Am slabit in 4 luni 22 de kg.Au fost o gramada de bani pe vremea aceea si consider ca au fost aruncati pe fereastra.Am fost f fericita cand am vazut cum am reusit sa slabesc si consilierul meu imi recomandase sa mai iau inca 4 luni asa de intretinere,chiar daca imi era de ajuns cat am slabit.Mi s-a parut ca vrea sa ma mai stoarca de bani si am renuntat si dupa aproape 2 ani am ajuns sa iau acele kg inapoi plus inca vreo 3 in plus.Cu toate ca simteam ca nu mai pot sa mananc mult ca inainte de a incepe programul de slabit cu Herbalife,am acumulat treptat la loc tot ce pierdusem.
Consider ca nu e metoda ideala de a slabi pe termen lung ,ci doar asa ,pe un timp f scurt. Raportat la pretul destul de mare pe care il au aceste produse, consider ca nu se merita si mai bine am slabit ulterior ,dupa ce mi-am achizitionat niste aparate cu care fac exercitii si am eliminat cat de cat din alimentatia mea painea alba si dulciurile concentrate.Slabesc in timp cate putin si sigur !
LADY_kidz
Postat pe 9 Februarie 2010 14:08
@kids004624 - spunea: ''am reusit sa slabesc 10 kg in 3 luni inbunatatindu mi sanatatea insa din motive financiare nu am mai consumat.oricum la mijloc nu este numai medicamentatia care o dau iei si seikul f gustos cu proteinele necesare ci si vointa de ati schimba o alimentatie corecta si,sanatoasa''

Chiar asa de ce sa muncesti pentru a-i ''ingrasa'' pe altii?
Mai bine-i sa muncesti chiar pentru tine, pentru a slabi, asa cum spunea cineva - miscarea/fitness-ul sunt cele mai bune impreuna cu o alimentatie corecta si SANATOASA

Si inca un SECRET: MASAJUL ANTICELULITIC (cu crema TERMICA)
Eu am slabit DOAR CU ACEST GEN DE MASAJ 30 Kg !!! Si in acelasi timp mancam, dar mancam si mai ales CIOCOLATA (caci NU reuseam sa dorm noptile si simteam o nevoie imperioasa de ciocolata/ceva energetic), cate o milka URIASA ZILNIC, ZILNIC, ZILNIC !!!!!

Si asa am slabit 30 Kg DOAR cu masaj anticelulitic, si din cand in cand si sedinte de electrostimulare care mi-au dezvoltat musculatura si m-au ajutat astfel sa am mai mult spor la efortul ce l-am facut apoi, dupa ce am slabit, in sedintele de fitness de intretinere.

Observatie:
Am observat ca ma ''umflu'' - se depun IMEDIAT pernute pe solduri si picioare - atunci cand beau BAUTURI RACORITOARE din comert. Oare de ce? Mai mult ca sigur datorita ZAHARULUI si/sau inlocuitorilor de zahar

APA minerala plata nu mi-a mai lipsit in acesti ultimi ani, suplimentele vitaminice si alte minerale precum si uneori hepatice (silimarina); am renuntat de mult la ciocolata - caci organismul meu NU imi mai cerea aceasta si salatele zilnice de zarzavat si fructe combinate imi dau energie, sunt SATIOASE (mananc oricata salata) si nu ma mai ingras!

Si apoi, oricat mi-ar spune altii ca lactatele - mai exact LAPTELE - nu ar mai fi bune dupa o anumita varsta ... sa-si puna pofta in cui (!), eu la LAPTE nu pot renunta !!!!!
Si apoi, nu am mai mancat carne de ani ... doar uneori PESTE, fructe de mare (CREVETI iiamy!) asa ca macar din lapte 1,5% si iaurturi (mai grase) precum si din orice alte lactate proaspete sa imi mai procur si eu ceva grasimi ... altfel ce fac? Sunt o ierbivora?


Simply_i
Postat pe 27 Februarie 2010 10:57
''ASCULTATI-VA'' ORGANISMUL !!!!!

