Dereglari hormonale

Salut si Sarbatori fericite!
Am o intrebare legata de conceptie si sarcina: Sufar de dereglari hormonale cu lipsa menstruatiei multe luni la rand. De fapt, o tot tin in tratamente de tot felul - de la naturiste la traditionale, hormoni, anticonceptionale si tot asa de cativa ani. Acuma, doctorita mi-a prescris din nou Diane 35 ca sa se mai retraga chisturile ovariene (am ovare micropolichistice). Doctoritele la care am fost inainte mi-au spus ca nu voi putea avea copii in conditiile date, dar cea la care merg acum mi-a spus ca sunt sanse bune sa pot avea copii, dar ca va trebui sa "insist" mai mult :).
Insa- sa zicem ca am la un moment dat ovulatie, se produce conceptia- avand in vedere dereglarile hormonale, sarcina se va putea dezvolta armonios si normal?
Sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns. Astept cu nerabdare.
Multumesc!

Moni
dbusinesswoman
Postat pe 26 Decembrie 2007 11:27
buna monali,si eu ma confrunt cu dereglari hormonale,am facut tratament sa pot ramane insarcina,si am luat duphaston,la mine a dat rezultate,am un baietel de 5 luni sanatos.iar natural de la apicola ,,laptisor de matca,,
AdinaM
Postat pe 27 Decembrie 2007 13:08
Buna erika! Sa-ti traiasca baietelul! As vrea sa te intreb la cat timp dupa tratament ai ramas insarcinata. Si dupa nastere nu ti s-au reglat hormonii?
dbusinesswoman
Postat pe 27 Decembrie 2007 16:18
monali multumesc de urarile de bine,tratamente am facut si in ungaria si nimic,am facut si aici in romania si nimic,am dat de un medic Focsa Artur aici in zalau si a doua luna dupa tratamentul asta am si ramas insarcinata,dereglari sant la toate gravidele sau mamele care au nascut,eu m-am ingrasat 37kg de tratament dar a meritat,incearca si tu ca merita tot efortul din lume.te pup si curaj
AdinaM
Postat pe 27 Decembrie 2007 19:10
Multumesc :)
dbusinesswoman
Postat pe 28 Decembrie 2007 20:12
Buna monali acum am citit si eu mesajul tau sa sti ca si eu am avut dereglari de ciclu de la inceput era ca nu imi venea decat la 2 ,3 luni si am facut o gramada de tratamente si la mai multi doctori dar dupa 2 ani si umpic am luat duphaston si dupa 3 luni de tratament am ramas insarcinata am un baietel de 3 ani sarcina a fost usoara nici nu ma-m ingrasat tare doar vreo 9 kg din care bebe a avut 4,200 kg acum as vrea sa raman iar insarcinata dar cred ca am sa incerc din nou duphaston ca fara el nu reusesc sa raman
fimfai
Postat pe 9 Ianuarie 2008 10:24
BUNA MONALI,aceeasi problema am avut-o si eu dar mie mi-a prescris ovamit si utogestan 100.am dus sarcina fara probleme.baietelul meu are aproape 2 ani.menstruatia nu mi s-a reglat dupa nastere.bafta multa.eu am ramas cam dupa 6 luni de tratament insarcinata.pupici
gabrielapetri2003
Postat pe 10 Ianuarie 2008 01:16
mai vreau si eu in bebe,dar mi-a cam fost rau de la tratament.nu stiu ce sa fac.inainte de ovamit am luat bromcriptina+spironolactona o combinatie care iti da ameteli.
