Cum asigurati transportul nuntasilor care sunt de departe?

Inca putin si ma... marit. Locuiesc in Bucuresti, insa sunt din Iasi, iar sotul meu din Baia Mare. Problema este ca multi dintre invitatii nostri nu sunt din Bucuresti, iar transportul trebuie asigurat. Sa inchiriez un microbuz care sa-i transporte, sa angajez o firma care se ocupa de asa ceva sau fiecare sa vina pe cont propriu si eu sa le platesc transportul? Cum sa fac ca sa fie mai bine pentru toata lumea? Cineva imi spunea ca suntem obligati sa asiguram cazarea, insa nu si transportul insa mie mi se pare o lipsa de respect.

Postat pe 23 Decembrie 2008 18:12
Cred ca daca le oferi cazarea e suficient. Mu e neaparat nevoie sa le oferi si transportul .
Daca totusi vrei sa le oferi si transportul, poti inchiria un microbuz ( depinde de numarul nuntasilor ). Sunt multe persoane particulare care se ocupa de asa ceva si te poti intelege cu ei la un pret bun. ( poti sa ii gasesti la anunturi prin ziare sau pe net ) . La firme e mai scump .
b_roxanna
Postat pe 19 Mai 2009 15:42
De la: movlila, la data 2008-12-23 18:12:51Inca putin si ma... marit. Locuiesc in Bucuresti, insa sunt din Iasi, iar sotul meu din Baia Mare. Problema este ca multi dintre invitatii nostri nu sunt din Bucuresti, iar transportul trebuie asigurat. Sa inchiriez un microbuz care sa-i transporte, sa angajez o firma care se ocupa de asa ceva sau fiecare sa vina pe cont propriu si eu sa le platesc transportul? Cum sa fac ca sa fie mai bine pentru toata lumea? Cineva imi spunea ca suntem obligati sa asiguram cazarea, insa nu si transportul insa mie mi se pare o lipsa de respect.

din decembrie pa acum cred ca ai aflat cum trebuie facut, oricum scriu si eu ca sa ma aflu in treaba.
eu la nunta mea am fost de principul "daca vrei sa vii, vii oricum". si cand am sunat sa imi confirme ca vin mi-au zis sa nu imi fac griji ca rezolva ei cum sa ajunga... deci.... sa vina cu trenu, cu elicopterul, cu masina de imprumut dar sa vina. am asigurat cazare celor care nu aveau unde sa stea in bucuresti. costa prea mult sa trimit in 4-5 locuri masini sa ia toate babetele care oricum nu se misca de pe scaun si care vin din obligatie. bunica-mea (mama mamei) mi-a zis ca daca nu vine tata (in mod special el) nu vine la nunta ca ea cu straini in masina nu vine. si i-am zis ca daca nu vine tata sa vina cu trenu si asa am avut o nunta fara bunica (nu ca ar fi fost o pierdere prea mare, sincer)
annutza84
Postat pe 12 Iunie 2009 10:13
Hello fetelor! MOvlila casa de piatra desi cam tarziu :P sunt membra de foarte putina vreme si am vazut acest subiect desi poate e expirat o sa-mi exprim si eu parerea in cateva randuri. Eu voi avea nunta anul viitor in mai. parintii mei sunt din Oltenia..dar au plecat de acolo acum 34 de ani in Ardeal, deci voi avea si nuntasi de departe. Initial am zis ca le asigur si tran sportul..insa e suficient daca le asigur "casa si masa", altfel ma ruinez..si asa e un cost cam mare si nu ar merita sa ii chem dar asta e, obligatiile.
paula_daniela
Postat pe 30 Iunie 2009 08:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nunta 2 De la: cinezee 20 August 2009 18:32
sfatul lui vanghelis007 - casatorie 33 De la: garbo065596 28 Octombrie 2009 16:33
Urmarile divortului 387 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:23
Femeia ideala :) 71 De la: sophia 17 Septembrie 2009 20:06
Plictiseala 6 De la: sfinxul 26 Aprilie 2015 14:32
Setari Cookie-uri