punctele negre

cum sa scap de punctele negre ?am tenul mixt si mai nou imi tot apar p nas si p frunte...ce tretemente sa folosesc?astept raspuns
annamariac
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:43
Draga mea eu folosesc Clearskin gel de curatare pentru puncte negre. E foarte bun, am si eu tenul la fel ca tine numai ca un pic mai gras. Sper sa iti fie de ajutor. Daca nu poti sa folosesti tarate sau faina de malai amestecat cu un pic de sapun lichid sau gel de dus (nu mult, pt ca usuca tenul)si un pic de apa, amestesci pana iasa o pasta si de masezi cu ea pe ten;te va pisca un pic tenul dar este normal pt ca asa se intampla cand curata, pentru rezultate mai bune fati infuzie cu ceai de musetel min. o data pe saptamana si dupa aceea aplica o crema ,eu folosesc Nidoflor, :sml-happy0158 Pe mine amandoua metodele mau ajutat, succes!!
Ale93
Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:42
De la: Ale93, la data 2010-01-16 10:42:01Draga mea eu folosesc Clearskin gel de curatare pentru puncte negre. E foarte bun, am si eu tenul la fel ca tine numai ca un pic mai gras. Sper sa iti fie de ajutor. Daca nu poti sa folosesti tarate sau faina de malai amestecat cu un pic de sapun lichid sau gel de dus (nu mult, pt ca usuca tenul)si un pic de apa, amestesci pana iasa o pasta si de masezi cu ea pe ten;te va pisca un pic tenul dar este normal pt ca asa se intampla cand curata, pentru rezultate mai bune fati infuzie cu ceai de musetel min. o data pe saptamana si dupa aceea aplica o crema ,eu folosesc Nidoflor, :sml-happy0158 Pe mine amandoua metodele mau ajutat, succes!!


Nidoflor ? Esti sigura ?
Kid0
Postat pe 23 Ianuarie 2010 02:38
da nidoflorul este f bun doar ca imbatraneste pielea mai ceva ca un fond de ten, asa ca cel mai bine ar fi sa te lasi de fumat in caz ca fumezi, sa ai o igiena mai stricta, incearca si spirt, pentru ca solutiile alea de puncte negre toate is pe baza de spirt.

si eu am puncte negre dar din cauza tutnului si nu mai stiu ce sa incerc ca le am incercat pe toate.:(
ankamaria18
Postat pe 4 Februarie 2010 08:47
Este prima data cand scriu si cred ca trecut ceva timp de cand a fost lansat mesajul,imi cer scuze si sper ca nu jignesc, dar in ce epoca traiti??? tarate si malai, gel de dus si sapun, spirt pt puncte negre?????
In nici un caz....incearca o parere la un cabinet cosmetic...daca vrei detalii poti sa ma intrebi
garbo095712
Postat pe 5 Februarie 2010 23:28
daca o sa folosesti o solutie contra punctelor negre de la Favisan ,vei reusi sa scapi de ele.eu asa am reusit.
altrate
Postat pe 5 Februarie 2010 23:33
De la: altrate, la data 2010-02-05 23:33:01daca o sa folosesti o solutie contra punctelor negre de la Favisan ,vei reusi sa scapi de ele.eu asa am reusit.