De cele mai multe ori, propriul organism ne va spune CORECT ce anume avem nevoie.

Eu cand am simtit nevoia sa mananc ciocolata, am mancat
Ori ce era mai important SA SLABESC?
Chiar NU M-A INTERESAT CATUSI DE PUTIN CAPITOLUL ''slabit''.
Daca am ajuns sa fac masaj, am facut-o pentru ca am simtit aceasta nevoie - pur si simplu - caci faceam foarta putina miscare, in anumite zile nu ieseam din casa de loc! Iar la sala, la fitness, am observat ca imi solicit articulatiile picioarelor in mod gresit caci cele 30 Kg suplimentare (56 + 30) - ajunsesem la 86 Kg dupa nasterea celui de-al doilea copil, erau cam greu de dus si erau si mai grele cand venea momentul alergarii la banda, de exemplu

Asa ca, mi-am ascultat in continuare instinctul ...
Masajul a fost ~ divin
Si, culmea, a dat rezultate la care nici nu m-as fi gandit

A fost o placere apoi, cand am mai slabit ceva si (CEL MAI IMPORTANT - s-a retras PERFECT si pielea) si am putut face si eu miscare.

Altii slabesc cu PASTILE (o avere!), si apoi dau alti bani buni pe OPERATII ESTETICE precum abdominoplastie

Glumiti ???


Simply_i
Postat pe 27 Februarie 2010 11:39
Simply_I despre ce masaj vorbesti tu? Si eu vreau :)) Nici eu nu sunt de acord cu pastilele...oricat de naturiste ar fi ele.... Am avut o reactie aproape fatala cand am foclosit niste pastile scumpe si naturiste.. Intrebare...eu alaptez...e vreo problema??
aly_fab
Postat pe 27 Februarie 2010 11:43
Eu i-am spus ''instinct'' ca sa ma fac inteleasa,
insa Dumnezeu stie mai bine,
caci atunci cand cauti raspuns de la EL, si respecti (!) informatia primita (daruita ca raspuns DRAGOSTEI tale) - si o pui in aplicare pe ACEASTA, si NU pe cea, acea informatie, care parca o auzi de dupa ureche - ''Ei lasa, ca merge si asa!''
atunci sa sti ca esti pe calea cea buna, iar rezultatele vor veni negresit

Toate cele bune!

Simply_i
Postat pe 27 Februarie 2010 11:46
???????????????????????????????
aly_fab
Postat pe 27 Februarie 2010 11:50
Simply_i, inteleg ca te plictisesti si ca n-ai altceva mai bun decat sa te joci cu cuvintele si cu tastatura! Iti doresc insanatosire grabnica!
aly_fab
Postat pe 27 Februarie 2010 11:51
Salut ''Aly_Fab'',
Sa-ti traiasca !!! Viata sa ti-o implineasca!

Acum cativa ani in urma, aveau niste creme profesioniste din Spania la mai toate saloanele cosmetice/de intretinere corporala.
Masajul anticelulitic se facea si cu alte creme, dar cea TERMICA era CEA MAI BUNA. Cum este si normal, inainte de masaj faci DUS. Porii deschisi ai pielii in urma dusului fac ca reactia de inrosire a pielii sa fie si mai puternica la aplicarea si masarea pielii cu acea < < crema TERMICA anticelulitica > >.
Iar daca inainte de aceasta ai mai facut si o sedinta de electrostimulare, ai sa ai o senzatie de mancarime .... si vei simti ca pielea iti ia foc !!!
Astfel CIRCUALTIA sangvina este mult stimulata, irigatia pielii mai ridicata - clar - iar crema de masaj va INTRA BINE in piele accelerand arderile la nivelul stratului adipos si cu ajutorul masajului desigur

Asta-i presupunerea mea proprie, din propria experienta. Daca gresesc pe vre-undeva, sa-mi fie iertat DAR iata ASA AM SLABIT EU!

