In situatia de fata ce sa fac mai intai?

Sunt de acord cu totusica. Zi-i tipului adio si-un praz verde. O sa planga el in pumni destul de curand.

Amarezza, nu-ti pierde speranta
sierra_ig
Postat pe 3 Februarie 2010 11:32
Fara sa vreau ma gandesc la vorba aceea cunoscuta: ai grija ce-ti doresti. Ne dorim enorm sa aflam adevarul iar cand il aflam si ne doare rezultatul, ne dam cu capul de pereti M-a framantat mult ce si cum sa fac. Am decis sa nu fortez nota, deocamdata, sa nu provoc singura o discutie aprinsa atata timp cat el nu isi doreste sa participe. Il voi monitoriza. Da, exact acesta e cuvintul cel mai potrivit. Am sa-i urmaresc din umbra fiecare miscare pentru ca am parghiile necesare. Asa a fost sa fie. Uneori forte nevazute iti deschid cai de neintels. Din intamplare i-am aflat parola mailului si nici nu vreau sa ma gandesc cum de am reusit. Ii pot citi corespondenta, ii pot citi conversatiile de pe messenger, pot afla istoricul convorbirilor de pe skype. Cum s-ar spune, vai de mama lui cand ma uit in ochii lui pentru ca stiu tot adevarul. OFFFFFF dragilorcaile Domnului sunt neintelese uneori. Oare de ce ajung in asemenea situatii extreme doi oameni care s-au iubit? Ma uit la sotul meu cand vine uneori acasa ce figura de nevinovat afiseaza, ce texte mincinoase imi serveste de ajunge probabil sa le creaada si el si ma minunez. Ma minunez pentru ca stiu clar daca tocmai a dialogat cu cealalta la telefon sau pe messenger sau daca s-a intalnit cu ea peste hotare . Interesant este ca merge la limita dintre adevar si minciuna. Spune doar pe jumatate adevarul iar restul ori il ascunde ori il transforma in minciuna.
Familia se pare ca nu doreste sa si-o piarda. Cel putin nu acum.S-a reintors in tara, planuri de viitor exista alaturi de familie, isi vede de obligatiile casei, tine legatura cu prietenii de familie, are grija de copil si parintice mai...imaginea exterioara este intacta.
De fapt, se pare ca asta il intereseaza cel mai mult. Imaginea. Isi iubeste imaginea iar pentru a si-o pastra intacta se comporta ca atare.
Oare cate casnicii de genul asta or exista?. Auzim de nunti de aur, de argint si cate or mai fi. Dar ce se afla in spatele lor si cate compromisuri fac cei care raman impreuna peste jumatate de secol, putini cunosc.
Claire
Postat pe 3 Februarie 2010 12:03
Multumesc, sierra! Poate in alta viata ( daca exista) voi alege mai bine
amarezza
Postat pe 3 Februarie 2010 12:03
Lasa alta viata. Mai ai mult din asta. Alege din nou. E loc pt toata lumea.
sierra_ig
Postat pe 3 Februarie 2010 12:06
usor de zis gru de facut,dupa atitia ani
inis
Postat pe 3 Februarie 2010 12:10
claire...cu atat mai mult cu cat te minte cu nerusinare....minte-l si tu, tot cu nerusinare, ca inca il iubesti numai pe el.....toaca-i banii si fa-te frumoasa...iesi din coconul trist in care esti acuma...infloreste...accepta mici flirturi nevinovate cu alti barbati...zambeste cand primesti complimente politicoase pe strada si arata-ti frumusetea interioara, daca vezi ca un barbat se tine scai dupa tine si te accepta asa cum esti....si pentru nimic in lume nu te da de gol ca ii citesti mailurile si messurile....isi va schimba parola si ciu-ciu "noutati" - macar asa vei stii ce are in cap cu tine, cu familia ta....macar asa il vei putea "supraveghea" fara sa stie....stiu ca iti este infiorator de greu si ca te zbati sa intelegi unde s-a gresit.....dar acuma e tarziu....parerea mea ar fi sa incerci sa te aduni si sa incerci sa iti regasesti frumusetea interioara si exterioara...stii ce spune o zicala romaneasca...ce nu te doboara te intareste.....hai bafta si fii tare....
tutankhamon
Postat pe 3 Februarie 2010 12:10
ce faci tu acuma se cheama pierdere de vreme, adica, ii traiesti viata lui, nu pe a ta~
tu nici nu existi, de fapt
pacat, viata-i frumoasa, si tare scurta, e pacat s-o pierzi spionand
cel mai bine e sa pui cartile pe fata, asa vei sti in ce punct te afli si in ce directie pornesti la drum
zambila
Postat pe 3 Februarie 2010 12:14
si cred ca tut are dreptate
inis
Postat pe 3 Februarie 2010 12:14
Claire, draga mea, e ok ce faci, dar ai grija ca tot ce vei afla sa nu te chinuiasca si mai mult. Ai un atu fata de el: stii exact ce face, ce minte, cand spune adevarul....foloseste aceste lucruri in favoarea ta. Daca va sti ca tu il urmaresti, ca ii cunosti toate demersurile si discutiile se poate sa reactioneze violent sau sa nu-l mai intereseze imaginea sa.....
Stii ce mi-a spus mie " al meu"?....."daca ai fi tacut si nu ai fi cautat sa aflii, aveam in continuare o familie!". A avut tupeul sa imi spuna ca daca aveam si eu o relatie paralela ca si el, nu l-as mai fi sufocat cu dragostea si atentia mea si totul era OK Acum, zambesc, dar in acel moment am suferit amarnic ..pt un nenorocit care nu a avut curaj sa spuna ce vrea, ce simte ...
amarezza
Postat pe 3 Februarie 2010 12:15
si ce daca isi schimba parola stiu eu cum sa o spargi si p aia
hadassa
Postat pe 3 Februarie 2010 12:15
vezi ca ai postat de pe contul clona!
Ines
Postat pe 3 Februarie 2010 12:19
Barbati sunt ..garla :) . Nu asta e problema. Problema ar fi ca sunt genul de om caruia ii place sa intre pe usa din fatza. Imi place sa merg cu fruntea sus si sa privesc oamenii in ochi. Asta ma framanta cel mai mult in momentul de fatza. Nu sunt facuta pentru o viata dubla..sau mai exact, nu m-ar multumi o viata dubla...desi, sincer, la ce mizerii inghitim uneori din partea consortilor zau daca nu merita sa ne iubim si noi intr-un mod egoist. Acum scriu la suparare. Astept sa vad ce-mi vor aduce zilele urmatoare
Claire
Postat pe 3 Februarie 2010 12:21
ines...tu la cine te referi??? sau a dat damblaua lui piku si in tine????vedeti numai clone???
tutankhamon
Postat pe 3 Februarie 2010 12:21
Claire, intrebai cate familii traiesc asa.....multe, prea multe chiar! Si culmea.... multi traiesc intr-o relatie deschisa, adica fiecare cu viata sa si pastrand imaginea familiei in fata societatii Parerea mea: Asta nu e viata!!!!!!
amarezza
Postat pe 3 Februarie 2010 12:22
pai, ce sa faci...
in principiu, ai cam doua variante:
-daca esti sigura ca vrei sa continui, taci si inghiti, in speranta ca el o sa se plictiseasca si o sa revina la tine
-daca te-ai saturat, il confrunti, ii spui ce-ai de spus, si apoi il trimiti la ea cu bagaje cu tot