gabrielapetri2003
Postat pe 10 Ianuarie 2008 01:18
buna vreau sa va zic ca am ramas foarte greu insarcinata dar a meritat asteptarea eu am luat utrogestan si in timpul sarcinii amfacut in fiecare saptamana o fiola de gravibinom care ma ajutat enorm
am auzit ca si duphaston-ul e bun
anamariamerisescu
Postat pe 18 Ianuarie 2008 11:59
Si eu am problema menstruatiei neregulate. O perioada am fost ok, credeam ca s-a reglat de la sine si uite ca a revenit. Sa inteleg ca noi, femeile cu aceasta problema, trebuie sa facem tratamente ca sa ramanem insarcinate caci altfel nu se poate?
blueangelgb
Postat pe 21 Ianuarie 2008 16:47
buna Gabriela, cat timp ai luat ovamit, azi sunt la prima pastila si prima luna, as vrea sa stiu la cat timp ai ramas insarcinta si daca ai facut si monitorizari,multumesc.
diana_25
Postat pe 27 Ianuarie 2008 21:38
buna diana
eu luam 5 zile ovamit,am ramas dupa 6 luni de tratament.
monitorizarea este obligatorie!!!!
gabrielapetri2003
Postat pe 28 Ianuarie 2008 18:08
buna gabriela, te-ai ingrasat de la pastile, nu s-au format chisturi de la ele, la ce medic esti, mie mi-a recomandat medicul sa fac instilatii dupa 3 luni de pastile, si nu stiu ce sa fac.Cum e cu monitorizatile, cum se fac.pe mine ma cheama joi exct cand termin si pastilele, e bine? si apoi sambata.
diana_25
Postat pe 28 Ianuarie 2008 22:07
diana, nu m-am ingrasat de la ovamit,si nici chisturi nu s-au format. eu sunt la d-l doctor GLIGA FLAVIUS din Brasov.dupa parerea mea ,cel mai bun medic ginecolog din Brasov.Eu nu am facut instilatii ,si nici nu stiu ce sunt alea.monitorizarea inseamna ca te tine sub control strict in timp ce iei acest tratament ptr fertilizare.daca te cheama in ziua x pai atunci trebuie sa mergi!!!
tu la ce medic esti?
gabrielapetri2003
Postat pe 29 Ianuarie 2008 21:04
buna!eu sunt din focsani, dr. bratu corina, sper sa fie bine, iti multumesc pt tot.eu am mai pierdut o sarcina, si as vrea sa am un bebe.
diana_25
Postat pe 29 Ianuarie 2008 21:22
gabriela, pretul la monitorizare este la fel cu cel de la ecografie ?
diana_25
Postat pe 30 Ianuarie 2008 15:05
Draga mea,
Nu dispera. Iti recomand un medic specialist obstretrica ginecologie din Suceava care a facut si face "MINUNI" - Doctor Dragoi. Femeile il numesc in Suceava "TATICUL NOSTRU" si pe buna dreptate. Actualmente Dr. Dragoi este seful sectiei de obstretrica - ginecologie al Spitalului Municipal Suceava si are si cabinet particular. Este si o persoana deosebita si cu mare intelegere pentru femeie in general si dragoste de copii in general. Ceea ce pot sa iti spun cu siguranta este ca va face absolut totul pentru a rezolva situtuatia pacientilor sai. Este deosebit de bine pregatit si nu accepta ca nu se poate. Iti pot oferi numarul sau de telefon particular din Suceava care este si numarul de telefon al cabinetului sau particular, nu ezita sa-l contactezi telefonic pt mai multe informatii si chiar sa-ti expui problema ta.