Simply_i
Postat pe 27 Februarie 2010 11:56
ok, scuze...:))
aly_fab
Postat pe 27 Februarie 2010 11:59
Fructele contin zahar, zaharul inseamna calorii.
Poti sa consumi apa pana iti vine rau, nu vei slabi,

SIGURA cale de slabit este ca numarul de consum calorii > numarul de calorii introduse in organism unde diferenta sa fie de maxim 2-300 calorii zilnic (daca exagerati intrati in alte probleme)

Asadar, puneti naibii si faceti miscare, nu mai visati la diete stand cu fundul ala gras la birou.
kidz007457
Postat pe 25 Martie 2010 23:48
aly_fab
Postat pe 25 Martie 2010 23:50
wow ce dur mesaj
anaROBERT
Postat pe 25 Martie 2010 23:51
da, dur mesajul dar pe undeva cam are dreptate!! insa kidz57, apa ajuta si ea la slabit, sau ma rog la topirea caloriilor, eu una asa stiu! si nu mai fi asa furioasa pe cele care cer un sfat
aly_fab
Postat pe 25 Martie 2010 23:55
pai asta nu inteleg de ce sa ofensat kidz asa de tare cine a suparat-o in halul asta :sml-:happy0009


si eu stiu ca apa ajuta si ea la slabit are rolul ei dar....
anaROBERT
Postat pe 25 Martie 2010 23:57
intr-adevar masajul anticelulitic face minuni!
gasiti un magazin online aici:
http://www.sheabynature.co.uk/index.php?cPath=79
preturile sunt la jumatate fata de Romania, iar per colet, taxa este de 8 euro transport.
Eu sunt f multumita, este un produs natural concentrat.
adika_kidz
Postat pe 5 Aprilie 2010 15:37
Parerea mea despre herbalife este ca se poate slabi sanatos asa cum se spune dar dupa ce slabiti totul tine de voi. Sincer ce cura de slabire iti garanteaza ca daca slabesti nu te mai ingrasi niciodata ? Niciuna . De curand am vizitat site-ul www.GreutateaTa.ro si este acolo un calculator de greutate care iti trimite pe mail rata metabolica si astfel aflii cate calorii arde organismul si cat trebuie sa mananci pentru a te mentine.
Sper ca sunt de ajutor.
taby_kidz
Postat pe 14 Mai 2010 10:55
si eu pe timpul sarcini am pus 24 kg!!!! nu am auzit de acest herba life de kre vb...dar dak nu e ceai nu sunt de acord(pastile nu) eu am urmat o dieta ,nu m-ai mananc paine f putzine dulciuri ,o data la 2 zile fittnes , putzina sauna si cateodata un ceai verde ,si mai am de dat 3 kg...eu zic sa nu luati aiurea pastile ,mai bine un ceai verde sau anti adipos de la plafar si mai putzina mancarica si mai mult fiert (nu prajit) si in timp ve-ti reusi!!!!!! sunt de acord si cu masajul!...spor la slabit fetelor!
eu_mino
Postat pe 14 Mai 2010 11:21
consider ca toate si absolut toate ,,prafurile",pastilele&co nu sunt sanatoase.
Pierdera rapida a kg-lor ne ,,orbeste"si ne bucura pe moment pentru ca mai apoi sa urmeze asa zisul,,Jo-Jo efect".Adica dai 15 kg jos in 3 luni ...pui 15 inapoi in 2 luni.
Spunea cineva pe acest topic ca apa nu slabeste sau ca nu e buna
De cand lumea si pamantul este considerata elixirul vietii
regleaza tranzitul intestinal,si,si,si...