unde se gaseste o asemenea solutie???
ankamaria18
Postat pe 6 Februarie 2010 11:46
la orice plafar!
da eu n-am reusit....mi-au mai rams cateva!
cred k pe creier....
fleurdelis
Postat pe 6 Februarie 2010 11:50
cum asa?
ankamaria18
Postat pe 6 Februarie 2010 11:52
glumeam mai....si nu chiar
fleurdelis
Postat pe 6 Februarie 2010 12:04
de puncte negre nu scapi....dak tenul e predispus la asta nu iti ramane decat sa fol cremele abrazive o data sau de 2 ori pe sapt...asta tine de intretinerea tenului cu probl...ma aflu in aceeasi situatie, am incercat multe produse...nu e adev faptul ca dak fol un produs ..gata ai si scapat...eu fol cremele specifice cu regularitate de la avon, si sunt multumita, mai ales ca faceam mereu foliculita pe barbie, accneea era mai predominanta in zona mandibulei...sunt si fumatoare...la un ten sensibil e de munca, sunt lotiuni astringente, creme noncomedogenice, mastile cu minerale-astea cel putin iti fac un ten f. curat si cu aspect matifiat ,super.
sheika29
Postat pe 13 Februarie 2010 10:50
De la: annamariac, la data 2009-11-02 22:43:41cum sa scap de punctele negre ?am tenul mixt si mai nou imi tot apar p nas si p frunte...ce tretemente sa folosesc?astept raspuns


am imcercat toate metodele fara rezultat plauzibil...pana n-am facut tratament facial la cosmeticiana nu am reusit sa scap de asa ceva. numai ca nu e suficient doar o sedinta...e nevoie de 2-3 la interval de 3-4 saptamani.
garbo257891
Postat pe 26 Martie 2010 02:12
Ana iti eu zic sa te duci la un cab de cosmetik o data pe luna ;) ptr k iti pune aburi si dupa iti inkide si porii;) orikm succes
deeagcamelia
Postat pe 5 Aprilie 2010 21:51
Ana, sunt o gramada de produse de curatat mai nou.Incearca si vezi care ti se potriveste.
Nu e rau sa ceri si sfatul unei cosmeticiene in care ai incredere.
In rest priveste partea partea plina a paharului: cand ai puncte negre, ai tenul mai gras si pe acest gen de ten imbatranirea se vede ma tarziu.
bluelight
Postat pe 5 Aprilie 2010 21:58
De la: ankamaria18, la data 2010-02-04 08:47:27da nidoflorul este f bun doar ca imbatraneste pielea mai ceva ca un fond de ten, asa ca cel mai bine ar fi sa te lasi de fumat in caz ca fumezi, sa ai o igiena mai stricta, incearca si spirt, pentru ca solutiile alea de puncte negre toate is pe baza de spirt.

si eu am puncte negre dar din cauza tutnului si nu mai stiu ce sa incerc ca le am incercat pe toate.:(

