anticonceptionale si bebe

dupa cat timp ai ales sa ai o sarcina, de cand ai renuntat la anticonceptionale?
Liv_kidz
Postat pe 29 Noiembrie 2007 13:49
mie mi-a spus Dr. ginecolog sa astept 6 luni dupa intreruperea anticonceptionalelor
lory9631
Postat pe 29 Noiembrie 2007 21:15
Eu i-am pus intrebarea aceasta domnului Dr.Vlad Gheorghita si dumnealui a insistat ca nu este nicio problema daca ramai insarcinata imediat dupa ce te lasi de anticonceptionale. Singura problema posibila este ca sunt mai mari sansele sa ai gemeni daca ramai insarcinata imediat dupa intreruperea anticonceptionalelor.
AndraMicu_delly
Postat pe 30 Noiembrie 2007 16:08
dupa o luna si mi-au spus doctorii ca nu are nik. mi-au dat sa bea acid folic ca sa aiba sarcina dezvoltare buna si sa nu aiba fatu probleme la coloana. are ceva ca am ramas asa de repede dupa pastile?
MERCEDES
Postat pe 8 Decembrie 2007 14:31
Eu am mai facut pauze intre lunile de contraceptie cu pastile pt ca am luat cam 7 ani (la 2-3 ani am facut pauza de jumatate de an).
Din dec 2006 nu am luat pastile si ne-am hotarat sa-l proiectam pe bebe al nostru in luna iunie 2007.
Nu a fost nici o pb, am ramas din prima incercare.
corinaracu
Postat pe 4 Ianuarie 2008 08:05
si eu am asteptat 8 luni si pe urma am ramas insarcinata !
sdanutza
Postat pe 6 Ianuarie 2008 12:39
eu am citit undeva ca anticonceptionalele pot sa creasca riscul de avort .
melutza
Postat pe 15 Ianuarie 2008 10:15
Eu am aflat, cu stupoare, de riscurile pe care le genereaza administrarea pilulelor. Desi am inceput administrarea la prescriptia unui medic de planning familial, abia dupa 7 ani, cand am incetat sa le mai iau, am aflat ca poti ramane mai greu insarcinata sau deloc, creste riscul avortului spontan. Daca mi se explicau aceste efecte, ma gandeam de doua ori, inainte sa iau pilule.
biancadinica
Postat pe 18 Ianuarie 2008 15:30
Of!Of!Pilulele astea si medicii care le recomanda asa...aiurea.Cat rau pot face uneori!Eu am trecut prin asta si va spun sincer ca nu-i de gluma.Am luat pilule pana sa devin farmacist si sa stiu efectele secundare.Credeam pe atunci ca ceea ce spune un medic este sfant.Ei bine,nu-i chiar asa!!!Acum ca lucrez cu ei stiu prea bine cum recomanda aceste pilule.Am sa va explic imediat.Dar inainte de toate am sa va spun ca din cauza unui astfel de "medic" am pierdut trei sarcini si cu greu am dus-o pe cea de-a patra la bun sfarsit.Pilulele se recomanda in functie de promovarea facuta de anumite firme catre medic.Ce inseamna aceasta promovare?Cu cat medicul prescrie mai mult acel produs cu atat plicul cu bani este mai gros...Deci nu luati pilule pana nu va faceti un set complet de analize si pana nu gasiti un medic,dar medic sa fie,extraordinar de bun.Din cauza acestor pilule toata viata mea voi urma un anumit tratament.Sunt cazuri in care ele chiar pot ajuta,deci nu va speriati.Doar trebuie sa va faceti analizele pt ca sunt cazuri,cum e si cazul meu,cand chiar nu ai voie sa iei asa ceva.Sanatate voua si micutilor!
anuska_kidz
Postat pe 18 Ianuarie 2008 15:58
Salut, vroiam sa va spun si parerea mea in legatura cu anticonceptionalele.Am renuntat sa le mai i au si am ramas insarcinata dupa aproape 2 luni si singura grija era ca si eu stiam de pauza de cel putin 6 luni asa ca am preferat sa merg la o clinica particulara in alt oras pt. a vedea ce se poate intampla.Din fericire totul a fost binesi medicul a zis ca se poate sa am gemeni :) , sarcina a decurs fff normal si am nascut o fetita sanatoasa insa acum as fi mult mai atenta pt. un viitor bb.