zambila
Postat pe 3 Februarie 2010 12:37
hadasa raspunde ca si cum ar fi claire...
"si ce daca isi schimba parola stiu eu cum sa o spargi si p aia "

hmmm....ciudat!
Ines
Postat pe 3 Februarie 2010 12:42
cel mai tare topic pana acum
e adevarat barbatii , majoritatea daca sunt insurati acasa, in strainatate au cate o amanta . trece timpul mai repede , munca pare mai usoara , fac lucruri impreuna , au senzatia ca nu trece viata pe langa ei si ei se sacrifica numai pentru familie , muncind din greu peste hotare .
acum ......concluzia ? si femeia acasa ar trebui sa faca la fel , sa aplice acelasi principiu .

Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Mirela , prietena mea din Buzau , ca atunci cand a aflat ca barbatul ei care lucra pe un vas de croaziera o inseala cu una din Thailanda , si-a luat viata , ca pur si simplu nu a suportat sa creasca sigura 2 copii.
luiseadriana
Postat pe 3 Februarie 2010 12:42
Bravo Zambilutza!...way to go!
...sau, poate vrea s-astepte sa-i puna pampers la batranetze?
Ines
Postat pe 3 Februarie 2010 12:44
ines teai suparat rau pe mine sorry
hadassa
Postat pe 3 Februarie 2010 12:44
eu crez ca mirela aia s-a omorat numa' de-a dracu', sa-i lase lu ala copii sa-i creasca...
zambil
Postat pe 3 Februarie 2010 12:44
ines..in sensul ca fata - hadassa - stie cum sa-i spuna lui claire cum sa ii sparga parola sotului.....eu cel putin asa am inteles....
tutankhamon
Postat pe 3 Februarie 2010 12:44
ntz!...nu-i asa!...ar fi spus: "Iti spun eu cum sa-i spargi parola!"
Ines
Postat pe 3 Februarie 2010 12:46
mersi tuth asa e dar ines sa supi si nam vrut
hadassa
Postat pe 3 Februarie 2010 12:48
Ce cinic esti zambile Dar pacat de ea si de copii. Eu ii ziceam sa stea pe vasul ala pana-i sta pulsul si sa-i dea la bostan vietnamezei... Ca aici, in tara n-o sa mai aiba cui. Si basta.
sierra_ig
Postat pe 3 Februarie 2010 12:50
zambile chiar esti cinic. crezi ca ii creste ala ? el e tot pe vapoare , cu toape dealea mici care stiu sa faca si masaj. ideea e ca pe copii ii cresc babetii
luiseadriana
Postat pe 3 Februarie 2010 13:30
ce mai faci Adriana?? :-) Te-ai mai distantat de relatia ,,problema"? :-)
reyya
Postat pe 3 Februarie 2010 13:37
viata merge inainte , nu? si apoi viata e frumoasa nu are rost sa stai sa iti plangi de mila
luiseadriana
Postat pe 3 Februarie 2010 13:48
Mda! Tocmai am aflat ca peste 2 saptamani va pleaca din nou in delegatie. Brusc a aparut o deplasare neasteptata. Desi drumul este chinuitor obositor samd, vezi domne nu poate refuza,..si marmotaaaa!! Baliverne cat cuprinde. Minte cu aceeasi nepricepere si nerusinare ca in clasele primare. Parc-ar fi fiumeu in clasa I .
Asadar voi avea 2 zile libere in care as putea consulta un avocat pe probleme de divort, sau un consultant marital. Sau de ce nu, as putea pleca la munte intr-o stare de Je m'en fous. Sau pur si simplu pot sta in casa cu nasul cufundat in carti..sau lipita de net aplicand in disperare pe siteurile de joburi . Ma pot chiar face uitata intr-o vizita la vecinele mele de palier, babutele.

Ce vise imi faceam despre iubire, convietuire, viata de familie!!!
Nu sunt fumatoare dar tocmai mi-am aprins o tzigara si-o savurez pe terasa, in liniste, cu ochii lipiti de geam. Peisajul e superb. Nu vreau decat sa-mi golesc mintea de ganduri, fie si prêt de un minut.
Realizez ca am mare nevoie de echilibru, de calm si cumpatare. Maine merg la Ateneu sa-mi cumpar un abonament. O seara pe saptamana va fi a mea si numai a mea.
Claire
Postat pe 3 Februarie 2010 17:23
Nu draga mea! toate serile trebuie sa fie ale tale!...ori ii dai papucii ori joci murdar...te gandesti doar la tine, nu-ti refuzi nicio placere si mimezi dragostea eterna...il poti chiar intoarce!...aranjeaza-te, flutura-te pe sub nasul lui in tinute sexoase...al meu sot si acum se uita lung...din pacate, pentru el, e prea tarziu!
Ines
Postat pe 3 Februarie 2010 17:31
Claire - o singura data am fost in situatia in care am ...intuit niste conversatii intre doua persoane foarte apropiate. Una dintre persoane era barbatul pe care il iubeam. In citeva zile am deschis mail, mess, am primit desfasuratoarele convorbirilor telefonice pt ambele telefoane.... Mi-a stat.... ceasul, ca sa spun asa.

Nu mi-am imaginat nici un moment ca viata e asa si ca el poate fi exact cum nu l-am vazut pina atunci. Sincer vorbind, era prea "alb"pina in acel moment ca sa nu se transforme in negru, ci in gri. Nu i-am mai vazut nici macar partile bune. In citeva zile, toata viata mea s-a schimbat radical.Pina si trecutul s-a schimbat. Nu mai aveam trecut, pentru ca nu-l mai credeam. Iar pentru mine momentele alea au fost extrem de dure - eu le-am facut asa. Am vrut tot adevarul. Nu jumatate. Si am avut tot adevarul, fara menajamente. Iar daca mi s-ar mai intimpla o data acelasi lucru, crede-ma ca nu le-as mai citi corespondenta.E ceva ce a scris fara sa isi imagineze ca va ajunge la mine vreodata - deci nu el mi-a facut rau, sau cel putin nu intentionat, eu mi-am facut...
Le pastrez si acum dar nu le-am mai deschis niciodata. Chiar si dupa ani, dor.

Corespondenta privata poate este mai bine uneori sa fie privata. Mi-a luat mult timp sa inteleg ca acele cuvinte aveau exact aceeasi valoare ca si cuvintele pe care mi le scria mie, deci ar fi trebuit sa pun semnul egal intre ele. Eu am anulat brusc tot ce mi-a spus mie si am crezut tot ce i-a spus altcuiva. Adevarul nu asta e. Atunci cind nu poti sa pastrezi balanta, pentru echilibrul tau e mai bine sa pleci, sau sa ramai - dar sa nu fii martora la toate discutiile lor. Te otravesti cite un pic, de fiecare data.
Ar trebui sa iti faci viata mai frumoasa. Cu sau fara el. Si nu asa ti-o faci. Poti sa traiesti frumos - sau poti sa traiesti, de fapt - citindu-i zilnic declaratiile catre alta femeie?!
quasaria
Postat pe 3 Februarie 2010 21:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
WORKSHOP DORINTA SEXUALA IN CUPLU: 24 OCT. 2010 1 De la: CLINICAAQUAMARIN 11 Octombrie 2010 15:37
Dragoste si Libertate in Doi! 15 De la: walkiria 9 August 2011 23:20
Sex este tratament cosmetic 30 De la: estela 7 Iunie 2011 01:01
povestea mea trista- SOS 81 De la: garbo206316 21 Iunie 2011 09:01
Relație de cuplu fără intimitate 14 De la: garbo_472262 3 Septembrie 2017 21:01
Setari Cookie-uri