nu are nici o legatura tutunul cu punctele negre. absolut niciuna. spirtul usuca pielea, dar nu elimina punctele negre, si nu cred ca exista vreo crema/lotiune care sa faca asa ceva. cred ca doar cosmeticiana te poate ajuta.
shivaaa
Postat pe 10 Mai 2010 04:30
Gomaj in timpul dusului, sau baie cu aburi si apoi foloseste tarite sau malai (fara sa freci ci doar cu miscari usoare circulare) si intotdeauna la sfirsit dupa baie/dus clateste-ti fata cu apa rece.
Nu folosi spirt sau alte produse pe baza de alcool pentru ca atunci reactia pielii tale va fi de a elimina si mai mult sebuum.
Cite o masca cu fructe/legume mai acide (adica iei o felie de rosie si o treci pe toata fata, dupa citeva min. de speli.
Rabdare si igiena!
Porii dilatati nu se vor inchide niciodata dar se pot mentine curati.
Ciresica
Postat pe 10 Mai 2010 05:01
Punctele negre nu dispar "de tot" insa se pot estompa considerabil; eu folosesc gelul de curatare si lotiunea impotriva punctelor negre de la Neutrogena - Visibly Clear si sunt destul de multumita
hot_coffee
Postat pe 10 Mai 2010 20:44
am tot citit cele spuse de voi legat de punctele negre...una mai nemultumita decat cealalta...n-ar trebui sa va faceti griji in privinta punctelor negre.....sunt pareri ca de punctele negre nu scapi niciodata...va contrazic...tenul cel mai predispus la puncte negre este cel gras sau seboreic si cel mixt...punctele negre sunt impuritati care se depoziteaza in porii nostrii si dau acel aspect inestetic...pentru asta trebuie sa ne curatam zilnic tenul pentru a elibera porii de aceste impuritati...am vazut aici prezentate fel si fel de produse de curatare etc...chiar si leacuri babesti gen faina ,tarata etc...si eu am folosit candva aceste trucuri babesti insa...degeaba..mai mult rau fac pentru ca sunt prea"violente"pentru ten si disctrug filmul lipidic al dermei si de aici apar altele...haideti sa ne uitam un pic la "trucurile"de infrumusetare al femeilor arabe...ele folosesc pentru curatarea in profunzime a tenului sapunul negru cu extract de samburi de masline verzi si uleiuri esentiale din eucalipt,pin...acest sapun este folosit pentru gomaj si exfolierea pielii iar extractul de pin si eucalipt purifica si tonifica.....dupa care folosesc o masca de argila de origine vulcanica numit ghassoul sau rhassoul...si aceasta este amestecata cu diferite plante gen myrt,rose,portocal pentru a curata epiderma in profunzime,absoarbe excesul de sebum si lasa pielea moale si neteda...o apa de portocal este la fel,de efect caci are rolul de a calma si este si astringent...iar pentru cine se respecta si mai mult as recomanda masca exfolianta din pudra de iris sau cea de rose si pudra de mosc......cam in acest mod isi curata araboaicele tenul...dupa curatarea in profunzime se pot pune diferite creme depinde de tenul si necesitatile fiecareia.....cele pe baza de extract de argan pt regenerare si cele din extract de sambure de smochin pentru tenurile ridate,fara stralucire etc etc........care ar fi efectul unui asemenea tratament???imaginati-va singure!!!!SA FITI FRUMOASE!!!!!!!!!!!
garbo014989
Postat pe 14 Noiembrie 2010 14:09
daca ai trecut de virsta pubertatii poti scapa de punctele negre int-un cabinet cosmetic de specialitate ,dar asigura-te ca este o cosmeticiana bime pregatita si cu mina usoara,sau poti scapa singura acasa folosind un ser de regenerare.Iti pot oferi mai multe detalii daca doresti
europroiect2007
Postat pe 24 Noiembrie 2010 10:20
europroiect...se pare a fi o mare profesionista in sfaturi...dar ce fel de profesionista esti cand la toate tu recomanzi serul ala regenerant??????daca pana si la puncte negre recomanzi asa ceva.....ce sa mai zic?????dar totusi...daca tot e vedeta serul ala minune...vreu sa vii si cu ingredientele lui
garbo014989
Postat pe 25 Noiembrie 2010 00:04
Este un produs "bio",extras dintr-o ciuperca japoneza,care exfoliaza celulele moarte pina la al 2-lea strat al epidermei indepartind semnele inestetice ,micile cicatrici precum si punctele negre superficiale.
