Ce sa fac, sa il mai astept sau ... ?

Buna tuturor,

Am mare nevoie de sfaturile voastre intelepte. Am 26 de ani, iubesc un barbat de aceeasi varsta, care a revenit in viata mea dupa 8 ani de absenta. El este singurul om pe care l-am iubit cu adevarat si as vrea sa raman cu el. El este prima mea iubire si nu il pot uita.

Am fost deci impreuna in trecut timp de un an de zile, el a renuntat la mine atunci pentru ca voia sa fie liber, dar a revenit in viata mea acum 6 luni ca sa incepem din nou o relatie. Am fost super fericita la inceput, la fel si el, dar acest sentiment mi-a fost umbrit de fantoma fostei iubite cu care se intalneste constant, se ajuta, chipurile, reciproc, el o ajuta sa se mute in casa noua, ii cara bagajele cu masina, etc. Vorbeste uneori de ea, iar pe mine ma doare pentru ca il iubesc, facem ce facem si tot la subiectul "fosta" ajungem.El zice ca tine la ea ca la o colega. O alta problema a noastra este ca ma grabea cu obtinerea de "avantaje fizice" (a se citi sex)pe care eu nu i le-am putut oferi din varii motive, si din cauza faptului ca nu facea nimic pentru relatia noastra, ajunsesem sa il caut doar eu, iar asta m-a infuriat si i-am zis ca vreau sa ne despartim si sa ramanem prieteni. Tot eu m-am intors la el, el nu comunica deloc, nu facea nimic pentru noi, am asteptat zicandu-mi ca poate isi da seama ce pierde, dar el a ramas asa - impasibil, inert. Nici nu putea zice ca suntem impreuna, nu voia nici sa ma prezinte prietenilor, doar surorii lui, insa nu am mai ajuns pana acolo. Zicea mereu ca nu suntem impreuna, ca suntem prieteni buni, desi ne tineam de mana si ne sarutam, nu ma respingea fizic. L-am sunat intr-0 zi si l-am provocat la o discutie sincera, i-am zis ca eu vreau o relatie serioasa cu el si daca el mai vrea ceva. Imi raspunde ca trece printr-o faza proasta si ca mai vedem noi, ca nu stie. "Sau poate o fi vorba de o astenie intarziata", a spus ... Intrebarea este: ce sa fac? Sa mai sper ca va reveni? Sa incerc sa il uit? Sa il mai caut eu? Dar marea mea nedumerire este: oare l-am pierdut din nou? Voi ce credeti, se mai intoarce? Am nevoie de parerile voastre sincere, va multumesc. Contez pe voi.
garbo_woman
Postat pe 15 Mai 2010 18:30
Daca ai rabdare, poate peste 8 ani se va intoarce iar pentru 6 luni la tine.
Doara
Postat pe 15 Mai 2010 18:33
circulati va rog...

iote ca avem parte si de unu' neinsurat!
asta-i o noutate...

ioi,unde nu mai am io 26 de ani cu mintea de-acu'...ehe!

move on,dragutza...
balta-i plina de pesti!
preciouss
Postat pe 15 Mai 2010 18:59
E greu de preconizat care si cand va fi urmatoarea lui miscare, nu-i asa? Credeti ca sunt naiva? Si ca nu stie el ce vrea? Imi doresc fericire, nu mai vreau sa sufar, vreau sa ma detasez, dar... cum? Poate ca inca o mai iubeste pe 'fosta' ... Hmm...
garbo_woman
Postat pe 15 Mai 2010 19:14
mami,da' nu mai bine iesi tu la o inghetzata cu fetele,la o terasa,in loc sa-ti pierzi timpul facand pronostice p'acilea?
preciouss
Postat pe 15 Mai 2010 19:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
leoaica si fecioara 7 De la: garbo186574 3 Martie 2011 10:38
CRªM...avem di tti! 13330 De la: Axl_22 28 Ianuarie 2017 12:43
Filozofie ieftina 39 De la: garbo265966 6 Iunie 2013 21:00
Mesaj Made in RomaniCa !!! 3 De la: nathalie 23 August 2011 15:57
SCRISOARE CATRE PRIETENA MEA 7 De la: ameno 26 Octombrie 2010 20:58
Setari Cookie-uri