Eu zic sa incercam sa mancam calitativ si nu cantitativ!Decat o bucata de carne cu grasime si paine alba si mai apoi prafuri de slabit si pastile...mai bine 2 l de apa pe zi,carne slaba(peste) multe legume si fructe
15 minute de sport zilnic face minuni.
Va pup,sanatate!
chanty
Postat pe 14 Mai 2010 11:44
Eu am slabit cu Herbalife , dar dupa, m-am ingrasat la loc.
kidz005599
Postat pe 10 Iunie 2010 13:27
Spune-i prietenei tale doctor, sa-i anunte si pe cei de la FC BARCELONA, INTER MILAN, FC VALENCIA, FC SCHALKE 04, FC SANTOS, FC GALAXY , ce a aflat ea despre Herbalife si sa-i previna sa nu mai consume aceste produse ! Dar sa o faca repede sa nu pateasca ceva saracii ! De asemenea sa dea o fuga si la specialistii in nutritie celulara si moleculara umana de la UCLA (asta e o universitate din State - daca cumva nu stie prietena ta) sa-i corecteze si pe ei si sa le atraga atentia si lor .... acolo o sa-l gaseasca si pe laureatul premiului Nobel in medicina - care nici el nu stie ca nu e bine sa lucreze ptr Herbalife ! Sau mai stii poate e vorba despre vreo cosnpiratie mondiala impotriva oamenilor !
garbo162832
Postat pe 14 Iulie 2010 13:24
Eu consum herbalife de 1 an jumate. pt mine era ultima speranta. Am incercat tot felul de diete si pastile care mi-au distrus sanatatea. Abia mai puteam sta 5 minute in picioare, eram vesnic obosita, pur si simplu o epava. M-am gandit k n-am nimic de pierdut daca incerc si herbalife. Ma felicit in fiecare zi pt decizia luata. am si slabit 8 kg in primele 2 luni, dar cel mai important e k datorita vitaminelor organismul meu a inceput sa se refaca treptat si in sfarsit arat si ma simt ca o persoana de 21 de ani, nu ca inainte k o pers de 80 in corpul uneia de 21. nu stiu de unde ati auzit voi k produsele fac rau. eu va dau doar un sg sfat: incercati-le pe pielea voastra, ascultati-va consultantul (fara el nu stiu ce m-as fi facut) si consumati-le corect. nu trisati pt k nu veti avea rezultate. o dieta bazata p fructe si legume nu te duce nicaieri. ar trebui sa mananci cantitati uriase ca sa-ti iei vitaminele si mineralele pt k ele nu mai au aceeasi valoare nutritiva pe care o aveau candva. nu e nicio noutate k fructele st tratate si injectate k sa arate bn mai mult timp. de curand am cumparat lamai care nici macar nu miroseau a lamai, nici n-am indraznit s l mananc. eu am vazut si un documentar numit''mancarea conteaza''. va recomand sa-l vizoionati. n-are nicio legatura cu herbalife, ci pur si simplu se refera la mancare. mie mi-a dechis ochii. in concluzie, fiecare e liber sa creada ce vrea si pe cine vrea, dar fiti totusi dechisi si ganditi-va putin: ce companie rezista pe piata 30 de ani dak produsele faceau rau? credeti ca nu se luau masuri pana acum in directia asta? haideti sa fim seriosi, nimeni nu putea ascunde adevarul atata timp.