BB sanatosi si parinti la fel sa ii poate creste 1
grety81
Postat pe 29 Ianuarie 2008 14:15
eu nu ma gandeam sa am un copil am luat 2 ani anticonceptionale si pt k ma saturasem de ele le am intrerupt am spus medicului si mi a spus k in urm 4 luni sunt foarte putine sanse sa raman insarcinata asa k am folosit met calendarului care a dat gres . le am intrerupt in martie si in mai aveam bb in burtik si acum am 5 luni si totul e ok.
succes!
onutza_kidz
Postat pe 23 August 2008 13:03
a ramas cineva insarcinata dupa sterilet.si ce analize trebuie facute.inainte sa faci pasul asta.
pelceac2006
Postat pe 31 August 2008 23:49
Buna mamici,eu am luat Exluton pana acum 2 zile pentru ca alaptez ,dar se pare ca nu se mai importa si nu se mai gaseste pe piata. Stie cineva alt anticonceptional care se foloseste in cazul cand alaptezi? Multumesc
otilia_danciu2006
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:20
eu te sfatuiesc sa megi la un cabinet de planificare familiala si cu siguranta vei gasi ce ai nevoie parerea unui medic e f importanta mai ales k sui alaptezi !parerea mea !mult succes si sanatate tie si lu bb
onutza_kidz
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:26
Multumesc.Cred ca o s-o sun pe doctorita cu care am nascut
otilia_danciu2006
Postat pe 25 Septembrie 2008 19:15
buna
si eu am luat 2ani anticonceptionale deoarece am avut chisturi la ovarul drept pt al salva am fost nevoita sa le iau,citind foarte mult despre anticonceptionale am aflat cate efecte adverse au; si m-am speriat desi dr te incurajeaza sa le iei, cum spunea si (anuska) mai sus -primesc bani pt asta
asa ca nu le luati decat dupa analize daca chiar trebuie
daca aveti un ciclu regulat e ok, bine prezervativul e ok in perioada x
eu a trebuit sa astept 5 ani pt a ramane gravida dupa acel tratament cu anticonceptionale
mai ganditi-va inainte =parerea mea
sanatate si copii sanatosi
julita79
Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:25
si eu tot dupa o luna am ramas gravida si uite...fetita mea are deja 4 luni si e sanatoasa.nu te mai lua dupa doctori ca sincer si eu mam luat mereu si nu au facut altceva decat sa ma sperie
ariana_kidz
Postat pe 6 Mai 2009 15:45
eu la fel am ramas dupa o luna gravida tocmai venise sotul din germania si a venit si cu un bebe de acolo si iata ca bebele are acum 10 luni si4 zile e sanatos grasut si nu are nici o problema de sanatate va pupam dulce
silviatatu
Postat pe 6 Mai 2009 15:57
fiecare face cum crede, atat doar ca daca "nu te iei dupa dr" inseamna ca tu stii mai bine decat ei (si daca doamne fereste se intampla ceva, evident ca numai tu esti de vina , ca doar dr te avertizase... Acuma nu poti sa te bazezi pe noroc cand e vorba de sanatate. Daca stii ca exista niste factori de risc, de ce sa nu ii elimini?doar asa..ca sa nu te "sperie" dr? dar dupa cum am zis, fiecare face cum vrea...
pinicuta
Postat pe 6 Mai 2009 16:44
ai perfecta dreptate dar ca un exemplu eu am avut un chist ovarian(pana sa iau anticonceptionale) si in romania d-rii mi-au zis ca nu voi putea ramane niciodata gravida pt ca nu stiu cum trompele au fost afectate de la chist.am mers in italia 'am prins pilula la recomandarea d-rului si dupa mi sa zis sa o intrerup ca sunt pregatita sa raman gravida.sincer numai eu stiu cate lacrimi am varsat cand mi sa zis ca nu pot avea copii.asa ca eu nu cred in d-ri.
