....e vina mea?

..salut la toata lumea.Sa fiu concisa,am o mica problema.Dupa o prietenie de ceva timp,eu vreau sa renunt la prietena mea pentru ca nu vreau sa ajung ca ea,ne-am sprijinit la inceput,ne ceream pareri,doar ca la un moment dat ea a inceput sa umble cu baieti,amandoua avand acum doar 14 ani,eu sunt genul de persoana cu reguli,precauta si cu principii,si vara asta ea si-a inceput viata sexuala,cu un baiat dintr-o familie saraca,dupa ce se cunosteau doar de vreo 2 saptamani,si nu s-au protejat.Am fost langa ea si am vrut sa o aduc pe drumul cel bun..N-am reusit,riscand sa fiu etichetata ca ea....Acum cateva zile am zis sa pun punct unei prietenii de la care nu am nimic de castigat,plus ca ea m-a inselat si cu fostul meu prieten,in sensul ca au facut sex....am incercat sa o fac sa se schimbe,acum cand mi-am dat seama de ceea ce a facut si de ceea ce va face in continuare.N-am vrut sa-i zic in fata asta,pentru ca nu stiam cum sa-i zic fara sa o ranesc,si i-am lasat un mail,aseara am primit altul de la ea,in care ma injura,si imi spunea ca sunt o proftoare,ipocrita,etc.si in care ma ameninta ca ar putea sa ma omoare.Am si eu partea mea de vina.Ea nu are o reputatie super buna,si toata scoala aproape stie ce-a facut ea.Eu nu m-am sfiit niciodata sa spun lucrurilor pe nume,si ea crede ca am barfit-o.Regret asta in cazul in care are dreptate,insa nu cred ca e numai vina mea....A aparut pe un site porno in filmulet cu ea in care facea felatie cu un baiat.si multi l-au vazut.E vina mea?
Cristina_Maria_B
Postat pe 17 Decembrie 2009 11:52
crys14,ati dat teza la matematica?daca da,cum ti s/a parut?
elodia
Postat pe 17 Decembrie 2009 11:56
o da dupa vacanta de iarna
acum a fost cea la romana
eladaela
Postat pe 17 Decembrie 2009 11:57
cred ca la romana s/a descurcat bine...
elodia
Postat pe 17 Decembrie 2009 12:00
scumpo...nu e vina ta mama...pentru ca nu tu ai impins-o sa face treburile astea....incearca sa vorbesti deshis cu mama ta sau, daca ti-e rusine de mama ta, incearca sa vorbesti cu doamna diriginta sau cu o profesoara care iti e mai apropiata....e foarte bine ca tu nu ti-ai inceput inca viata sexuala...esti mult prea cruda....si, sincer, daca o incepi acuma, de curiozitate, vei regreta mai tarziu....pentru ca vei intalni cu adevarat un baiat serios si care o sa tina la tine si vei vrea sa fii numai pentru el, dar tu vei fi "inceputa" de altul....vad ca ai notiuni de sexologie asa ca nu mai intru in detalii...intelegi tu....nu este o rusine ca inca nu ai inceput viata sexuala si nici nu esti mai prejos decat alte domnisoare de varsta ta....crede-ma pe cuvant....am fost si eu exact in situatia ta.....si mi-am vazut de scoala, am o facultate si o casnicie minunata.....pentru fiecare lucru e timpul lui....te pupacesc si ai grija de tine....
tutankhamon
Postat pe 17 Decembrie 2009 12:00
da...io-te ce eseu a facut....
eladaela
Postat pe 17 Decembrie 2009 12:01
Crys draga fata aia nu are mama?
lala_cri
Postat pe 17 Decembrie 2009 12:01
crys 14,ce mai face iubitul tau,care in 25 noiembrie te inselase deja de doua ori si venea la tine cu capul plecat?
pe el ti l/a suflat prietena ta?
elodia
Postat pe 17 Decembrie 2009 12:08
ha???
tutankhamon
Postat pe 17 Decembrie 2009 12:09
Ei bine..da..m-am despartit de el....si da..el a fost cel care..ei bine..a facut ce-a facut cu ea..amandoi m-au tradat doar ca acum nu mai simt nici un fel de remuscare ca am renuntat la el...si....da..am dat teza la romana...sper ca voi lua nota mare..si merci pentru sfaturi,au fost super folositoare,si desi sunt o pustoaica...ma simt super cand primesc ajutor.
Cristina_Maria_B
Postat pe 17 Decembrie 2009 20:30
crys, la 14 ani e destul de greu sa realizezi care sint lucrurile care conteaza cu adevarat.
Si cu adevarat nu conteaza cu cine si cind te culci prima data. Si nici macar nr. de iubiti - ca nu sint trofee la insectar astia.
O sa cresti mare si o sa descoperi ca nu judeci oamenii dupa viata sexuala. Sint multe alte aspecte care definesc pe cineva. Si multe alte lucruri cu care sa te mindresti sau de care sa iti fie rusine - in afara de himenul intact sau de portofoliul de penisuri vizitate.
Asternuturile sint doar o parte din viata unui om, barbat sau femeie - poate cea mai putin relevanta.

quasaria
Postat pe 17 Decembrie 2009 23:41
da...q.....dar sa fii pura si inocenta pentru iubirea ta adevarata e ceva nuu????
tutankhamon
Postat pe 19 Decembrie 2009 01:34
pai da...
Cristina_Maria_B
Postat pe 19 Decembrie 2009 11:23
Sa stii ca la 14 ani nu intelegi chiar nimic din sex. N-am inteles eu la 18 asa ca tu la 14...
Trebuie sa mai astepti sa te maturizezi si interior si exterior. Inca esti necoapta. Cu cat incepi mai devreme cu atat vei avea deceptii mai multe si mai mari. La varsta asta baietii nu stiu ce vor sau vor doar sex si trebuie sa fii constienta ca foarte putine cupluri rezista sa fie impreuna de la varsta de 14 ani. Deci, prima data cand un pustan de varsta ta iti cere sa te culci cu el, gandeste-te bine si poate realizezi ca oricat de mult il iubesti nu prea aveti sanse sa ramaneti impreuna. Si daca tu crezi ca merita...
Doara
Postat pe 19 Decembrie 2009 13:15
e foarte usor sa te joci cu dansa intr-insa.....iar la varsta asta totul se face din pura curiozitate.....nu din dragoste.....
tutankhamon
Postat pe 19 Decembrie 2009 14:27
tuth, puritatea e in alta parte anatomica, dupa aprerea mea...
Si diferenta tot in alta parte.

Mi se pare la fel de periculos sa ridici la rang de principiu de baza si faptul ca TU NU faci sex cu oricine, si ca faci cu oricine. Nici cu da, nici cu ba, n-ar trebui sa fie asta o piatra de hotar. Este vorba doar de cita importanta acorzi subiectului.
Pina la urma, daca iti spun sa nu te gindesti la un cal roz, primul lucru care iti vine in minte e un cal roz.... nu? Ca doar trebe sa identifici la ce nu trebe sa te gindesti.
quasaria
Postat pe 19 Decembrie 2009 19:38
a fi neintinata in partea aia la care ma refer eu, duce, automat, si la puritate in partea la care te referi tu....pentru ca sufletul si mintea sunt mai curate...si nu...nu ma intelege gresit ca sunt adepta virginismului pana la casatorie...dar macar sa inteleaga ceva din acest act......sa nu o faca din curiozitate.....ca nu ramane cu nici o amintire...
tutankhamon
Postat pe 19 Decembrie 2009 19:44
cred ca ai inteles la ce ma refeream.

Probabil fatucilor astora ar trebui sa le explice cineva ca peste citiva ani o sa li se para sexul la fel de palpitant si aventuros ca a respira.
In fond, e o necesitate naturala ca oricare alta: asa cum si a te hrani e o necesitate naturala. Sigur, poti sa maninci caviar sau poti sa maninci rahat.
Dar in ambele cazuri se numeste ca maninci.
Asta ca sa mai eliminam din iluzii....
quasaria
Postat pe 19 Decembrie 2009 19:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Boala care nu ma lasa sa ami traiesc viata 142 De la: garbo207334 8 Februarie 2015 20:54
Foaia de pe stalp ( varianta moderna a gazetei de perete) 164 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
relatie serioasa 16 De la: nelly05 1 Octombrie 2009 13:26
prieteni sau dusmani 32 De la: Axl_22 10 Noiembrie 2011 17:52
cu sufletul zdrobit ce sa fac 31 De la: caleidoscop 20 Ianuarie 2012 08:23
Setari Cookie-uri