Andra_mihaela
Postat pe 10 Noiembrie 2010 18:42
draga mea , cu consum herbalife ,iau formula 1 suplimente de proteine ,vitamine si minerale echivalentul a 2,5 kg de mincare , formula 2 echivalentul a 5 portii de legume si fructe ,formula 3 supliment de proteine mai beau un ceai f.bun care m-a facut sa renunt la cafea ,si mai consum batoane proteice cind merg la sala de sport , am 176 cm si am avut 96 kg , dupa o luna si 10 zile am 87 kg si ma simt foarte bine ,sint energica si chiar am un echilibru sanatos nu mai sint agitata sa caut mereu ceva l frigider . acestea sint suplimente ceeace nu gasesti in alimente gasesti aici eu am avut hepatita iau activator care sinseamna b1,b2,b6 exact ce trbuie pentru ficat tu ceri un sfat eu nu iti dau unul eu iti spun ce fac si ce simt probabil daca as tine cont de ce am citit nici eu nu stiu ce as fi facut dar eu stiu ce simt si chiar daca ar fi sa continui mereu sa beau acel shake toata viata nu m-ar deranja pentru mine este energizat , satios si in foarte multe retete cu fructe ,iaurt ,lapte suc ...multe poti face inghetata cu el in concluzie ia singura o decizie documenteaza si apoi hotataste acele persoane daca au patit asa eu in locul lor as da firma in judecata m-as alege cu milioane de dolari deoarece am auzit ca au miliarde dar sa aduca dovezi ca herbalife ia inbolnavit daca ar fi cum zic ei de ce nu a existat nici un proces medicii ce vrei sa-ti spuna daca iti merge bine nu mai ai nevoie nici de nutritionisti nici medici care sa-ti recomande ce vor ei asa ca draga mea daca vrei mai tinem legatura iti voi povesti in continuare cu ma simt voi fi eu cobaiul pentru tine te salut
garbo178095
Postat pe 1 Decembrie 2010 13:29
De la: JOJO29, la data 2008-07-01 10:44:42DRAGA MEA TOT CE S-A SPUS MAI SUS E F ADEVARAT.EXPERIENTA MEA CU HERBALIFE E URMATOAREA:IN URMA CU VREO 5 ANI AM FOST "RACOLATA"DE O PERSOANA CARE SE OCUPA CU ASA CEVA SI CARE SE NUMEA 'CONSILIER DE NUTRITIE".AU TINUT SI NISTE"CURSURI'DESPRE SLABIT SI CUM ACTIONEAZA ACESTE PRODUSE.PROBLEMA E CA PERSOANA RESPECTIVA 'UITA'CA EU SUNT MEDIC SI CA TOTUSI AM CEVA CUNOSTINTE DESPRE CUM FUNCTIONEAZA ORGANISMUL NOSTRU.CAM TOT CE SPUNEA ERAU NISTE PROSTII IAR ORGANIZAREA 'FIRMEI'ERA CEVA GEN SECTA ,CU SEDINTE IN CARE SE "PROSLAVEAU'CEI CARE FACEAU VANZARI MARI.SINCER EU AM FUGIT MANCAND PAMANTUL.
HILAR ERA CA ,"CONSILIERII DE NUTRITIE'ERAU PERSOANE CARE NU-SI GASEAU ALT JOB ,NU AVEAU NIMIC IN COMUN CU MEDICINA SI ERAU DUPA UMILA MEA PARERE SI PUTIN LIMITATI PSIHIC.
ACESTE PRODUSE NU SUNT OMOLOGATE DE MINISTERUL SANATATII SI SUNT VANDUTE 'PUTIN'CAM FRAUDULOS .SUNT NISTE PRAFURI FF SCUMPE,PASTILE SI ALTE PROSTII PE CARE NU TI LE RECOMAND
.MINIMUL PE CARE TREBUIE SA-L INVESTESTI E VREO 100 EURO PE LUNA.
DE CE SA-TI INTOXICI ORGANISMUL CU 'PRAFURI'CAND ACUM SUNT LEGUME SI FRUCTE DIN BELSUG.