ariana_kidz
Postat pe 7 Mai 2009 09:37
Si eu stiu f multe cazuri de mamici care au ramas insarcinate la scurt timp dupa ce n-au mai luat anticonceptionale, stiu o mamica care desi era graviduta in 6 sapt, dar nu stia lucrul asta dupa un un contact sexual a luat celebra pastila de dupa si copilul n-a avut nimic. Dar totusi atunci cand stii ca exista anumite riscuri e bine sa te feresti, pt ca daca doamne fereste se intampla ceva vei avea toata viata pe constiinta. Este la fel ca si cu tigarile, cafeaua sau alte cele. Sunt mamici care au fumat si baut cafele pe timpul sarcinii si bebeii n-au avut nimic, dar si cazuri cand se nasc cu tot felul de malformatii. Deci nu este obligatoriu sa se intample ceva, dar e bine sa evitam atat cat depinde de noi.
kidz000722
Postat pe 7 Mai 2009 09:55
buna ,fetelor.eu am luat anticonceptionale 8 ani fara intrerupere.am facut o pauza de 7 luni timp in care miam facut o gramada de analize premergatoare unei sarcini ,si in tot acest timp am folosit prezervativul,iar la 2 luni dupa ce am renuntat la orice fel de protectie am ramas iar acum sunt insarcinata in 7 luni .Sper sa fie totul ok ,dar fie care organism reactioneaza in alt fel.Cred ca nici dr nu stiu exact care sunt riscurile.va pup
garbo106695
Postat pe 10 Mai 2009 18:39
buna,am citit aici pareri...pro si contra...eu va spun di experienta mea ca am luat 6 ani anticonceptionalefara intrerupere,mi-au fost recomandate de med ginecolog in cj dar fara nici un set de analize inainte de a mi le recomanda...cred ca mi le-a dat la ,,norma",norocul meu a fost ca mi le-a ,,nimerit",nu am avut nici un efect secundar...apoi am ajuns in italia si am decis ca vrem un copil si am mers la dr acolo si l-am intrebat la cat timp pot ramane insarcinata daca intrerup,sa nu afecteze in vreun fel sarcina...si mi-a raspuns ca pot si maine ca nu au nici un efect asupra copilului...doar ovarele sa porneasca...in 6 iulie am terminat ultima pastila si in 9 august mi-a iesit si a doua liniuta rosie pe test...si acum am o fetita de 2 luni perfect sanatoasa!
marirai
Postat pe 7 Iunie 2009 22:53
si eu tot 6 luni stiam....dar cred ca depinde de organism in mare parte.
oto_otto2000
Postat pe 7 Iunie 2009 22:59
Salut tuturor, si eu am luat anticonceptionale ani la rand fara pauza si cand le-am intrerupt, in aceeasi luna am si ramas insarcinata. Acum...am o splendoare de fetita de 2 luni...sanatoasa si frumoasa.
Sarcina a decurs fara nici cea mai mica problema si nu m-am abtinut de la nimic. In schimb mi-am facut absolut toate analizele pe parcursul ei pentru a depista din timp orice ar fi putut fi in neregula.
Nu pierdeti vremea daca va doriti bebei. Faceti-va in schimb toate analizele inainte pentru a nu fi nevoite sa le tratati in sarcina.
kidz000791
Postat pe 28 Iulie 2009 15:03


Draga mea,
pentru pastrarea sanatatii in zona intima iti recomand folosirea constanta a absorbantelor Lady Anion. Aceste absorbante stimuleaza att sistemul imunitar printr/un procedeu 100% natural, ct i circulatia sangelui la nivel capilar. Absorbantele din gama Lady ANION (www.ladyanion.ro) sunt compuse din 8 straturi realizate din materiale textile si hartie pura, polimer ultra-absorbant, adezivi non toxici aprobati pentru industria alimentara, materiale impermeabile Hi-Tech care permit patrunderea aerului in timp ce retin lichidele. Pot fi folosite atat in perioada ciclului ct si in afara ei asigurand o protectie antibacteriana si antiinflamatorie perfecta. Cu fiecare pachet este distribuit si un Self Tester - pentru verificarea starii de sanatate. Este un instrument simplu si eficient prin care iti vei putea determina singura starea de sanatate la nivelul aparatului ginecologic. Vei afla in cateva secunde daca trebuie sa mergi urgent la doctor sau daca esti sanatoasa.
Printr-o folosirea constanta absorbantele Lady ANION pot avea efect profilactic si terapeutic in urmatoarele cazuri : Inflamatii si Dermatite, Alergii, Infectii cu bacterii de toate tipurile, Candidoze, mancarimi, arsuri, Infectii trompe uterine, Scurgeri excesive, Dismenoree, Migrene, Cancer de col uterin, Ciclu neregulat. De asemenea, ionii negativi asigura o oxigenare mai buna a sangelui si ajuta la echilibrarea hormonala. Daca exista inflamatii produse de bacterii rezistente la medicamentatie, emisia de ioni negativi din absorbante poate restrange aria acestora iar in cazul unei utilizari consecvente inflamatiile pot fi inlaturate. Certificate de Ministerul Sanatatii.

Acum o oferta speciala de criz de la 3 pachete (de orice tip), 17 lei /pachetul!!!! Oferta este limitata!!!!!

Pentru informatii detaliate ma poti gsi la tel: 0768.05.68.69 sau la adresa loapersonal@yahoo.com
Loa
kidz001522
Postat pe 22 Noiembrie 2009 01:02
EU AM LUAT ANTICONCEPTIONALE TIMP DE APROAPE 2 ANI SI IMEDIAT CUM LE-AM INTRERUPT LA 2 LUNI JUMATE AM SI RAMAS INSARCINATA SI AM AVUT O SARCINA USOARA SI ACUM AM O FETITA SANATOASA SI FRUMOASA FOC NORMAL E FIICA MEA
kidz005851
Postat pe 11 Decembrie 2009 15:26
eu fac 21 de ani anu acesta.am un copilas de 8 luni.ce anticonceptionale ar fi bune pentru mine.sunt sanatoasa.
scolaritzas
Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:33
Buna Maria20, eu cred ca cel mai in masura sa iti recomande anticonceptionale este un ginecolog.Eu am luat timp de 5 ani si mereu uitam sa le iau, luam cate 2-3 odata(am luat si 5 deoarece sunt o aiurita), pana cand mi s-a infundat, am uitat o zi si a rezultat o bebitza care acum are 7 luni. Problema a fost in felul urmator: eu fiind si fumatoare, luand si timp de 5 ani si prost anticonceptionale, am facut in sarcina,trombofilie (probleme cu coagularea sangelui, periculos pentru bb din burtica), iar acum nu mai am voie sa iau anticonceptionale, deci atentie fetelor, nu le luati aiurea si de capul vostru, luati-le in urma unui set de analize si aveti grija, pot deveni periculoase!!!Pupici
cristina1087
Postat pe 31 Ianuarie 2010 13:56
buna mamicilor nu stiu daca am innimerit bine pe aici dar altceva nu am gasit mai apropiat de ceea ce vreau sa va intreb:am nascut in ianuarie si saptamana trecuta p 6 mi-a revenit menstruatia..eu am cumparat rigevidon 21+7 care stiu ca se ia in a cincea zii a ciclului.eu nu am luat-o...ciclul m-a tinut decat 4 zile..acum ce fac??cand iau prima pastila?astept ciclul urmator? sau incep de azi??va rog sa ma sfatuiti
valentina_mami
Postat pe 12 Mai 2010 21:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oare sunt gravida? 42 De la: garbo203164 20 Decembrie 2011 13:46
Sarcina 1 De la: Trancekitty 3 Decembrie 2012 15:18
DRAGA STEFI ITI MULTUMESC PT CA TE-AI IMPLICAT IN CEA CE MA PRIVESTE PE MINE IMI PARE RAU CA ATREBUIT SA TRECI PRIN ATATEA ,IERI AM FOST LA DR.M-A CONSULTAT SI MI-A SPUS CA SUNT OK LA PRIMA VEDERE DAR SA FIM MAI SIGURE A SPUS SA FAC SECRETIA VAGINALA SA V 9 De la: kidz000486 23 Decembrie 2009 02:52
Sarcina? 5 De la: garbo_9247 2 Decembrie 2012 23:19
inseminare articifiala 1 De la: nikita 26 Octombrie 2008 21:14
Setari Cookie-uri