Buna, fetele. M-am casatorit cu putin timp in urma si pentru ca nu avem inca o locuinta a noastra am ales sa locuim pentru o perioda de timp cu parintii sotului meu. Tatal lui este un om foarte ok. Isi vede de treaba lui. Mama lui insa... ne-a adus la disperare pe amandoi. Isi baga nasul printre lucrurile noastre, ne face curat cand noi vrem sa lasam totul aruncat, ne impune ea cum sa ne asezam lucrurile in camera noastra. Am zis ca de dragul sotului meu sa accept situatia si sa tac din gura, insa pur si simplu m-a adus la disperare. Nu stiu ce sa mai fac. Dimineata cand inca dormim vine peste noi in camera si ne deschide geamul spunand ca avem nevoie de aer. Va imaginati ce jenant... Cum sa-i explic ca este pur si simplu penibil????..... | ||
Postat pe 23 Decembrie 2008 16:23 |
||
---|---|---|
De la: chinaking, la data 2008-12-23 16:23:17Buna, fetele. M-am casatorit cu putin timp in urma si pentru ca nu avem inca o locuinta a noastra am ales sa locuim pentru o perioda de timp cu parintii sotului meu. Tatal lui este un om foarte ok. Isi vede de treaba lui. Mama lui insa... ne-a adus la disperare pe amandoi. Isi baga nasul printre lucrurile noastre, ne face curat cand noi vrem sa lasam totul aruncat, ne impune ea cum sa ne asezam lucrurile in camera noastra. Am zis ca de dragul sotului meu sa accept situatia si sa tac din gura, insa pur si simplu m-a adus la disperare. Nu stiu ce sa mai fac. Dimineata cand inca dormim vine peste noi in camera si ne deschide geamul spunand ca avem nevoie de aer. Va imaginati ce jenant... Cum sa-i explic ca este pur si simplu penibil????..... mmm ce chestie stiu o poveste asemanatoare .....si exact faza cu geamul ![]() |
||
domo Postat pe 24 Decembrie 2008 13:02 |
||
Dezbracati-va la pielea goala si cand intra sa o faceti. Fara sa va feriti. A doua oara nu cred ca va mai intra fara sa bata in usa. ![]() |
||
|
||
Micass Postat pe 26 Decembrie 2008 09:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
relatii de prietenie | 19 | De la: Ioana007 31 Ianuarie 2009 15:41 |
Confesiune si incertitudine | 116 | De la: TEODORRD 14 Mai 2009 16:03 |
as vrea sa invat sa nu ma mai plictisesc de oameni | 47 | De la: cercelmarilena 18 Ianuarie 2009 13:03 |
|
||
Fericita alaturi de un barbat mult mai mare ca mine...dar "prietenele" incearca sa ma descurajeze. | 4 | De la: prometeus_wife 21 Ianuarie 2009 15:46 |
Relatia cu un barbat mai in varsta | 65 | De la: geo32 13 Martie 2009 11:11 |
Parteneriatul PENNY și Habitat for Humanity - Implicare în comunitate pentru copiii defavorizați
Dăruiește sânge, oferă viață
Habitat for Humanity România strânge și anul acesta fonduri pentru copiii afectați de lipsa unei locuințe decente prin campania: Facem loc, donație cu donație!
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor