Te casatoresti cu cea mai draga fiinta (asa e la inceput ) si iti doresti ca niciodata sa nu patesti ca ceilalti pe care ai cunosti , ...SA FII TRADAT ! Dupa un lung sir de ani petrecuti impreuna , din prea multa Dragoste ajungi sa treci mai usor cu vederea din metehnele si scaparile ocazionale a celei mai iubite fiinte din viata ta ? PROSTIE SAU DRAGOSTE OARBA ? LA 38-40 de ani e grea Problema ! Nu sunt singura fiinta LOVITA de sindromul " fraier de schimb " si nici nu se va termina in vreun fel ,la mine sau cu mine povestea URSUL pacalit de VULPE ! Este insa foaaaaaaaarrteeee COMPLICAT ! Daca ai fi in aceeasi postura NEDORITA , cum ai reactiona in fata Ei ? Am ajuns la rascruce de drumuri si nu stiu pe care dintre ele sa o apuc ! Fiinta draga inimii mele trateaza in mod rece, sec si nonsalant CASNICIA , exact ca pe un sport NATIONAL ! | ||
crissreno Postat pe 18 Noiembrie 2009 03:12 |
||
---|---|---|
in genere suntem mai orbi decat vrem sa recunoastem...iar atunci cad nu-i asta, neplace sa ne mintim.pana dam piept cu viata | ||
bluelight Postat pe 18 Noiembrie 2009 03:41 |
||
Ai dreptate....in privinta mintitului "de unul singur' 1 Parca nu era suficient ca ne minte jumatatea de linga noi ! MASOCHISM sau TERIBILISM ? | ||
|
||
crissreno Postat pe 18 Noiembrie 2009 03:52 |
||
nu asta am vrut sa spun...in sfarsit. cand un om te minte nu are caracter sau nu poate discuta cu tine . |
||
bluelight Postat pe 18 Noiembrie 2009 04:21 |
||
E O.K.Asa este ! | ||
crissreno Postat pe 18 Noiembrie 2009 04:34 |
||
vezi ca intelegi doar ce-ti convine . s-ar putea sa ai problema asta si in alta parte. | ||
bluelight Postat pe 18 Noiembrie 2009 04:44 |
||
Daca urmareai Profilul ai fi observat ca vorbim despre o FEMEIE si ea e POAMA ! MERSI oricum....pentru conversatie ! Ai fost cu adevarat DRAGUTA sa-mi raspunzi ! | ||
crissreno Postat pe 18 Noiembrie 2009 05:02 |
||
de ce nu ma mir?? citeste primul tau mesaj si ultimul.parca nu vorbesti de aceeasi femeie. si daca tot te-am enervat mai citeste odata si mesajele mele.sigur ai sa intelegi altfel |
||
bluelight Postat pe 18 Noiembrie 2009 05:17 |
||
daca te-a inselat dupa mai multi ani de casnicie, poti alege una dintre cauzele astea: - are in sange inselatoria; - nu te-a iubit, avea doar nevoie de statutul de femeie casatorita; - ai provocat tu inselatul, si-n cazul asta iti meriti cornitzele. |
||
pik_nik Postat pe 18 Noiembrie 2009 05:47 |
||
dupa cum pune problema as paria pe a treia... | ||
bluelight Postat pe 18 Noiembrie 2009 05:49 |
||
exceptand orgoliul masculin ce te impiedica sa te prefaci ca nu s-a intamplat nimic si.... sa-ti vezi de viata ta?sa nu spui ca din prea multa iubire...analizeaza... pentru ca de multe ori in spatele unei pretinse iubiri se ascunde dorinta de a monopoliza sentimentele celui de langa tine..si apropo de POAMA -tare urat mai suna- dar exista o specie care nu da rod decat atunci cand isi apleaca ramurile...acum vezi si tu care-i pomul si care-i rodul | ||
lika Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:38 |
||
NU vreau sa fiu ipocrita...dar de ce sa continuam sa stam cu aceeasi persoana atunci cand parerea noastra despre ea s-a schimbat decisiv si nu intamplator??? De ce nu punem punct macar atunci,cand macar o parte din ce a fost,poate frumos,mai poate ramane asa, in amintire??? | ||
DORI_ Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:44 |
||
Ai perfecta dreptate Daniela dar nu cred ca multi dintre cei tradati nu pot din diferite motive sau mai exact sunt copii care te opresc . | ||
ancaflorea36 Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:49 |
||
ti-au spus copiii asta?? | ||
eladaela Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:50 |
||
pai atunci chiar nu esti ipocrita. | ||
bluelight Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:51 |
||
eu cred ca e mai comod sa inchizi ochii decat sa-ti speli hainele murdare prin salile de judecata ...si cate mai urmeaza dupa | ||
lika Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:54 |
||
cand ai copii mai trebuie sa uiti de tine si sa mergi mai departe. asta este parerea mea. | ||
ancaflorea36 Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:55 |
||
Anco si Elado, le amestecati. Fata vorbea de ce simte celalalt. |
||
bluelight Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:57 |
||
Nu e chiar asa cu copii!!! Copii cresc...se duc...tu ce vei face??? Trebuie sa te gandesti la o cale de mijloc! |
||
walkiria Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:57 |
||
blue,anca ii spunea ca indiferent de ce simte,are copii si nu poate pune punct |
||
eladaela Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:58 |
||
ce poti da celor din jur cand in tine e pustiu?? si citind concluziile voastre mai zic ca : drumul spre iad e pavat cu toate aste bune intentii . |
||
bluelight Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:02 |
||
de acord | ||
eladaela Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:03 |
||
iadul ti-l construiesti singura daca nu ai taria de a lua o hotarare scaldatul acesta in ape tulburi si intrebarile gen" de ce?" nu fac decat sa lungeasca agonia |
||
si_totusi Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:06 |
||
zau...nu poti sa stii tu care este drumul spre iad...pentru nimeni!! Pentru a putea trage o concluzie...ai nevoie de mult mai multa informatie.De fiecare data adevarul e undeva la mijloc iar intr-o relatie...nu exista niciodata un singur vinovat!!E o chestiune de recunoastere si acceptare!!!:) |
||
walkiria Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:07 |
||
walki, cand e vorba de genul acesta de probleme, iadul e la fel culmea e ca , cel comportament are cam aceleasi sabloane povestea cu adevarul care e la mijloc e falsa. nu e asa |
||
si_totusi Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:10 |
||
bineanteles ca nu pot stii pt altcineva. dar pot stii ca nu e firesc sa fii singur si ca acceptand compromisul de a ramane unde nu mai esti de dragul copiilor , vei accepta pe urma mai devreme sau mai tarziu si alte compromisuri .... | ||
bluelight Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:13 |
||
mda... | ||
zambila Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:15 |
||
cele care umbla vraistea si descopera ca au parte de acelasi tratament, crede-ma ca, nu sufera prea tare. dimpotriva. daca au un interes, vor trece foarte usor peste asta trebusoara, manipuland si zapacint omuletul. le cam doare-n paispe ca ala umbla cu altele eu nu cred ca de triseaza un nene nevasta e de vina nu-i place de ea, ii spune sincer si se despart. nu inseala, nu minte, nu joaca teatru |
||
si_totusi Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:15 |
||
blu, compromisul e cea mai proasta decizie dragostea nu se cerseste si nici respectul |
||
si_totusi Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:17 |
||
totusico...nu vorbeam de lucrurile concrete.Vorbeam de ceea ce se vorbeste aici.Nu se cunosc toate datele"problemei" pentru a putea exista un rezultat. Si stii ca eu nu dau in extreme de obicei.Asa...ardeleneste...incet dar sigur. (noooo......ham...) |
||
walkiria Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nunta | 2 | De la: cinezee 20 August 2009 18:32 |
Scoala cinica... | 25 | De la: fleurdelis 15 Decembrie 2009 08:40 |
ne casatorim si acum ma bate la cap cu dans, dj si aranjamente | 14 | De la: raul_constantin 21 Noiembrie 2017 20:38 |
|
||
Buchetele de flori la mana domnisoarelor de onoare? | 6 | De la: Roxxynela 20 Iulie 2009 15:29 |
Ma simt foarte singura | 51 | De la: garbo_1304 7 Decembrie 2012 19:34 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice