buna as vrea sa va povestesc si eu ceva ..Pana ieri :( am fost cu un baiat lucrurile mergeau bine pana la un moment dat cand relatia noastra a inceput sa se destrame cate putin ,vedeam acest lucru dar ma simteam complet neputincioasa vroiam sa cred ca nu e asa! asta pana aseara cand mi-a spus ca e mai bine sa ne despartim si sa ramanem prieteni foarte buni ...eu l-am intrebat motivele iar el mi-a replicat banal cand am adus-o in discutie pe prietena mea el mi-a zis ca o place si ar fi posibil sa fie cu ea ! atunci a cazut cerul pe mine ce ma sfatuiti sa fac ?? | ||
erika11 Postat pe 1 Mai 2010 09:23 |
||
---|---|---|
sa stai linistita si sa il lasi sa aleaga ! nu te ingrijora tu pt asta....desi libertatea alegerii ne apartine...asta nu ne face mai bogati si mai impliniti! in nici un caz daca alegem gresit ![]() bafta si lasa gandurile ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 1 Mai 2010 09:26 |
||
ce sa mai faci daca nu te mai vrea?il lasi sa plece. dar ,sunt curioasa,prietena ta il vrea? |
||
|
||
erika1 Postat pe 1 Mai 2010 09:30 |
||
asta-i viata !! poti pierde chiar daca esti cel mai bun ![]() ![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 1 Mai 2010 09:30 |
||
eu zic k dc pierzi...n'ai prea avut nimic.... ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 1 Mai 2010 09:35 |
||
cati ani ai fetita?? | ||
bluelight Postat pe 1 Mai 2010 09:38 |
||
Eu nici nu stiu ce mai e de facut. De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere. Tu trebuie sa ai incredere in tine si sa stii ca nu tu ai o problema ci el. | ||
Doara Postat pe 1 Mai 2010 11:14 |
||
data viitoare ai sa stii sa-ti alegi mai bine prietenii!! | ||
narcysa Postat pe 8 Mai 2010 06:11 |
||
In acest caz resemnarea e cea mai buna varianta.Viata merge inainte cu bune si cu rele. Oricum, intamplarea ta e naspa rau de tot. Ia cu miere sa-ti treaca amaraciunea. ![]() ![]() |
||
Anilus Postat pe 9 Mai 2010 07:26 |
||
pai in primul rand cum a scris si erika1 tb sa afli daca prietena ta ar face asa ceva sa fie cu el!aici vei vedea daca chiar ti-e prietena. Normal asta n-o sa schimbe situatia ta dar vei stii daca dupa aceasta despartire poti vedea in ea un sprijin,dar daca ea vrea asa ceva nu ai de ca sa-ti para rau ai scapat de 2 fiinte fara siflet si stii se mai intoarce roata ti-o spun din proprie experienta..... Daca asa vor sta lucrurile treci peste ...e greu dar nu te merita nici unul dintre ei tu nu ai nicio vina. Asa ca fatoooo curaj ![]() ![]() |
||
tRUSTME Postat pe 18 Iunie 2010 18:15 |
||
De la: erika11, la data 2010-05-01 09:23:14buna as vrea sa va povestesc si eu ceva ..Pana ieri :( am fost cu un baiat lucrurile mergeau bine pana la un moment dat cand relatia noastra a inceput sa se destrame cate putin ,vedeam acest lucru dar ma simteam complet neputincioasa vroiam sa cred ca nu e asa! asta pana aseara cand mi-a spus ca e mai bine sa ne despartim si sa ramanem prieteni foarte buni ...eu l-am intrebat motivele iar el mi-a replicat banal cand am adus-o in discutie pe prietena mea el mi-a zis ca o place si ar fi posibil sa fie cu ea ! atunci a cazut cerul pe mine ce ma sfatuiti sa fac ?? In opinia mea nu ar trebui sa faci nimic! Nici macar nu ai ce regreta, nu te arata ranita, dimpotriva...fa-l sa creada ca la o despartire te gandeai si tu, deoarece in ultima vreme relatia voastra nu mai era asa cum ti-o doreai! Iar "prietenei" tale spune-i..."eu stiu ce am pierdut, dar tu habar nu ai ce ai castigat"! ![]() |
||
Morena29 Postat pe 19 Iunie 2010 12:08 |
||
De la: tRUSTME, la data 2010-06-18 18:15:28pai in primul rand cum a scris si erika1 tb sa afli daca prietena ta ar face asa ceva sa fie cu el!aici vei vedea daca chiar ti-e prietena. ![]() |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Iunie 2010 12:21 |
||
mai pana la urma l-o vrut?? ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 19 Iunie 2010 20:26 |
||
prietena ta??? ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 19 Iunie 2010 20:31 |
||
In toata povestea asta , care desi e dureroasa, nu cred ca are cineva vreo vina. Oamenii se impaca si se despart. E ceva firesc. La fel de firesc cum e si sa te indragostesti. Mie mi se pare ca baiatul a luat o decizie destul de matura. Daca s-a indragostit de prietena ta, a facut foarte bine ca ti-a spus....din timp chiar. Gandeste-te ca ai fi putut fi in locul lui....nu ai fi facut acelasi lucru? Cand se intampla sa te indragostesti, te indragostesti si e mai bine sa-i oferi persoanei cu care esti implicat deja intr-o relatia libertatea, posibilitatea de a intalni alti oameni. Vei trece peste, chiar daca doare. ![]() |
||
Rha Postat pe 29 Iunie 2010 16:54 |
||
Cel putin a fost corect si ti-a zis, nu ai auzit din alta parte sau lai vazut cu ia , gindestete cit te-ar fi durut atunci. Nu fi suparata ![]() ![]() |
||
garbo134266 Postat pe 30 Iunie 2010 18:14 |
||
scuze ca am raspuns asa de tarziu dar da pana l-a urma l-a vrut ... am discutat cu ea ![]() ![]() va multumesc tuturor pentru sfaturi ![]() ![]() |
||
erika11 Postat pe 18 August 2010 23:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce inseala barbatii femeile? | 1120 | De la: fleurdelis 25 Februarie 2010 21:14 |
Sunteti fidela? | 80 | De la: garbo015979 21 Ianuarie 2010 19:00 |
SUCCESUL...ESTE SCOPUL VIETII ... | 40 | De la: ana02 20 Iulie 2009 09:41 |
|
||
Ai iertat-o,dar cum te convingi sa mai ai incredere in ea? | 328 | De la: garbo090878 22 Decembrie 2016 20:54 |
De ce doare atat de mult tradarea? | 42 | De la: roby_cado 29 Martie 2011 21:45 |
De la manipularea emoțională la abuzul sexual asupra copiilor: Mecanismele prin care copiii sunt vulnerabilizați și devin victime
Holy Spider, controversatul thriller al regizorului Ali Abbasi, inspirat de cazul unui criminal în serie care a ucis 16 femei, din 27 ianuarie la cinema. Filmul se află pe lista scurtă pentru Oscar
S.O.S! Ajută și tu o mamă să traiască pentru copiii ei!
”Răspunde cu suflet vârstnicilor singuri!” – campanie pentru sprijinirea seniorilor aflați în situații dificile