Daca crezi ca sant doar o profesionista in sfaturi.....probabil ca tu care nu esti multumita de sfaturile mele esti o tipa foarte informata si stii ce este aceea o regenerare enzimatica.
europroiect2007
Postat pe 25 Noiembrie 2010 16:23
punctele negre profunde este bine sa le indepartezi ,dar sa faci asta apeland la o specialista cu mina "usoara".
dupa tratament ai grija sa folosesti un produs care sa-ti inchida bine porii...nu mai fac recomandari fiindca nu-i plac lui garbo014989
Oricum punctele negre se datoreaza sebumului excretat in exces si care in contact cu oxigenul din aer oxideaza si se inchid la culoare dand acele asa zise puncte negre .
europroiect2007
Postat pe 25 Noiembrie 2010 16:30
sub nici o forma nu folosi nidoflorul,sinalarul sau fluocinolonul chiar daca initial ti se pare ca te simti bine,pe termen lung vor da sensibilitate si corticosteroizii dau dependenta.
europroiect2007
Postat pe 25 Noiembrie 2010 16:33
punctele negre se datoreaza sebumului EXCRETAT in exces???????EXCRETAT ai spus????????????????????????SECRETAT draga mea .....sebum care in contact cu oxigenul din aer oxideaza se inchid la culoare si devin puncte negre?????? asa ceva nu mi-a fost dat sa aud......alea sunt particule de murdarie draga mea...caci daca e sa aplicam teoria ta la cat sebum secreta tenul nostru s-ar oxida saracul de numai puncte negre am avea....
garbo014989
Postat pe 25 Noiembrie 2010 19:50
''ciuperca japoneza'' ai spus????? tu chiar din amarata cosmetica asiatica te-ai gandit sa oferi solutii miraculoase???? NU SKIN parca tot de la geniile asiatice e,nu????si asta numesti tu ''bio''???draga mea o crema ''bio'' e cea in care in momentul in care ai citit ingredientele sa vezi numai uleiuri si extracte vegetale si toate astea obtinute artizanal......ca sa nu mai zic fara parabeni,alcool,parfum si alte minuni chimice.....
garbo014989
Postat pe 25 Noiembrie 2010 20:07
Ce n-ai invatat la scoala despre mecanismul de excretie ?
mai studiaza....
europroiect2007
Postat pe 26 Noiembrie 2010 13:19
chiar asa !
Nu stiai ca de departe asiaticele au celmai frumos si bine intretinut ten ?
Stii care au fost vinzarile "ciupercii japoneze "la aparitia serului ?In prima zi de aparitie pe piata sa vindut cantitatea care se estima a fi vinduta intr-o luna,iar produsul in ciuda ta nu este asiatic ci este de-a dreptul american si produs de o firma de cosmetice existenta pe piata de peste 40 de ani.
Tonul tau zeflemitor este departe de a reusi sa ma irite asa cum ai dori , pentru ca probabil virsta si educatia ta nu-ti pot permite sa discuti despre subiecte ca uleiuri si extracte vegetale naturale ,pe care eu spre dosebire de tine le-am extras si preparat personal ,ele fiind apanajul meseriei mele .
Datorita modului defectuos si superficial in care privesti problema nu cred ca doresc sa-ti raspund la provocari,dar mai ales pentrul faptul ca ne aflam pe un site de socializare ,hai sa fim sociabili.
europroiect2007
Postat pe 26 Noiembrie 2010 13:34
Bravo pentru elogiul adus femeilor arabe dar pentru ce le discreditezi pe cele asiatice ?
europroiect2007
Postat pe 26 Noiembrie 2010 13:35
euro... asiaticele cu cel mai frumos si intretinut ten?
ai vrut sa spui cu cel mai spoit ten...
stii macar DE CE au ele atata "grija" de tenul lor? iti spun eu, ca o stiu de la sursa: pentru ca toate asiaticele (indiferent ca-s negre sau galbene) invidiaza tenul caucazienelor tot ceea ce fac ele, o fac pentru a se apropia cat mai mult de culoarea europencelor in special.
Thor_again
Postat pe 26 Noiembrie 2010 13:42
vrei sa spui ca europencele nu sant spoite ?
Vezi frantuzoaicele care nu se preocupa deloc de trataentul cosmetic in sine dar se retuseaza foarte frumos din spoiala
europroiect2007
Postat pe 26 Noiembrie 2010 16:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O simpla viata... 46 De la: micabis 19 Iunie 2009 05:43
un ten mai alb, fara pete si iritatii 10 De la: europroiect2007 25 Noiembrie 2010 17:12
fibroza interstitiala uip 1 De la: garbo176391 3 Decembrie 2010 19:40
Acnee la 32 de ani 166 De la: mirabela12 21 Mai 2016 13:21
tratament naturist impotriva candidozei 133 De la: garbo101210 28 Martie 2010 09:32
Setari Cookie-uri