O alta informatie destul de importanta, nu este genul de doctor care sa fie motivat de bani. De asemenea iti va recuomanda alti doctori sau clinici din regiune ta cea mai apropiata pe care poti avea incredere sa ii consulti.

Cu bine, Liliana Soiman

Postat pe 12 Februarie 2008 11:44
Dr. DUMITRU DRAGOI - specialist obstretrica - ginecologie, fertilitate

nr. telefon personal si de cabinet 0230/221485

bd. George Enescu, Suceava

Postat pe 12 Februarie 2008 11:47
buna, nu trebuie sa fii asa ingrijorata, eu spre ex. am doi copii , dar vreau sa-ti spun ca am ramas ffffffff greu insarcinata. Prima data a durat doi ani pana am ramas si nu am luat nimic. Medicul de fam mi-a spus ca lucrul acesta se poate intampla si din cauza stresului.........ma rog, problemelor, grijilor.......deci in final am ramas si stii cand s-a intamplat? Cand ne-am mutat in casa noastra, deci..............La al doilea copil am ramas dupa sapte luni, la fel nu am luat nimic. Norocul meu a fost sa nu am probleme fizice. Ideea e sa fii optimista si sa consulti mai multi medici. Nu dispera si o sa vezi ca o sa ramai. Sanatate si bafta!!!!!!!!!!!
eeemadu
Postat pe 15 Februarie 2008 17:15
buna .ma numesc stefania si vreau sa iti spun k orice tratament care l-a facut altcineva s poate k tie sa nu iti mearga.din cauza trat cu hormoni eu am pierdut 1sarcina cu urmari ffff grave.mai exact:aveam ciclu de 2ori pe luna.pr era k nu aveam ovulatie si nu puteam ram gravida.am luat stimulente de ovulatie si am ramas.dar apoi imediat trebuia sa iau substitutie hormonala p[t k sarcina sa nu inceteze din evolutie.med din oras nu mi-au spus si am pierdut sarcina la 8sapt kre au fost un chin.dupa asta am sangerat 4luni pt k ei imi dadeau tratam hormonale si imi opreau hehoragia 2,3 zile si iar tot asa pana am ajuns de urgenta la buc la polizu unde am cunosc un med super bun .am facut trat si investigatii si dupa 6 luni dar sub observatie ,adik odata pe sapt la buc,eu fiind din rm valcea,am ramas insarc.am tinut sarcina cu substitutie hormonala pana la 7 luni.iar chin dureri de fikt,voma nonostop marog.dar a meritat.are baietelul meu 3ani si chiar vreau sa spun k de cand am pierdut prima sarc nu am luat hormoni deloc cu toate k toti spuneau sa iau anticonceptionale.am inteles k sunt cancerigeni,dau noduli si altele.nu lua nimic de capul tau sau gaseste un medic fffff bun pt a-ti prescrie acesti hormoni pacatosi.cat am fost grav am luat utrogestan si estrofem.succes si dak vrei sa ma intrebi ceva nu ezita.te pot ajuta cu adresa med meu sau cu nr de tel.
mikihome76
Postat pe 16 Februarie 2008 01:11
tot eu sunt,adik stefania,nci acum nu am ciclul regulat .ba mai mult am 3luni bine si apoi nu am deloc.dar nici nimic pe baza de hormoni nu mai iau pt k ma cam doare si un san si.....succes mult si sanatate multa
mikihome76
Postat pe 16 Februarie 2008 01:15
ovare micropolichistice am si eu iar chisturile mici se elimina la ciclu.tu nu ramai insarc pt k nu ai ovulatie,evident.cere unui med parerea si exista trat de stimulare.apoi,dak vei ramane gravida,neaparat sa iei substitutie horm prescrisa tot de medic .de ce?pt k sarcina pana se formeaza placenta,se dezvolta din ceea ce secreta ovarele.ori.ovarele fiind micropol nu function si nu dau ovulatie.ovulii nu ajung la maturitate.deci trebuie sa fii atenta sa nu risti saq te demoralizezi si sa nu mai poti spera la nimic in urma unui esec.succes si sa faci un bebe sanatos si cuminte.
mikihome76
Postat pe 16 Februarie 2008 01:21
Draga Monali nu dispera, si eu am deregleri hormonale si am facut tratamente hormonale 5 ani;am luat si duphaston si diane35 si vit e si multe altele.am intrerupt tratamentul si dupa un an am ramas insarcinata;fetita mea are acum 2 ani si 8 luni ;sarcina a decurs normal si am nascut fara probleme.sfatul mau este sa incerci in continuare pt ca undeva exista un medic care te poate ajuta.Medicul meu, sa-i dea Dumnezeu sanatate, este dr Radu Andrei din Slobozia, medicul cu care m-am nascut si eu in urma cu 31 de ani.Multa bafta
dananica77
Postat pe 19 Februarie 2008 09:11
buna ma numesc cristina am 31 de ani si mi-as m-ai dori un copilas,m-ai am un baietel de 3ani si 8 luni,dar am probleme cu tiroida iau euthyrox,in urma unei operatii am ramas cu un singur ovar,baiatul l-am nascut prin cezariana iar acum 2 luni am fost operata de o tumora inghinala stanga credeti ca o sa mai pot face al doilea copil vreodata.;astept un raspuns .....va multumesc
garbo003806
Postat pe 11 Noiembrie 2008 18:01
pentru domane un produs foarte eficient in reglarea sistemului hormonal,combate cu mare succes chisturi ovariene de diverse dimensiuni si 100% natural este "BELLE VIE" de la 4LIFE RESEARCH...mai multe detalii pe www.4life.romania.ro sau pe www.4life.com
silviu_m74
Postat pe 30 Decembrie 2008 19:03
Buna fetelor!vad ca a trecut ceva timp de cand nu s-a mai postat nimic referitor la dereglarile homonale. Am aceeasi problema si eu si poate ma ajutati cu un sfat bun. Am chist ovarian si dupa cum a zis doctorul ovare polichistice. Inaninte aveam probleme cu mentruatia intarzia putin dar venea. Am luat anticonceptionale Logest si dupa un an cand le-am stop am inceput sa am probleme cu menstruatia. Dupa cateva luni cand a inceput sa vina am avut proasta inspiratie sa incep sa iau iar. Am luat o luna si ptr ca uitam sa le iau am stopat dupa o luna si atunci a inceput 'dansul". Doctorul vrea sa-mi dea anticonceptionale dar parca mi-e frica sa iau iar. De 2 luni nu mai mi-a venit si atunci a fost cu duphaston 5 zile(deci a venit la comanda). Nu stiu ce sa fac sa-mi revin iar. Merci. Va pup.
ela000
Postat pe 9 August 2009 18:06
poate primesti sfaturi si de la un barbat....care a ajutat multe femei cu TRANSFER FACTOR BELLE VIE...pentru ceea ce ai tu este IDEAL !!!
silviu_m74
Postat pe 10 August 2009 18:49
Ciclu neregulat am avut si eu, cam odata la 2 luni imi venea. Dar doctorul nu a gasit fizic nici o problema, mi s-a spus ca ar fi din cauza stresului (de la servici, normal). Am ramas cumva insarcinata( dupa cam 6 luni de incercari), fara sa fac vre-un tratament, dar dupa cam 6 saptamani de sarcina am avut avort spontan( dureri aproape insuportabile, nu-i doresc nimanui). A durat 6 luni pana sa raman iarasi insarcinata- imi doream neaparat un copil. Dupa 6-7 saptamani ( abia mi-a iesit testul de sarcina pozitiv) au aparut iarasi semnele de avort spontan: sangeram in fiecare zi, doar cate o picatura la inceput, si din ce in ce mai mult. M-am speriat, auzisem de la o cunostinta ca doctorul i-a prescris Duphaston, am luat repede de la farmacie (cumva, ca fara reteta nu se da), si sangerarea s-a oprit, am fost si la ecografie si mi-a prescris si doctoita Duphaston, fara sa zic nimic. Dupa 2 luni de Duphaston insa medicul de familie mi-a spus sa nu mai iau, ca nu e bine, si din fericire nu am ami avut probleme. Si nici la nastere. Dupa 2 ani de zile mi-a venit iarasi menstruatia (adevarul e ca am alaptat pana la varsta de 1 an), iarasi neregulat. Am sangerat si la ovulatie, apoi menstruatie la timp, acum a intarziat 2 saptamani, innebunesc. Ca sa nu spun ca vroiam inca un copil pana implineste celalat 2 ani, ca sa nu ma mai intorc la servici. Dar... asta e. Trebuie sa ma intorc.
Pepike
Postat pe 14 Septembrie 2009 18:32
un pot gasi acest medicament{ovamit}
kidz004087
Postat pe 13 Octombrie 2009 18:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
imoprtanta sistemului imunitar 3 De la: silviu_m74 5 Mai 2009 19:24
as vrea si eu un bebe dar nu ramin gravida 7 De la: lilianastoica22 7 August 2009 09:41
am nevoie de un sfat 1 De la: kidz001796 21 Septembrie 2009 14:35
sarcina oprita din evolutie 295 De la: RamonaPopescu 28 Iulie 2020 13:04
e bine sau nu? 8 De la: tatusilvia 6 Iunie 2009 16:20
Setari Cookie-uri