EU ITI RECOMAND O DIETA BAZATA PE IAURTURI (ITI UMPLU STOMACUL SI DAU SENZATIE DE SATIETATE),FRUCTE,LEGUME SI MULTA APA LA CARE ADAUGI SPORT(ORI LA SALA AEROBIC SAU MACAR 1 ORA DE MERS PE JOS IN RITM ALERT)SI O SA VEZI CA DAI JOS KILOGRAMELE.LA INCEPUT VA FI PUTIN MAI GREU DAR DUPA O SPT CHIAR TE VEI OBISNUI SI-TI VA FACE PLACERE REGIMUL ASTA.
PUPICI


eu zic ca habarnai ce vorbesti.sunt convins ca cel care ti-a recomandat tratamentul,cu siguranta si-a batut joc de tine si nu l-au interesat decat banii tai nicidecum sanatatea ta .Cat despre atestarea Ministerului Sanatatii tin sa te contrazic,exista acte care dovedesc ca este atestata de aceasta insitutie ba mai mult au si Premiul Nobel pe asa ceva.
garbo180453
Postat pe 22 Decembrie 2010 14:03
herbalife este o solutie pentru reglementarea unor probleme de sanatate. Eu de exemplu urmer un program de slabire si ma simt exceptional d bine nu ma mai simt balonata, slabesc foarte usor, nu ma infometez, scad in centimentri,numai racesc, am scapat de dureri abdominale, dureri de cap si tenul este mult mai improspatat datorita ca elim toxinele din corp.herbalife este o solutie !!!! si nu se bazeaza doar pe slabit ci pe multe alte aspecte este demonstrat de-alungul timpului. daca vreti sa incercati o consultare gratuita sau sa va impartasesc rezultatele mele id d mess anutza_fbi.herbalife se bazeaza p o nutritie sanatoasa si o ingrijire exterioara de asemenea avand si produse cosmetice.
anutza_fbi
Postat pe 11 Ianuarie 2011 21:31
herbalife este o solutie pentru reglementarea unor probleme de sanatate. Eu de exemplu urmer un program de slabire si ma simt exceptional d bine nu ma mai simt balonata, slabesc foarte usor, nu ma infometez, scad in centimentri,numai racesc, am scapat de dureri abdominale, dureri de cap si tenul este mult mai improspatat datorita ca elim toxinele din corp.herbalife este o solutie !!!! si nu se bazeaza doar pe slabit ci pe multe alte aspecte este demonstrat de-alungul timpului. daca vreti sa incercati o consultare gratuita sau sa va impartasesc rezultatele mele id d mess anutza_fbi.herbalife se bazeaza p o nutritie sanatoasa si o ingrijire exterioara de asemenea avand si produse cosmetice.
anutza_fbi
Postat pe 11 Ianuarie 2011 21:34
Ia si le consuma fara nici un fel de probleme....matusa mea e doctor de 30 de ani.....le consuma de 8 ani si se simte extrordinar de jumatate de an sa facut distribuitor herbalife ...a vb-it cu prieteni dea-i ei din toata lumea si se aud numai cuv frumoase despre produsele astea....lucrurile rele le spun aia care sunt de pe la alte companii de slabit sau aia care nau inteles...ca odata pentru totdeauna tre sa schimbi si stilul de a manca....nu poti sa slabesti si apoi sa te apuci sa bagi in tine ca fomistu ca normal ca te ingrasi mai mult...si ca sa stiti si voi ca sa slabesti sanatos tre sa slabesti max 5 kg pe luna..pentru ca altfel se duce si din masa musculara si e nasol..ceva mai mult in prima luna in cazut in care ai si reziduri si nu te duci zilnic la toaleta...pe mine ma pasioneaza foarte mult acest domeniu si la 23 de ani mananc sanatos...mananc si un shake herbalife pe zi plus suplimentul de calciu care este minunat...nu-ti provoaca aciditate la stomac...pt ca e natural...si am scapat de durerile de colana..
garbo185985
Postat pe 10 Februarie 2011 15:27
Cu fetele in parc?
Parca te-am vazut in Mall Baneasa, imparteai fluturasi cu herbalife.
Sau ai luat si fetele cu tine sa va atingeti targetul in vanzari?

delly002439
Postat pe 28 Mai 2011 10:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
intrebare 8 De la: garbo_383583 19 Septembrie 2013 09:48
dintii mamei dupa nasterea bebelului 21 De la: izab33lla 11 Ianuarie 2010 18:07
Indemnizatie crestere copil, va rog, un raspuns 1 De la: Valentina_D 26 Decembrie 2010 21:25
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html 1 De la: kidz008003 11 Mai 2010 15:49
buna sunt mirela 26 De la: Sal_a_toi 26 Septembrie 2011 21:56
Setari Cookie-uri